Chat pe WhatsApp
SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Umbrela de gradina pentru amenajarea unui loc de relaxare

De : Diana - Categorii : Inedite , Noutati

Odată cu sosirea sezonului cald ne dorim să stăm cât mai mult în curte sau grădină pentru a ne bucura de o gură proaspătă de aer după un sezon rece care ne-a ținut în case. Fie că dorești să stai singur și să savurezi o băutură răcoritoare, fie că faci un grătar cu prietenii sau familia, vei avea nevoie de un pic de umbră atunci când soarele este prea arzător. Ce poate fi mai plăcut decât să iei micul dejun în aer liber? Pentru un confort sporit, pe lângă mobilierul de grădină vei avea nevoie și de o umbrelă de grădină sau o copertină care să te protejeze de razele soarelui sau de ploile neprevăzute din timpul verii.

umbrela de gradina

De ce să alegi o umbrelă pentru grădină

Sosirea sezonului cald este cu siguranță cea mai așteptată perioadă a anului de către toată lumea. Un loc de relaxare în curte sau grădină te va ajuta să te încarci cu energie. În general, zonele pentru luat masa în aer liber sunt amenajate într-un foișor care oferă foarte multă umbră. Însă, un foișor necesită destul de mult spațiu și este potrivit pentru curți și grădini de dimensiuni mari.

Dacă spațiul de care dispui este unul limitat atunci soluția ideală pentru tine este o umbrelă de grădină. Pe lângă faptul că nu necesită mult spațiu, o poți înclina după poziția soarelui pentru a avea mereu umbră. Un alt avantaj al unei umbrele de grădină este faptul că majoritatea îți oferă posibilitatea de a regla înălțimea. O umbrelă poate fi mutată foarte ușor în locul în care ai nevoie pe când un foișor de grădină te condiționează să rămâi în același loc.

copertina parasolar

Copertinele pentru grădină

O altă variantă de a-ți face umbră este o copertină care poate înlocui cu succes o umbrelă sau un foișor. Copertina necesită 3 sau 4 puncte de prindere în funcție de forma acesteia. Materialul folosit pentru copertine este unul impermeabil însemnând că nu permite ploii să treacă prin el. Avanjatul unei copertine este faptul că nu trebuie să locuiești neapărat la casă, fiind potrivită chiar și pentru balcon. Îți poți amenaja locul de relaxare mult visat indiferent că stai la casă sau la bloc.

umbrela reglabila

Cum să alegi umbrela de grădină

Înălțimea umbrelei trebuie aleasă cu atenție astfel încât să poți trece pe sub ea liniștit fără să fie necesar să te apleci, aspect care poate fi inconfortabil în majoritatea cazurilor. O înălțime ideală ar trebui să fie cuprinsă între 2.5 metri și 3 metri. Cel mai bine ar fi să optezi pentru o umbrelă care îți permite să reglezi înălțimea oferindu-ți posibilitatea de a adapta înălțimea nevoilor tale.

Forma umbrelei ar trebui să fie aleasă în funcție de forma mesei și de spațiul pe care îl ai la dispoziție. Cea mai populară formă a umbrelei este cea rotundă sau octagonală/hexagonală care se potrivește cu aproape orice stil de grădină. Pentru grădinile cu mobilier modern poți alege o umbrelă pătrată care va da un plus de eleganța locului.

Sistemul de închidere/deschidere al umbrelei este și el un aspect important atunci când vrei să faci cea mai bună alegere. Îți recomandăm umbrelele cu mecanism tip manivelă care sunt foarte ușor de folosit fără a fi necesar să depui efort. Umbrelele cu sistem cu buton pot fi deschise doar la capacitate maximă comparativ cu umbrelele cu manivelă care îți permit control asupra capacității de deschidere a umbrelei.

În categoria de GRĂDINĂ, CAMPING ȘI ACCESORII vei găsi umbrele și copertine pentru amenajarea locului de relaxare dar și multe alte produse pentru casă și grădină.

Sursă foto: glowmania.ro

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare