Chat pe WhatsApp
SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Tot ce trebuie sa stiti despre masinutele electrice pentru copii

De : Malvina - Categorii : Inedite

Masinutele electrice sunt la momentul actual unele dintre cele populare jucarii in randul copiilor si diversitatea lor este foarte mare astfel incat fiecare parinte poate face cea mai reprezentativa alegere in acest sens, o masinuta pe care micutii si-o doresc cu adevarat. Pe langa faptul ca este o jucarie deosebita, originala si super distractiva, deoarece ii pot imita pe parinti si sunt foarte entuziasmati, o astfel de masinuta vine la pachet si cu multe beneficii pentru invatarea si dezvoltarea copiilor printre care menrita sa mentionam: coordonarea, imbunatatirea echilibrului, responsabilitatea si respectarea anumitor reguli.

Unul dintre cele mai interesante aspecte legat de aceste masinute electrice pentru copii este faptul ca acestea sunt niste replici identice, in miniatura, ale vehicule pe cale le vedem pe strazile orasului. Realizate in detaliu si din ce in ce mai complexe: de la design, culoare, accesorii si diverse functii astfel incat micutii sa se simta ca niste adevarati adulti atunci cand isi conduc masinuta, aceste jucarii sunt practice, prezinta siguranta daca regulile sunt respectate si cel mai important este o sursa mare de distractie pentru orice copilas. De asemenea, avantajul suprem consta in faptul ca aceste masinute pot fi controlate de catre parinti astfel incat micutii sa fie mereu in siguranta.

Probabil unele dintre cele mai importante intrebari pe care si le adreseaza orice parinte inainte de a face o astfel de investitie sunt urmatoarele: Cum sa alegem cele mai potrivite masinute electrice pentru copii nostri? Cu telecomanda sau sa o poata conduce singuri? In ce interval de varsta trebuie sa ne incadram? Prezinta siguranta? Sunt rezistente? Este bine ca inainte de a face aceasta achizitie sa facem putina cercetare pentru a lua cea mai buna decizie in acest sens.

In acest articol de blog, vom raspunde la intrebarile relevante care exista despre masinutele electrice pentru copii si vom face o mica selectie a celor mai interesante optiuni pe care le puteti gasi pe site-ul nostru pentru a-l cadorisi pe cel mai mic sofer din casa.

Masinuta electrica pentru copii

Iata asadar ce trebuie sa stim inainte a achizitiona o masinuta electrica:

Exista o diversitate mare de astfel de jucarii, iar pentru acestea trebuie sa tine cont de greutate sustinuta, viteza, dimensiunea, si de puterea bateriilor cu care sunt echipate, acestiia fiind factorii de clasificare al acestora si numai in functie de ele putem face o alegere buna.

In general, cele mai comune masini cu baterii pe care le gasim pe piata sunt impartite in trei grupe de putere si anume:masinute electrice cu baterii de 6v, 12v, sau 24v.

Masinutele electrice cu baterie de 6v

Masinutele electrice care sunt dotate cu baterii de 6v sunt special concepute pentru bebelusii casei, de la 1 an si pana la 3-4 ani (in functie de greutate si inaltime), iar viteza maxima la care poate ajunge o astfe de masinuta este de 3,5 km/h.

Masinute electrice cu baterii de 12v

Masinutele cu baterie de 12v sunt concepute pentru o categorie de varsta mai larga, fiind destinate copilasilor putin mai mari. Deobicei acestea sunt potrivite de la 3-6 ani, suportand o greutate maxima de pana la 35 de kg si atingand o viteza maxima de 6-7 km/h.

Masinute electrice dotate cu baterii de 24v

Masinile dotate cu baterie de 24v sunt printre cele mai mari si mai robuste masinute pentru copii. Acestea sunt deobicei concepute cu 2 locuri – potrivite pentru 2 copilasi cu varsta intre 2 si 4 ani sau pentru un copil mai mare de pana la 8 ani.

Ce autonomie au masinutele electrice pentru copii?

Cu siguranta autonomia acestor masinute este un factor important in dezicia noastra finala si este bine de mentionat ca durata de utilizare a unei astfel de jucarii este deobicei cuprinsa intre 60 si 90 de minute si este influentata de cativa factori precum: greutatea copilului, utilizare functiilor muzicale si a luminilor sau terenul pe care ruleaza.

Timpul de incarcare al bateriei este de obicei de 8 si pana la 10 ore, pentru prima incarcarea, iar in mod normal bateriile masinutelor se incarca in 6-8 ore maxim.

Una dintre cerintele cheie al acestor jucarii este fara indoiala siguranta copiilor atunci cand le utilizeaza, motiv pentru care atunci cand faceti o astfel de achizitie, trebuie sa fiti atenti ca aceasta sa respectele certificatele corespunzatoare cerute in Uniunea Europeana (EN62115, EN71-1 -2- 3) si reglementarile in vigoare privind masurile de siguranta prinvint orice tip de jucarie pentru copii.Ce monitorizeaza aceste reglementari? Piesele mici (centuri, oglinzi, parghii, sigle) sa fie montate bine si sa nu se desprinda usor; caroseria sa prezinta siguranta si calitate, masinuta sa fie fabricata din materiale rezistente, puternice si stabile. Prin urmare, siguranta celor mici este cel mai important lucru!

Ce masinuta electrica sa alegeti pentru copilul dumneavoastra?

In urmatoarele randuri va propunem 5 optiuni interesante si ideale pentru a fi oferite cadou, iar in magazinul nostru veti gasi o varietate mare de astfel de masinute electrice, de la modele clasice, sport sau off-road...avem cu siguranta masinuta ideala pentru fiecare copil!

Masinuta electrica Maserati

Unul dintre cele mai impresionante si apreciate modele de masina pentru copii este si acesta masinuta electrica Maserati. Cu control parental cu telecomanda sau condusa direct de catre micul sofer, aceasta masinuta este sigura, confortabila, fiind de astfel dotata cu functie de pornire lenta, scaune din piele eco, suspensii pentru amortizare si posibilitatea de blocare a usilor. De mici dimensiuni, intr-un design luxox si cu functii interesante, aceasta masinuta reprezinta una dintre alegerile de top in randul masinutelor electrice pentru copii.

Masinuta electrica Maserati

Masinuta electrica BMV X6M Sport

Cui nu ii plac masininile sport? Aceasta masinuta electrica BMV X6M Sport este alegerea ideala pentru copilasii si taticii care iubesc modele de masini sport si care vor un model aparte de astfel de masinuta. Intr-un design exceptional, aceasta miniatura este copia fidela a masinii marca BMW si la fel ca si modelul anterior, vine dotata cu functii interesante si dorite de catre orice copilas. Aceasta masina poate fi controlata cu telecomanda sau condusa individual de catre cei mici.

Masinuta electrica BMV X6M Sport

Masinuta electrica Audi Q7 Quatro S-LINE

Una dintre alegerile de top din gama masinutelor pentru copii este si aceasta masinuta electrica Audi Q7 Quatro S-Line, tot in varianta sport, insa un model mai robust si mai elegant, fiind potrivit atat pentru fetite cat si pentru baietei. Dotata cu diverse functii astfel incat sa impresioneze orice copilas, aceasta masina reprezinta fara indoiala o alegere excelenta care imbina eleganta si modul sport in cel mai deosebit mod.

Masinuta electrica Audi Q7 Quatro S-Line

Masinuta electrica All Terrain

Daca doriti o masinuta fiabila si care se descurca excelent pe orice tip de teren pe care ruleaza, aceasta masinuta electrica All Terrain este alegerea ideala! Special conceputa pentru off road, insa descurcandu-se excelent si pe teren normal. Cu roti mari si suspensii excelente, cu diverse functii si lumini tari, o astfel de masinuta pentru copii reprezinta una dintre alegerile de top tocmai datorita faptul ca se pliaza si se descurca perfect pe toate tipurile de teren.

Masinuta electrica All Terrain

Masinuta electrica Jeep Wrangler Rubicon cu 2 scaune

Pentru familiile cu 2 copilasi, masinuta electrica Jeep Wrangler Rubicon cu 2 scaune este alegerea ideala astfel incat ambii copilasi se pot bucura impreuna de aceasta experianta frumoasa. Poti fi pe rand pasageri si conducatori si se pot plimba impreuna mereu! Aceasta masinuta, fata de celelalte prezentate este dotata cu mult mai multe functii interesante printre care: MP3, Mod Poveste, panou tactil cu modul 'Sport' care emite sunete dupa apasarea pedalei de acceleratie, iar ca si accesorii extra putem mentiona portbagajul, luminila superioare, suspensii puternice si multe alte specificatii interesanta care fac ca aceasta masinuta sa ramana in topul acestui tip de jucarii!

Masinuta electrica Jeep Wrangler Rubicon cu 2 scaune

Daca ati aflat informatiile necesare si doriti sa achizitionati o masinuta electrica pentru copii, magazinul nostru va intampina cu un portofoliu foarte diversificat de astfel de jucarii astfel incat sa puteti face cea mai buna alegere pentru copilasii dumneavoastra! Filtrele specifice de cautare vor face ca experianta dumneavoastra sa fie una placuta si eficienta pe site-ul nostru! Alegeti cu incredere o masinuta electrica si surprindeti-va copilasul cu jucaria mult dorita!

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare