Intrebari si raspunsuri pigment glow in the dark fosforescent

 

1.Ce este pigmentul glow in the dark fosforescent?


Pudra sau pigmentul glow in the dark se mai numeste si pigment fosforescent.Este baza a aproape toate produsele care lumineaza in intuneric.
Aceasta substanta puternica absoarebe lumina si apoi o reemite dealungui unei perioade indelungate de timp.Efectul luminiscent se produce atunci cand electroni cad de la o orbita superioara la o orbita inferioara.
Atunci cand cad pe orbita inferioara, acestia emit energie sub forma de lumina vizibila.Aceste produse contin chimicale cu electroni care sunt excitati de undele de lumina.Nu se produce practic nici o reactie chimica.


2.La ce se poate folosi pudra glow in the dark?


Pune-ti imaginatia la treaba!Se poate face aproape orice cu acesti pigmenti care prezinta siguranta in aplicatii precum cea a bunurilor de consum,imbracaminte , incaltaminte, ceasuri, articole de pescuit & sportive, etc.
Are rezultate excelente in domeniul constructiilor, decoratiunilor, traficului auto, instalatii militare, sisteme de urgenta in caz de incendii & rute si semne de evacuare.
Pigmentul glow in the dark poate fi amestecat cu o varietate de resine transparente si lianti( materiale de intarire/lipire) incluzand si nelimitandu-se la resina acrilica, parafina, amina, lipici, plastic-PE,PP, ABS, PVC precum si  lumanari-gel/ceara, ceramica, gel de par, geluri acrilice/de unghi, sticla, cauciuc, etc.


3.Ppigmentul glow in the dark prezinta siguranta pentru copii?


Da pudra glow este non-toxica si non-radioactiva.


4.De ce cantitate am nevoie?


Raspunsul la aceasta intrebare este dificil de dat deoarece cantitatea difera in functie de aplicatie si de procesul care se foloseste.

In medie 20-50% realizeaza optimul dupa greutate.Procentajul depinde de efectul de glow dorit.Este important ca baza pentru mixare sa fie transaprenta.


5.Cum se incarca pudra?


Pudra glow in the dark raspunde cel mai bine la sursele de lumina bogate in raze UV precum lumina solara, lampile UV si lampile cu halogen.Becurile tipice pentru casa necesita mai mult timp pentru a incarca pigmentul.Lampile fluorescente bogate in unde UV asigura o excitare rapida a pudrei glow.


Timp aproximativi de incarcare:

-lumina soarelu 5-10 minute

-lampa UV (blacklight-lumina neagra) 2-5 minute

Lumina normala 10-20 minute
Practic orice sursa de lumina va crea efectul dorit.


6.De cate ori se poate incarca pigmentul glow in the dark?


Pudra se poata incarca IARASI si IARASI la INFINIT.


7.Lumina soarelui distruge pudra glow?


Pigmenii nostri fosforescenti sunt foarte stabili afara si poate sa serveasca pana la cativa ani fara ca efectul luminiscent sa cunoasca vreo reducere.


8.Pigmentii in the dark au miros?
Pigmentii glow in the dark nu au miros.


10.Oferiti cantitati si preturi en-gros?


Da.Pentru cantitati en-gros contactati-ne pe formularul de Contact.

 

Sus