Tub Neon flexibil furtun luminos galben
Tub Neon flexibil furtun luminos galben

Furtun luminos Neon flexibil galben

Prin cumpărarea online a produsului se acordă până la 3 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 3 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0.60 Lei.


NF-LEDGALBEN

Furtun luminos Neon flexibil galben

In stoc

Pret:

33.00 Lei

Apelare telefonica

Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE

Furtun luminos Neon flexibil galben 

Furtunul luminos Neon flexibil galben este ideal pentru decoratiuni exterioare. Acest tub este rezistent la lovire, decolorare si chiar si la apa!

Furtunul luminos Neon flexibil galben este un dispozitiv tehnologic avansat ce emite lumina uniforma pe toata lungimea acestuia. Poate fi taiat, curbat si foarte usor de instalat pe suprafetele a diferite materiale cum ar fi: lemn, plastic, otel, ziduri etc., lund forma obiectului dorit.
Furtunul luminos Neon flexibil galben se recomanda pentru a sublinia sau desena conturul modelului dorit, acesta putandu-se monta cu canale din plastic sau aluminiu.

Acest furtun luminos Neon flexibil galben poate fi taiat la dimensiuni de pana la 100 cm, portiunea taiata putand fi alimentata la 220v.

Caracteristici:

- iluminare uniforma pe toata lungimea acestuia;

- consum redus - tehnologie LED;
- protectie la apa si praf conform standardellor IP66;

- dimensiuni: 2.5 cm x 1 cm x 1.8 cm x 0.9 cm (Inaltime furtun x baza x diametru bucla x inaltime baza); dupa cum se poate observa si in imagine:

Dimensiuni

Acest furtun are un consum mediu de aproximativ 4-5W pe metru liniar.

Pretul este pentru un metru de Furtun luminos Neon flexibil galben. Nu contine conector pentru priza. Pentru alimentator click aici.

Culoare Galben
Utilizare in Exterior, Interior
Produs Furtun luminos

Produse similare

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Furtun luminos Neon flexibil galben
Confirma Confirma

Sus