Chat pe WhatsApp
SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Top 5 decoratiuni din lemn ideale pentru camera fetitelor

De : Malvina - Categorii : Noutati

Camera micutelor printese este deosebita si pe masura ce cresc isi doresc lucruri care sa le reprezinte, atat stilul, personalitatea cat si preferintele si fie ca vorbim despre hainute si accesorii, jucarii, decoratiuni de camera sau piese de mobilie, fetitele devin tot mai selective. Incaperea in care isi petrec timpul liber, unde se joaca cu papusele, citesc, interpreteaza jocuri de rol sau fac fel de fel de activitati pe care le adora, este si incaperea in care se simt cel mai in largul lor, o lume de poveste in care se simt in siguranta si pot sa fie orice isi doresc, printese, supereroine, medici, chef-bucatar etc. In culori pastelate, cu luminite difuze pentru o atmosfera de poveste, stickere dragalase pe pereti, mobilier deosebit si decoraiuni care mai de care mai interesante, camera unei fetite este fara indoiala deosebita. In acest sens, exista cateva articole ideale pentru camera unei fetite, iar daca sunteti in plin proces de reamenajare si redecorare al acestei incaperi, va propunem cateva produse perfecte pentru camera printesei dumneavoastra.

Camera

Iata asadar 5 decoratiuni din lemn ideale pentru camera micutelor domnisoare:

Set masuta de toaleta

Jocul de rol se numara printre activitatile preferate ale fetitelor, si de cele mai multe ori isi doresc sa fie elegante si cochete asemenea mamicilor lor, iar in acest sens o masuta de toaleta din lemn, frumoasa, cu oglinzi si scaunel, cu accesorii de coafura si machiaj este achizitiona perfecta pentru a le face indeplini aceasta dorinta. Va propunem asadar sa alegeti un set de masa de toaleta pentru fetite elegant, intr-o culoare neutra si poate o pata de culoare roz, intr-un design deosebit, cu oglinda si accesorii simpatice, articole cu care sa isi coafeze parul si sa isi machieze fetisoara delicata. Acest set este atat o piesa de mobilier reprezentativa unei camere de fetite si este totodata si o jucarie perfecta pentru latura lor feminina, care este in dezvoltare inca de la cele mai mici varste.

Set birou si scaunel

Multe fetite adora sa deseneze si sa picteze, sa isi puna imaginatia pe hartie si sa creeze cele mai interesante opere, iar pentru aceste activitati au nevoie de un locusor potrivit si in acest sens va recomandam alegerea unui birou si scaun pentru copii, de dimensiuni potrivite pentru micutele artiste. Printre cele mai mare avantaje ale acestori seturi de birou este faptul ca se pot utiliza pe o perioada indelungata, fiins potrivit pana la o varsta mai marisoara, chiar si in primii ani scolari. Aceste seturi sunt colorate si realizate din materiale rezistente, perfecte pentru uzura indelungata si pentru ore intregi de activitati artistice recreative!

Balansoarul

O piesa de rezistenta din camera unei fetite este fara indoiala acest balansoar unicorn, o jucarie si o piesa de mobilier intr-un singur articol. Fetitele iubesc unicornii, deoarece aceste creaturi magice le fac sa se simta ca niste adevarate printese. Un unicorn frumos alb, pe care se pot legana in voie, care poate face parte din povestile lor cu zane, printese si cavaleri. Mai mult decat atat, acest balansoar prezinta diverse functii interactive precum: miscarea gurii si a coditei, emiterea de sunete si fredonarea de melodii. Un articol perfect pentru camera micutelor!

Cortul de joaca

Pentru zilele ploioase, pentru momentele in care isi doresc sa se joace in liniste sau sa citeasca, in camera lor puteti monta un cort de joaca! Acest articol este perfect petru orice camera de copil, iar cu cateva pernute pufoase si cateva luminite, puteti crea un locusor magic, in care micutii se pot 'refugia' in lumea lor minunata ori de catre ori doresc! Acest cort are un cadru rezistent din lemn si o panza de culoare alba, un articol care se potriveste de minune in orice design sau culoare aleasa pentru peretii sau mobilierul din camera micutei dumneavoastra!

Casuta din lemn pentru papusi

Daca fetitele adora sa se joace cu ceva, acele jucarii sunt categoric papusile, iar pentru a le surprinde cu adevarat, va propunem sa le achizitionati o casuta din lemn pentru papusi! Aceasta casuta v-a deveni una dintre cele mai indragita jucarii de catre fetita dumneavoastra si isi va petrece mult timp jucandu-se cu papusile ei dragi. O jucarie din lemn, calitativa, in culori atractive, cu iluminare cu LED si cu piese mici si dragalase de mobilier, perfecta pentru camera oricarei fetite!

Camera fetita

Decorati camera fetitelor cu cele mai calitative si frumoase articole, produse care sa le reprezinte personalitatea si interesele si care sa le ofera atmosfera de care au nevoie pentru a se juca exact asa cum le place! Alegeti de la Glowmania.ro produse, decoratiuni si jucarii din lemn care se vor potrivi perfect in camera micutelor dumneavoastra printese!

Related posts

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare