Chat pe WhatsApp
SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Piscine gonflabile pentru copii si adulti

De : Diana - Categorii : Inedite , Noutati

Cea mai placută dar și cea mai practicată activitate de vară atât pentru cei mici cât și pentru adulți este înotul în piscină. Ce poate fi mai plăcut în zilele călduroase de vară decât o bălăceală în piscină cu întreaga familie? Ritmul alert de zi cu zi ne face să tânjim după momentele de relaxare dar și după timpul petrecut cu familia și prietenii. Piscina gonflabilă va deveni locul tău preferat pentru a te relaxa și răcori.

piscina gonflabila

Avantajele unei piscine gonflabile

Costuri semnificativ mai mici. Piscinele gonflabile sunt mult mai ieftine decât piscinele cu cadru din metal sau piscinele îngropate. Costul cu o piscină gonflabilă poate porni de la câteva zeci de lei (cele pentru copii) până la câteva sute de lei (cele pentru adulți). Pentru piscinele îngropate sau cu schelet metalic va trebui să aloci un buget semnificativ mai mare.

Nu necesită mult spațiu pentru depozitare. Piscinele gonflabile sunt cea mai bună alegere atunci când spațiul de care dispui este unul limitat. După încheierea sezonului de vară o poți depozita foarte ușor în ambalajul ei până anul viitor când o vei refolosi.

Instalare rapidă. Poți instala o piscină gonflabilă de unul singur în doar câteva minute. Nu necesită o pregătire specială pentru a instala corect piscina.

Ușor de transportat. Piscinele gonflabile sunt excelente atunci când vrei să îți petreci timpul liber la cabană sau casa de vacanță. Pe lângă relaxarea de care vei avea parte, cei mici se vor distra de minune.

Gamă foarte variată. Un avantaj destul de semnificativ al acestor piscine este faptul că se găsesc într-o varietate foarte mare de forme, modele și dimensiuni ceea ce la face excelente pentru orice vârstă.  

piscina copii

Piscinele pentru copii

Timpul liber din vacanțele de vară trebuie ocupat cu activități care să fie atât captivante cât și benefice.  piscină gonflabilă va fi alegerea excelentă pentru distracție dar și pentru o dezvoltare sănătoasă, înotul având o serie de efecte benefice asupra organismului. Dacă nu locuiești la casă nu îți face probleme, poți achiziționa o piscină de dimensiuni mai mici care să se încadreze perfect în spațiul pe care îl ai disponibil pe balcon.  Distracția nu are limite atunci când  vine vorba de activități cu apă.

jacuzzi gonflabil

Relaxează-te într-un jacuzzi gonflabil

Dacă cei mici se distrează în piscină, atunci adulții se pot relaxa într-un jacuzzi gonflabil. Te gândeai că poți avea un jacuzzi în curte pe care îl poți ține montat doar pe timp de vară? Un astfel de jacuzzi are un cost de achiziție mult mai mic comparativ cu un jacuzzi clasic, economisind o sumă semnificativă de bani.

În categoria de PISCINE ȘI ACCESORII vei găsi o gamă variată de jacuzzi-uri gonflabile care sunt echipate cu diverse funcții, excelente pentru a te ajuta să te relaxezi.  

Recomandări de jacuzzi gonflabil

Jacuzzi Lay Z Spa Madrid – excelent pentru cuplu având  diametrul de 188 cm și o capacitate de umplere de 669 litri. Echipat cu sistem AirJet cu 120 jeturi care eliberează bule și aer cald, având funcția de a încălzi apa până la 40 grade Celsius.

jacuzzi de curte

Jacuzzi Lay Z Spa Hawaii – poate găzdui până la 4 persoane. Este echipat cu sistem de masaj HydroJet Pro care oferă două moduri de relaxare: cele 8 duze HydroJet înconjoară pereții laterali pentru a elibera jeturi de apă, în combinație cu un flux calmant de bule de aer cald care se eliberează din partea inferioară prin cele 140 de orificii AirJet.

jacuzzi adulti

Jacuzzi Bestway Miami – potrivit pentru 2-4 persoane. Dispune de 81 jeturi de hidromasaj și funcție integrată de filtrare a apei.  Eliberează bule pentru relaxare și încălzește apa simultan.

jacuzzi rotund

Sursă foto: glowmania.ro

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare