Cuburi de gheata luminoase cu LED
Cuburi de gheata luminoase cu LED

Cuburi de gheata luminoase cu LED

Acest produs nu are puncte de loialitate.


Cuburi de gheata luminoase cu LED

In stoc

Pret:

6.00 Lei

 

Cuburi de gheata luminoase cu LED

Cuburile de gheata luminoase cu LED sunt un accesoriu de nelipsit de la petrecerea sau din localul domneavoastra! Cuburile de gheata luminoase cu LED asigura o atmosfera deosebita incaperilor intunecate.

Principiul de functionare al cubului are la baza doua contacte situate in partea inferioara si care ajunse in contact cu apa,  care este un bun conductor de electricitate, initiaza circuitul electric aprinzand astfel LED-ul. Drept urmare cuburile se aprind numai in momentul in care sunt introduse in lichid si se sting atunci cand sunt scoase din acesta.

Aceste cuburi de gheata luminoase cu LED sunt complet etanse, pot fi puse direct in paharul cu bautura! Cuburile  de gheata luminoase cu LED sunt cuburi reutilizabile, au gel de racire inclus, bateriile sunt inlocuibile si sunt de culoare: rosie, verde, albastru sau galben.

Cuburile de gheata luminoase cu LED au un gel in interior care ingheata in congelator, astfel cubul devine foarte practic si refolosibil.

Aceste cuburi de gheata luminoase cu LED pot functiona incontinuu pana la 40 de ore! Se pot ingheta si dezgheta la nesfarsit.

Atat forma cat si dimensiunea cuburilor de gheata luminoase cu LED este asemanatoare cu a cuburilor facute in tavite dedicate, de aproximativ 25 x 25 mm.

Puteti sa alegeti culoarea dorita cu ajutorul selectorului de culoare de mai sus.

Pretul este pentru o bucata!

Culoare Albastru, Galben, Rosu, Verde
Material Plastic
Tip lumina LED
Tip produs Cuburi de gheata

Produse similare

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Sus