SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Petshop Glowmania – Tot ce ai nevoie pentru animalutul tau de companie!

De : Malvina - Categorii : Inedite

Patrupezii nostri ne aduc numai bucurie si ne inveselesc zi de zi, iar pentru multi dintre noi, acestia reprezinta mult mai mult decat niste animale de companie, reprezinta un companion de incredere, o fiinta care ne tine de urat si care ne iubeste neconditionat. Iubitorii de animale si in special cei care cresc in casa animalute de companie, stiu cat de important este ca acestea sa fie ingrijite corespunzator din toate punctele de vedere, de la hrana, toaletare si pana la accesorii si jucarii. Este cert faptul ca fiecare animalut in parte are nevoie specifice sau poate chiar si preferinte in materie de hrana sau jucarii si stapanii iubitori stiu exact cum sa isi faca fericit patrupedul, papagalul sau chiar si pestisorii, deoarece animalelele de companie nu sunt numai cainii si pisicile, ci si rozatoarele, pasarile sau pestii multicolori. In acest sens, daca sunteti in cautare de articole pentru animalute, magazinul online Glowmania.ro va intampina cu o categorie Petshop special dedicata animalelor de companie, unde veti o multitudine de accesorii si jucarii colorate. Daca sunteti stapani de animalut de vreme indelungata, cu siguranta stiti ce nevoi si preferinte are animalutul dumneavastra, insa daca tocmai ati adoptat sau cumparat un catelus sau o pisicuta, pentru micutul animalut trebuie sa faceti cateva achizitii astfel incat sa se simta confortabil si ingrijit in noua lui casuta si familie. Iata asadar de ce lucruri are nevoie un animalut de companie:

Petshop

Hrana corespunzatoare – Umeda si uscata

Chiar si pentru animalutele de companie, hrana se alege in functie de cateva criterii specifice si anume: varsta, nevoi sau chiar si preferinte de arome si gusturi. In acest sens, mancarea pentru caini si pisici se imparte in categorii de juniori, adulti si seniori, cu complexe specifice cu proteina (carne pui, pasare, vita, peste) si legume si diverse sortimente care sustin sanatate patrupezilor: cu vitamine si minerale, pentru sustinerea tractului urinar, a digestiei, pentru igiena dentara, pentru blana sanatoasa si curata, pentru animalute sterilizate etc. Hrana umeda este de asemenea foarte importanta pentru animalute si la fel ca si hrana uscata, cea umeda se regaseste in diverse sortimente si arome poe care animalutul tau le va adora. Mai mult decat atat, recompensele delicioase in forma de bobite, pernute, sticks-uri, biscuiti sau recompense cremoase pe care le vor savura din plin.

Boluri, castroane si recipiente de apa

Aceste articole de hranire sunt foarte importante pentru animalutul dumneavoastra si au nevoie categorit de un bol hrana si un bol pentru apa, pe care la fel le puteti alege in diverse dimensiuni si culori, fabricate din plastic sau din metal, cu baza antiaderenta, pentru hranire lenta sau puteti cel ami simplu opta pentru un bol dublu pentru caini si pisici in care veti avea perfect compartimentate sectiunile pentru apa si hrana. Mai mult decat atat, pentru plimbarile zilnice pe care le faceti cu animalutul dumneavoastra, o sticla de apa portabila este indispensabila pentru o rehidratare corespunzatoare.

Articole de ingrijire – Odihna si toaletare

Varietatea acestor accesorii animale este foarte mare si putem face cateva achizitii notabile in acest sens, atat pentru ingrijirea corespunzatoare a animalutui dumneavoastra, pentru un somn odihnitor si relaxare absoluta cat si pentru o accesorizare dragalasa si reprezentativa. In acest sens, pentru cainele sau pisica dumneavoastra aveti nevoie de un patut tip culcus pentru caini sau pisici, pat suspendat pentru pisici care, cu ajutorul ventuzelor se poate prinde pe geam astfel incat pisicuta sa poate observa si delecta cu agitatia de afara, o perie de ingrijire pentru perierea blanii patrupezilor, un cleste unghii pentru prevenirea cresterii in exces a ghearelor si nu in ultimul rand, o zgarda frumoasa si un set lesa si ham ideal pentru plimbarile cu animalutul.

Jucarii

Puiut sau adult, animalutul dumneavoastra iubeste joaca, atat de unul singur, cat si cu dumneavoastra si in acest sens, pentru a-l tine ocupat, fericit si distrat trebuie sa achizitionam cateva jucarii perfecte pentru el precum: mingiute de cauciuc, jucarioare chitaitoare, jucarii de ros si care sustin igiena orala, jucarii educationale si interactive. Colorate si in forma care maid e care mai amuzante, aceste jucarii va vor face animalutul fericit!

Jucarii

Asadar, daca doriti sa faceti cumparaturi pentru animalutul dumneavoastra de companie, magazinul online Glowmania.ro va intampina cu o sectiune de Petshop in care veti gasi articole si jucarii perfecte pentru catelul sau pisica dumneavoastra! O varietate de articole pentru animale la preturi foarte bune!

Animalutul dumneavoastra merita sa fie fericit!

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare