SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Tablourile canvas – Decoratiuni care dau culoare casei noastre

De : Malvina - Categorii : Inedite

Casa noastra reprezinta intimitatea absoluta, locul in care ne simtim in siguranta, in care putem fi noi insine, in care la sfarsitul zile ne destindem si desprindem de presiunile sociale sau de la job si pe care l-am amenajat cu atata drag si am ales cele mai reprezentative decoratiuni, care se dea viata incaperilor si care mai mult decat atat, care sa ne incante privirea de fiecare data cand le observam.

De la piesele de mobilier, electronice si electrocasnice si pana la cele mai mici decoratiuni de perete sau de mobila, amenajarea casei noastre este un proces obositor insa totodata placut, pentru ca in final vom avea casa pe care ne-am dorit-o, primitoare si reprezentativa gusturilor si preferitelor noastre, locusorul nostru! Iar pentru ca decoratiunile sunt cele care insufletesc orice incapere, in acest material vom vorbim despre tablourile canvas, unele dintre cele mai deosebite decoratiuni de perete pe care le putem include in decorul casei noastre. In acest sens, va propunem doua modele de tablouri canvas care se vor potrivi perfect in stilul de amenajare pe care l-ati ales pentru locuinta dumneavoastra.

Tablourile canvas personalizabile

Obiectele pe care le putem personaliza au o insemnatate aparte, surprind exact esenta noastra sau ceea ce dorim sa transmitem in cel mai simplu mod, iar in aceasta categorie intra si tablourile, care se pot personaliza in diverse moduri, cu imaginea dorita si la dimensiunea dorita. Un tablou canvas personalizat se poate realiza exact asa cum ne dorim, cu imaginea favorita, cu un portret de familie, cu o fotografie deosebita cu copilasul nostru, cu animalutul de companie, un instantaneu de vacanta cu un peisaj de poveste, sau chiar si cu un text motivational care sa ne schimbe starea de spirit de fiecare data cand il recitim! Mai mult decat atat, aceste tablouri personalizabile se pot realiza pe diverse dimensiuni, de la tablouri de marimi mici de 20x20 cm si pana dimensiuni mari de 52x90 de cm, optiuni multiple astfel incat sa putem face cele mai bune alegeri! Aceste decoratiuni personalizabile, cu imagini alese de dumneavoastra, vor da viata incaperilor in care vor fi asezate si vor crea o atmosfera intima si placuta!

Tablou canvas personalizabil

* In plus, aceste tablouri personalizabile reprezinta cadouri ideale de casa noua, de cununie sau nunta, de botez, pentru camera bebelusului, pentru bioru sau care se pot oferi in dar la deschiderea unui salon de infrumusetare si in foarte multe alte situatii in care doriti sa cadorititi persoana draga cu un cadou cu totul si cu totul deosebit!

Tablouri canvas fosforescente

Daca doriti niste decoratiuni cu adevarat impresionante, aceste tablouri canvas fosforescente sunt exact ceea ce cautati! Imprimarea acestori tablouri este de cea mai inalta rezolutie, pe canvas profesional, iar efectul wow rezulta din faptul ca au proprietatea de a lumina in intuneric. Imaginile fosforescente imprimate pe panza se incarca cu energie luminoasa de la orice sursa de lumina, fie ea naturala sau artificiala, iar odata ce se instaleaza noaptea, acestea vor lumina intens in intuneric, redand imaginea intr-un mod impresionant! Diversitatea acestor decoratiuni este foarte variata si regasim astfel tablouri fosforescente care redau peisaje, orase, peisaje abstracte, flori sau animale, imagini cu tematica religioasa, moderne sau abstracte, personaje si atractii turistice din intreaga lume, sau chiar si tablouri destinate camerelor pentru copilasi, cu personaje animante si simpatice care le vor fi companioni pe parcursul noptii, asemenea unei lumini de veghe. La fel ca si tablourile canvas personalizabile,  si aceste tablouri fosforescente se pot personaliza cu imaginea dorita, diferenta stand in faptul ca acestea sunt tratate cu o cerneala speciale fosforescenta care va straluci in intuneric. De asemenea, acestea se pot comanda in diverse dimensiuni, astfel incat noi sa putem face alegerea ideale, proportia ideala astfel incat sa se potriveasca perfect in locul in care ne dorim sa il prindem pe perete!

Tablou canvas fosforescent

Si la fel ca si tablourile personalizabile, aceste tablouri canvas fosforescente constiuie cadouri ideale, deosebite si cu care vom impresiona chiar si cei mai exigenti si pretentiosi oameni!

Asadar, daca sunteti in cautarea unor decoratiuni speciale pentru incaperile din locuinta dumneavoastra, pe care sa le prindeti pe perete la birou sau chiar si sa le oferiti in dar persoanelor dragi, in magazinul nostru Glowmania.ro regasiti o gama foarte bogata de tablouri canvas fosforescente sau pe care le puteti personaliza exact asa cum va doriti si pe care, de altfel, le puteti achizitiona la preturi foarte bune!

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare