• -13%
Lampa bactericida de 8W pentru perete sau tavan

Lampa bactericida de 8W pentru perete sau tavan

Lampa bactericida de 8W pentru perete sau tavan este utilizata pentru dezinfectia aerului si a suprafetelor din incaperi cu incarcatura microbiana mare prin intermediul radiatiei ultraviolete

775,00 lei Salvati 117,00 lei
892,00 lei
cu TVA
Stoc epuizat
Transport gratuit
Cantitate
 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
in aceasta limba
Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE
Lampa bactericida de 8W pentru perete sau tavan
cu TVA
Confirma Confirma

Lampa bactericida de 8W pentru perete sau tavan

Lampa bactericida UV de 8 W va ofera o forma de sterilizare economica si extrem de eficienta, fiind bazata pe radiatii ultraviolet. Lampa bactericida este cunoscuta si sub numele de lampa germica, fiind destinata dezinfectiei aerului cat si a suprafetelor din incaperi, avand un spectru larg de actiune asupra incarcaturii microbiene, gratie incarcaturii de unda de 253,7 nm.

Lampa este conceputa pentru tavan sau perete, lampa bactericida este o solutie potrivita indeosebi pentru institutiile cu trafic intens care acumuleaza o incarcatura microbiana insemnata. Astfel este potrivita pentru unitatiile sanitare, sali de operatie sau asteptare, in industria farmaceutica, alimentara, in fermele pentru cresterea animalelor, in unitati hoteliere, depozite de patrimoniu, biblioteci sau alte unitati.

Lampa are un dispozitiv de orientare care permite rotirea lampii cu aproximativ 180° in plan vertical si posibilitatea orientarii fluxului radiatiei UV in directia dorita. Lampa contine un reflector special care mareste puterea radiatiei bactericide cu pana la 80%.

Este total inofensiva pentru persoane si dezinfecteaza o suprafata de 3-4 . Radiatiile UV au un efect sterilizat pentru un spectru larg de bacterii, virusi, fungi, mucegaiuri, alge, protozoare. Eficienta acestui produs este una extrem de ridicata.

Lampa este prevazuta cu un tub UV de 8 W.  Aceasta are o durata de functionare de peste 9000 de ore, precum si un consum redus de energie.

Caracteristici:

- prevazuta cu un tub generator de lumina UV-C (lungime de unda 253,7nm);

- durata de viata a tuburilor UV pana la reducerea luminii UV cu 15%: minim 9.000 ore;

- lampa se fixeaza pe perete la inaltimea de minim 2m, prin intermediul a doua dibluri cu holtzsuruburi;

- alimentare 220V / 50Hz, la priza cu impamantare;

- clasa de protectie electrica I, IP20;

- lungime cablu alimentare 3m;

- dimensiuni lampa 31.8 x 11 x 5 cm;

- produsul este insotit de Manual de Utilizare in limba romana, Certificat de Garantie, Declaratie de Conformitate, Certificat ISO 9001:2008;

- termen de garantie 24 luni.

Programul de functionare al lampilor se poate stabili prin intermediul unui programator de pornire-oprire (zilnic - electromagnetic sau saptamanal - digital).

LBA8W-P

Fisa tehnica

Suprafata acoperita
4 mp
Putere lumina UV
8 W
Tip lampa UV
De perete, De tavan
 Recenzii

Fii primul / prima care isi spune parerea !

Sus