SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Pietricele fosforescente pentru decor glow

De : Diana - Categorii : Inedite

Decor inedit cu pietre fosforescente

Vreți să decorați curtea sau grădina dar în același timp doriți să vă diferențiați printr-o notă de originalitate? Utilizând pietre fosforescente puteți realiza o multitudine de decoruri care să vă scoată din anonimat la un cost redus, singurul cost pe care îl veți avea va fi cel al achiziției pietrelor. Pietrele fosforescente pot fi folosite pentru a decora aleea, ghivecele cu flori sau pot fi așezate în iarbă. Pe timpul zilei vor arăta ca niște pietre normale iar odată cu lăsarea serii vor lumina intens în întuneric. Curtea va fi atât decorată cât și iluminată cu foarte puțini bani.

Pietricele fosforescente

Luminează curtea pe timp de noapte

Prin expunerea la lumină în timpul zilei, pietrele se vor încărca cu energie iar odată cu lăsarea întunericului vor începe să lumineze. Pentru o lumină cât mai intensă, pietrele trebuie poziționate astfel încât să fie în lumina directă a soarelui care le va da energia necesară pentru a lumina întreaga noapte. Odată cu trecerea orelor, lumina își va pierde din intensitate, pietrele fiind pregătite pentru o nouă încărcare la sosirea dimineții.

Pietrele fosforescente pot fi atât o alternativă decorativă cât și o metodă de semnalizare a treptelor sau diferitelor obstacole care pot fi greu de remarcat pe timp de noapte.

    Pietricele fosforescente                                              

Potrivite și pentru decor interior

Pietricelele sunt potrivite și pentru a decora interiorul locuinței, restaurantului, pensiunii, etc. Acestea au capacitatea de a se încărca și prin expunerea la lumină artificială, nu doar naturală. În general, în spațiile interioare sunt folosite pentru a decora ghivecele cu flori sau acvariile cu pești. Bucurați-vă de seri relaxante care să vă dea un plus de bunăstare la final de zi. Alegeți pietricelele fosforescente glow pentru a realiza decorul mult visat.

Pietricele fosforescente

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare