Chat pe WhatsApp
SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Piscinele gonflabile pentru copii

De : Diana - Categorii : Inedite

Copiilor le place foarte mult să se bălăcească și să se joace în apă. Bineînțeles că, indiferent de vârsta copiilor, aceștia trebuie supravegheați atent de către părinți sau un adult.  

Piscine

De ce să alegi o piscină gonflabilă?

Piscinele gonflabile reprezintă în momentul de față cea mai accesibilă și puțin costisitoare variantă de pe piață. O piscină gonflabilă va fi perfectă pentru zilele de vară în care cei mici sunt în vacanță și au multă energie pe care trebuie să o consume. Utilizând o piscină gonflabilă nu va mai fi necesar să mergeți la piscine publice, foarte aglomerate în perioada de vară.

Pe lângă distracția pe care o aduce o piscină, există și o serie de beneficii asupra sănătății:

  1. Ca prim beneficiu, antrenează întregul corp. Ritmul cardiac va fi crescut iar sistemul cardiovascular va fi întărit. Pe lângă asta, va crește rezistența și forța musculaturii, o tonifică și îmbunătățește rezistența fizică.

  2. Organele interne vor fi antrenate, făcând inima și plămânii mai puternici.

  3. Contribuie la dezvoltarea echilibrului și a capacităților motorii.

  4. Crește pofta de mâncare. Apa caldă și efortul fizic va crește apetitul celor mici după o tură de bălăceală și joacă în piscina.

  5. Îmbunătățește calitatea somnului. Pentru ca energia va fi consumată, copiii vor avea un somn mult mai liniștit, se vor trezi mult mai puțin pe parcursul nopții și vor avea parte de un somn odihnitor.

Piscina gonflabila

Piscine gonflabile pentru copii

Cele mai populare forme de piscine pentru adolescenți și adulți sunt cele rotunde și cele dreptunghiulare. În schimb, când vine vorba despre piscinele pentru copii, acestea se găsesc într-o mare varietate de culori și forme spre fericirea și entuziasmul celor mici. Pe lângă design-ul plin de coloare, piscinele pot fi echipate cu tobogan gonflabil sau vin însoțite de bile colorate, garantând distracție pentru multe ore.

piscina bebelusi

Dacă doriți o piscină în care copiii să se joace și nu să înoate, atunci vă recomandăm o piscină tip insulă care să devină locul lor preferat de joacă. Însă, dacă doriți ca cei mici să poată înota, atunci va trebui să achiziționați o piscină de dimensiuni mult mai mari, care să le ofere spatiul necesar pentru înot.

Când vine vorba de bebeluși, piscinele sunt în general de dimensiuni mici ceea ce le face perfecte atât pentru curte și grădină cât și pentru balcon, fără a fi limitat de spațiu.

Utilizând o piscină gonflabilă, atât copiii cât și adulții vor avea parte de relaxare, distracție și momente de bucurie alături de familie. Temperaturile ridicate ale zilelor de vară vor fi mult mai usor de suportat cu o piscină gonflabilă plină cu apă.

Intră AICI pentru a vedea gama noastră de piscine gonflabile pentru copii.

Sursă foto: nytimes.com / glowmania.ro / heavy.com

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare