Pret lampioane

 

Comandand din cadrul magazinului online glowmania.ro, aveti posibilitatea de a va bucura de pret lampioane avantajos! Pentru ca aceste produse capabile sa creeze magie in orice context, sunt preferate de catre foarte multe persoane, am decis sa le oferim clientilor nostri, ocazia de a se bucura de ele oricand, fara sa fie nevoie sa cheltuiasca sume mari de bani.

Care este pret lampioane?

Daca vreti sa aflati care este pret lampioane, tot ce trebuie sa faceti este sa accesati pagina de internet a magazinului nostru. Dupa ce ati selectat produsul dorit, pretul pe care trebuie sa il platiti va fi afisat imediat. Ca valori orientative, le avem pe cele intre 3,50 RON si 4,90 RON (pentru lampioanele zburatoare si pentru cele decorative), 7,00 RON pentru cele plutitoare cubice, 9,00 RON sau 19,00 RON pentru lampioanele suspendate rotunde, respectiv pentru cele in stil japonez. De asemenea, aveti posibilitatea de a comanda seturi de 6 lampioane plutitoare la pretul de 42,00 RON.

Pret lampioane avantajos doar de la glowmania.ro!

Dupa cum puteti vedea, preturile nu sunt deloc uriase, ba dimpotriva, sunt mai mult decat accesibile, astfel ca aceste produse pot fi achizitionate de catre orice persoana.

Avand in vedere accesibilitatea lor din punct de vedere al costurilor, ele pot fi comandate intr-o cantitate mai mare pentru a putea sa creati o atmosfera primitoare, calda, familiara, relaxanta, intima sau romantica in cadrul unui eveniment sau moment important pentru voi.

Pret lampioane pentru fiecare model in parte

Dupa cum ati putut remarca, preturile lampioanelor variaza in functie de tipul lor, astfel ca in functie de preferinte (pentru ca bugetul nu cred ca poate fi o problema, avand in vedere cat de redus este) sa le puteti alege pe cele potrivite. Va recomandam sa aveti in vedere ocazia pentru care le achizitionati, care doriti sa fie modul si mediul lor de folosire (sa fie lansate spre inaltul cerului sau pe apa sau sa fie aprinse in locuinta voastra sau in spatiile exterioare), etc.

Despre glowmania.ro

Magazinul online a fost infiintat in anul 2008 datorita cererii mari pentru produse fosforescente, fluorescente si de petrecere, fiind o ramura a site-ului parinte articoleUV.ro, Va intampinam cu o oferta de peste 3000 de produse inedite, de calitate, atent selectionate care odata comandate, va vor fi livrate in cel mai scurt timp posibil, in aceleasi conditii in care v-au fost prezentate. Bineinteles, nu ne limitam numai la acest numar, magazinul extinzandu-si oferta saptamanal pentru a satisface un numar cat mai mare de cerinte.

Produsele din stocul acestui magazin au o utilizare legata de efectul fosforescent de lunga durata, de efectul reactiv UV, electroluminiscent si lumina led ambientala, fiind destinate crearii efectelor teatrale sau de cinema, petrecerilor, decoratiunilor interioare cu efecte unice, etc., dand culoare celor mai stralucite idei.

Mai multe despre...

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre produsele noastre, despre preturi, inclusiv despre pret lampioane, despre modul de cumparare si cel de plata, despre livrare, returnare, despre modul de utilizare al produselor oferite sau despre alte aspecte de interes, nu ezitati sa ne contactati. Va stam la dispozitie, oferindu-va atat suport online, cat si suport telefonic, rapid, eficient si precis.

pret lampioane

Sus