Trambulina - recreere, distractie si sanatate

De : Diana - Categorii : Inedite

În perioada de toamnă este puțin mai greu să găsim activități de desfășurat afară pentru cei mici. Bătăile cu apă vor rămâne doar amintiri până vara viitoare. Până atunci, copiii se pot distra în curte sărind pe o trambulină care va fi atât un accesoriu pentru distracție cât și pentru a face mișcare. Bineînțeles că trambulina este un accesoriu care poate fi folosit și de către adulți nu doar de către copii. Pe lângă ore întregi de distracție, trambulina vine la pachet cu o serie de beneficii pentru sănătate.



Top 5 beneficii ale săritului pe trambulină

Întărește sănătatea inimii și a plămânilor - prin exercitarea săriturilor, sistemul respirator va fi activat întărind astfel plămânii și contribuind semnificativ la menținerea sănătății inimii.

Îmbunătățește sistemul limfatic – mișcările efectuate sus-jos pot activa sistemul limfatic care funcționează împreună cu sistemul imunitar. În timpul săritului, circulația va fi stimulată ajutând astfel toxinele să migreze în mod natural.

Ajută la refacerea articulațiilor – săritul pe trambulină poate fi foarte benefic pentru articulații și leziuni ale țesuturilor moi. În timp, durerile de genunchi, spate și gât vor fi reduse semnificativ prin practicarea săritului pe trambulină.

Tonifiază musculatura – o trambulină elastică va ajuta mușchii să se tonifieze într-un mod natural. Un beneficiu care vine la pachet cu tonifierea musculaturii este îmbunătățirea metabolismului. Condiția fizică va putea fi îmbunătățită într-un mod distractiv și natural.

Îmbunătățește echilibrul – echilibrul este o acțiune importantă la orice vârstă. Utilizând o trambulină, atât copiii cât și adulții vor fi concentrați asupra unei poziții de aterizare atunci când sar, dezvoltându-și  astfel echilibrul și abilitățile motorii.

trambulina

Probabil v-ați întrebat cum puteți să contribuiți la dezvoltarea sănătoasă a celui mic. O trambulina este soluția excelentă fiind un accesoriu atractiv pentru orice copil. Cei mici se vor distra la maxim și își vor întari sistemul imunitar și articulațiile în același timp. Distracția va fi garantată pentru întreaga familie dacă alegeți o trambulină de dimensiuni mai mari.

Sursă foto - glowmania.ro / momtrampoline.com

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare