Chat pe WhatsApp
SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Mos Craciun si alte decoratiuni pentru sarbatori de poveste

De : Diana - Categorii : Inedite

Magia sărbătorilor de iarnă este resimțită de la mic până la mare, în orice casă. Indiferent de vârstă, bucuria pregătirii decorului de Crăciun va fi resimțită de către orice persoană. Bineînțeles, cei mici vor fi cei mai încânțați și nerăbdători la gândul că Moș Crăciun va veni în curând. Pe lângă bradul de Crăciun care este de nelipsit, putem decora locuința sau curtea cu diverse figurine tematice care să dea un plus de viață locului.

Idei pentru decor interior

Când vine vorba de decor avem la îndemână o mulțime de accesorii care să ne ajute. Tot ce trebuie să avem în dotare este imaginația și puțină răbdare. Gusturile și ideile sunt atât de variate de la persoană la persoană încât este greu să determinăm cum ar trebui să arate decorul perfect. Însă, putem să sugerăm cum ar arăta un decor elegant și nu foarte încărcat.

Indiferent de culorile pe care le alegeți pentru decorarea bradului, sunt câteva decorațiuni care se potrivesc cu orice combinație de culori. Bineînțeles că prima decorațiune de pe listă și cea mai utilizată  este o figurină Moș Crăciun. Pe piață sunt existente foarte multe modele, de la Moș Crăciun static până la Moș Crăciun care cântă, dansează sau se cațără. În categoria de INSTALAȚII DE CRĂCIUN - LUMINIȚE ȘI FIGURINE veți găsi atât Moș Crăciun static cât și Moș Crăciun care dansează și cântă.

Un alt accesoriu decorativ de efect este un ren realizat din acril, metal sau plastic și care este iluminat cu LED-uri alb cald sau alb rece. Pe lângă un plus de lumină, va da și un plus de magie decorului. În general, acest tip de decoratiune poate fi utilizată atât în spații interioare cât și exterioare, dar pentru a fi siguri că produsul este rezistent la intemperii citiți atent specificațiile.

Tot pentru decor interior pot fi utilizați și elfii din pluș, felinarele, diverse decorațiuni din lemn care să dea un plus de autenticitate, tablouri și globuri de sticlă tematice sau cutii muzicale.

Idei pentru decor exterior

Dacă nu dorești să te chinui cu instalațiile clasice care sunt destul de greu de pus, poți opta pentru un proiector LED sau laser care să proiecteze un joc de lumini și modele pe întreaga fațadă a casei. Cele mai utilizate tipuri de proiectoare din această perioadă sunt cele cu steluțe sau fulgi de zăpadă.

Pentru decorul curții puteți alege un Moș Crăciun gonflabil care să aibă incorporate LED-uri pentru a-l face ușor de remarcat. Moșii gonflabili sunt echipați cu un ventilator care menține un flux de aer constant pentru a rămâne mereu suficient de umflat.

Coronițele pentru ușa sunt și ele un accesoriu must have al sezonului. Pentru a alege cât mai bine o coroniță trebuie să vă raportați la dimensiunea ușii pentru a nu alege o coroniță mult prea mare sau prea mică. Comparativ cu decorațiunile prezentate mai sus, coronițele pot fi personalizate dacă le achiziționați din florării. Dacă doriți să achiziționați o coroniță din magazin atunci cu siguranță veți găsi un model care să vă tragă cu ochiul datorită varietății de modele în care se găsesc.

Sursă foto - glowmania.ro

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare