SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Set de mobilier, balansoar, fotoliu sau hamac – Optiuni ideale pentru relaxare

De : Malvina - Categorii : Inedite

Vara petrecem mult mai mult timp in aer liber si profitam din plin de zilele lungi si calduroase! Ne relaxam, ne plimbam, vizitam locuri noi, mergem la piscina si ne facem amintiri frumoase alaturi de familie si de prietenii apropiati. Cu toate ca suntem mai aventuriei in acest sezon, acasa este locul in care ne simtim cel mai confortabil, iar pentru proprietarii de locuinte cu gradina si curte, spatiul exterior este locul in care petrec cel mai mult timp, in care se destind dupa cate o zi plina si obositoare si in care in weekend-uri gazduiesc mici petreceri, intalniri si cine tarzii cu oamenii dragi sau pur si simplu se bucura de vremea frumoasa fara a planifica nimic.

La fel cum amenajam incaperile interioare pentru a avea parte de o atmosfera primitoare si de un confort sporit, spatiul exterior necesita si el un proiect dedicat de amenajare astfel incat sa ne putem simtim confortabil atunci cand ne petrecem timpul afara, in curte. Spatiul verde frumos aranjat, plantele ornamentale si decoratiunile de exterior pot schimba mult imaginea si ambianta spatiului exterior, insa printre cele mai reprezentative articole de exterior se numara piesele de mobilier, seturi de gradina cu fotolii, scaune si masa, balansoare de gradina, hamace confortabile si fotolii suspendate in care sa citim o carte buna si sa ne relaxam cu o bautura rece. Iar in urmatoarele randuri, va vom prezenta cateva optiuni perfecte de astfel de piese de mobilier de exterior potrivite oricarul stil de amenajare sau oricaror preferinte.

Glowmania.ro

Setul de mobilier de gradina cu 4 piese

O alegere ideala in materie de seturi de mobilier de exterior complete este si acest set mobilier gradina Santorini, format din 4 piese, fotolii, canapea si o masuta de cafea eleganta cu sticla, intr-o culoare clasica. Realizat din poliratan, cu o structura rezistenta si decorat cu set de perne confortabile intr-o nuanta perfect potrivita culorii din care este fabricat, acest set de mobilier de gradina va fi atractia principala a terasei dumneavoastra. Acest set de mobilier de gradina am putea spune ca este universal potrivit indiferent de stilul de amenajare preferat, atat datorita design-ului simplist si clasic, cat si datorita culorii si se va integra perfect in viziunea dumneavoastra.

Balansoarul de gradina

Unul dintre cele mai indragite articole de exterior este fara indoiala balansoarul de gradina, pe care ne putem relaxa si legana in voie, de la mic la mare. Ales in concordanta cu celelalte piese de mobilier sau astfel incat sa fie potrivit viziunii noastre, amplasat in curte, in gradina sau pe terasa un balansoar de gradina reprezinta o achizitie deosebita pentru spatiul exterior al casei noastre si cu siguranta toata lumea se va bucura de el. Acest balansoar rezistent, prevazut cu 3 locuri, si cu copertina reglabila astfel incat sa ne ofere protectie impotriva soarelui arzator, reprezinta o achizitie notabila pentru aspectul de relaxare in aer liber.

Fotoliul suspendat oval

O piesa de mobilier moderna si deosebita este acest fotoliu suspendat oval care va fi piesa de rezistenta de pe terasa casei fiind ideal pentru momentele in care va dorita sa va relaxati in intimitate, singuri, cu gandurile dumneavoastra, sa va desprindeti de cotidiant citind o carte buna si savurand bautura preferata! In acest fotoliu veti sta intr-o pozitie foarte confortabila datorita pernei cu sezut, spatar si tetiere si ori de cate ori veti avea nevoie de un moment de relaxare, va puteti legana incet in fotoliul dumneavoastra, bucurandu-va in acelasi timp de vreme perfecta si de minutele de liniste.

Hamacul tip leagan sau varianta clasica de hamac

O alta alegere ideala pentru spatiul exterior este reprezentat de acest hamac tip leagan, care desi am putea spune ca este varianta mai economica a fotoliului suspendat, reprezinta o achizitie perfecta pentru foarte multi dintre noi, mai ales daca nu dispunem de foarte mult spatiu pe terasa sau in curte. Si la fel ca si balansoarul sau fotoliu suspendat, acest hamac tip leagan ne va oferi relaxare ori de cate ori vom simti nevoia, si mai mult decat atat, in timpul sezoanelor reci, il putem muta in casa, in living sau in camera celor mici fiind oportunitatea ideala de a se legana si linisti putin din joaca lor. Iar daca doriti o varianta clasica, acest hamac de gradina este ideal pentru dumneavoastra si cu siguranta vara da vara veti petrece mult timp relaxandu-va in el.

Vara abia a venit, iar daca doriti sa achizitionati cateva piese de mobiliere de exterior care sa va ofere relaxare in sezonul estival, magazinul online Glowmania.ro va intampina cu oferte de pret la mobilier de gradina, balansoare si multe alte produse care va vor oferi relaxarea de care aveti nevoie!

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare