Chat pe WhatsApp
SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Top 5 motive pentru care merita sa investiti intr-un gratar cu carbuni

De : Malvina - Categorii : Inedite , Noutati

Gratarul este o metoda ideala de a savura o fritpura suculenta cu gust aromat de fum sau frigarui cu carne si legume care se gatesc excelent in acest mod, iar odata ce vremea devine tot mai buna, automat petrecem mult mai mult timp in aer liber si de ce nu, gatim afara, ne relaxam si ne bucuram de o companie placuta!

Alegerea celui mai bun gratar poate fi un proces destul de complicat, insa ce trebuie sa mentionam de la inceput este faptul ca, desi am crede ca un gratar pe gaz este mai convenabil, nimic nu se aseamana cu gustul pe care il putem obtine prin utilizarea unui gratar cu carbuni. Cu toate acestea, in randurile urmatoare va vom prezenta 5 motive intemeiate pentru care merita sa investiti intr-un astfel de gratar de gradina cu carbuni, exceptand friptura delicioasa!

Gratar cu carbuni

1. Preparate sanatate si delicioase

Unul dintre cele mai importante avantaje ale achizitionarii unui astfel de gratar de gradina este faptul ca putem prepara mese extrem de delicioase si totodata sanatoase. Alimentele gatite la gratar nu au nevoie de ulei nefiind astfel o prajeala nesanatoasa, ba din contra! Mult mai delicioase, mai aromate si mai sanatoase, preparatele pe un gratar cu carbuni vor avea intotdeauna un gust incomparabil!

2. Aprindere rapida

Punerea in functiunea a gratarului cu carbune este destul de simpla si cu ajutorul catorva lemne subtiri uscate sau ziare putem crea o baza de la care sa pornim un foc ideal de gratar, insa este important de precizat cum anume se aprind carbunii pentru gratar si in acest sens va prezentam 2 variante corecte:

  • se aseaza in gratar sacul intreg cu carbuni si apoi se face un mic foc cu lemne uscate pe sacul de carbune. Se aprind lemnele si flacara de la lemne va arde sacul si va aprinde carbunii din sac. In caz contrar, focul din lemne se va inabusi si se va stinge, iar carbunii nu se vor aprinde.

  • a doua metoda este prin utilizarea ziarelor sau a hartiei cu ajutorul carora cream o gramajoara mai inalta in jurul careia turnam carbuni pana la nivelul hartiei. Aprindem hartiile, iar pe masura ce acestea ard, carbunii vor cadea in centru si vor arde liber.

3. Gust suprem de fum

Fragezimea si gustul de fum pe care il obtinem cu un gratar cu carbune pur si simplu nu poate fi realizat cu alte tipuri de gratare. Pe masura ce friptura se incalzeste pe gratar, elibereaza sucuri care cad pe carbunii incinsi si ard instantaneu. Sucurile contin grasimi, uleiuri, proteine si zaharuri care apoi se vaporizeaza si patrund carnea, acesta fiind modul prin care gratarul cu carbuni ne ofera acel profil de aroma extraordinar de bogata.

4. Control bun al caldurii

Avand diferite puncte de intensitate a caldurii in interioriul gratarului, putem astfel gati convenabil mai multe tipuri de alimente pe un gratar de legume, in acelasi timp, fara a avea grija ca sa gatesc in exces sau ca vor ramane necoapte. Asadar, intr-o parte a gratarului putem sota legume, in timp ce in partea cu o intensitate mai mare a focului, putem praji carnea, pe care mai apoi o putem muta sa se odihneasca si sa absoarba in continuare aromele de fum.

5. Portabilitate si cost

Aceste gratare sunt minunate atunci cand doriti sa va bucurati de o friptura delicioasa in aer liber si unul dintre avantajele cele mai mari ale acestor gratare este faptul ca sunt de asemenea si portabile, se pot strange si transporta in diferite locatii, exact acolo unde dorim sa il folosim.

In plus, legat de costurile unei astfel de achizitii, putem regasi pe piata gratare de gradina cu carbuni de calitate la preturi foarte bune.

Gratare de gradina cu carbuni

Pe masura ce veti castiga mai multe experienta utilizand gratarul cu carbune, veti descoperi modalitati de a folosi caldura si flacarile in avantajul dumneavoastra, veti pregati carne perfect gatita de fiecare data, exact dupa gustul si preferintele dumneavoastra. Pretul accesibil si simplitatea generala al unui gratar cu carbune este de nepretuit. De asemenea, este perfect pentru incepatori si poate fi un punct de plecare in experienta noastra de a gati sanatos si delicios.

Asadar, alegeti astazi gratarul cu carbuni potrivit preferintelor dumneavoastra si experimentati beneficiile gatitului la gratar!

Related posts

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare