Chat pe WhatsApp
SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Masa de toaleta vintage - coltul tau de infrumusetare

De : Diana - Categorii : Inedite

Încă din cele mai vechi timpuri femeile au fost preocupate de aspectul fizic folosind ce aveau la îndemână pentru a se înfrumuseța. În prezent, femeile au la dispoziție o varietate mare de produse pentru înfrumusețare începând de la cele pentru întreținere corporală până la produse de make-up.

Dacă ești o persoană căreia îi place să se preocupe de modul în care arată atunci cu siguranță ai produse de înfrumusețare pe care le folosești aproape zilnic. Depozitarea produselor astfel încât să îți fie la îndemână poate fi uneori greu de realizat dacă nu ai un spațiu destinat acestora. Mesele de toaletă au fost concepute astfel încât să ai într-un singur loc tot ce ai nevoie pentru a te răsfăța în timp ce îți faci ritualul de frumusețe.

Masa de toaleta

De ce să alegi o masă de toaletă?

Cum spuneam în rândurile de mai sus, o masă de toaletă aduce într-un singur loc tot ce ai nevoie pentru a te aranja înainte de a merge la job, un eveniment sau pur și simplu pentru a ieși la o plimbare. Spațiul poate fi de multe ori o problemă, de aceea mesele de toaletă sunt structurate astfel încât să îți ofere suficient spațiu pentru a depozita produsele fără a mai fi nevoie să le lași la vedere în baie sau în cameră. Pe lângă utilitatea ei principală, o masă de toaletă poate fi folosită și pe post de birou dacă blatul este suficient de spațios. 

Masa toaleta

Cel mai căutat tip de masă de toaletă

Pe piață sunt disponibile diverse modele de mese de toaletă de la cele clasice până la cele mai moderne. Însă, cel mai căutat stil de masă de toaletă este cel vintage datorită simplității și eleganței pe care o conferă locului. Stilul vintage te va duce cu gândul la vremurile de odinioară în care mesele de toaletă erau o piesă de mobilier de nelipsit din dormitorul doamnelor.  

Mesele de toaletă vin în general însoțite de un scaun adaptat stilului. Deși scaunul pare o piesă de care te poți lipsi pentru început, treptat îți vei da seama cât de important este să provină din același set. Pe lângă potrivirea de stil, înălțimea scaunului trebuie să fie una adaptată înălțimii mesei de toaletă pentru a avea o poziție cât mai confortabilă și o vizibilitate bună în oglindă.

Masa pentru machiaj

Locul în care amplasezi masa de toaletă trebuie să fie unul luminos, cât mai aproape de fereastră pentru a avea o lumină cât mai bună atunci când te machezi. O masă de toaletă va fi mereu un cadou bine venit pentru orice doamnă sau domnișoară care pune accent pe aspectul său fizic.

Sursă foto - glowmania.ro

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare