SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Vizibilitate in trafic - accesorii luminoase pentru biciclete!

De : Diana - Categorii : Inedite

Lumina de semnalizare pentru bicicleta - 5 LED-uri rosii cu lasere

Vizibilitate in trafic - accesorii luminoase pentru biciclete!

Atunci cand esti in trafic, cu atat mai mult cand esti pe bicicleta cel mai important lucru este sa te faci vizibil pentru ceilalti participanti la trafic. In mod special, indiferent pe ce fel de drum te deplasezi, trebuie sa te asiguri ca esti soferii te vor vedea din timp.

Ai grija de siguranta ta cand esti pe bicicleta

Din pacate, realitatea de zi cu zi ne arata ca biciclistii sunt inca putin vizibili pentru soferii care de cele mai multe ori considera ca au prioritate in trafic, nefiind obisnuiti cu prezenta biciclistilor ori desconsiderand prezenta acestora in trafic.

Desigur ca soferilor li se alatura si pietonii care nu inteleg rostul pistelor de biciclete (si asa rare) ori care cred ca este dreptul lor sa ramana pe loc sau sa ocupe tot trotuarul, desi vine un biciclist.

Kit bicicleta nocturna fosforescenta

Plecand de la aceste premise, purtearea vestei reflectorizante si dotarea bicicletei tale cu sistem complet de iluminare devine un aspect absolut necesar.

Stopuri si lumini de avertizare

Sigur ca accesoriile clasice, cum este ochiul de pisica, ar trebui sa fie nelipsite pentru orice bicicleta. Insa, in traficul prezent, un far frontal si un stop pe spate sunt elemente mai mult decat necesare, acestea functionand ca lumini de semnalizare ce te fac vizibil atat ziua, cat si noaptea.

Faruri si stopuri biciclete

Pe langa farul si stopul obligatorii, poti fi creativ si original si sa optezi pentru unul sau mai multe accesorii luminoase care iti sporesc atat siguranta, cat si originalitatea in trafic.

Banda reflectorizanta si Clips cu LED

Insistam si tinem la siguranta ta in trafic (vezi AICI alte idei pe aceasta tema), de aceea in acest articol iti prezentam cele mai cautate accesorii luminoase pentru biciclete, de la cele mai simple pana la gadgeturi interesante si idei inovative.

Accesorii luminoase pentru spite si Borsete

Biciclete nocturne si Accesorii luminoase

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare