SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Lumini pentru bicicleta - plimbari in siguranta

De : Diana - Categorii : Inedite

       

Echipați-vă bicicleta corespunzător

Înainte de a porni la drum cu bicicleta, trebuie să vă asigurați că aveți accesoriile necesare pentru o siguranță cât mai sporită în trafic. Vesta reflectorizantă face parte din categoria accesoriilor care nu trebuie să lipsească din kit-ul dumneavoastră. Pentru un plus de vizibilitate puteți atașa de spițele roții elemente luminoase.

Din echipamentul bicicletei nu trebuie să lipsească farul și stopul. Puteți alege un far cu lumina LED care să vă ajute să vă orientați pe timp de noapte, obstacolele fiind mult mai ușor de observat și evitat. Atunci când alegeți stopul pentru bicicletă puteți opta pentru un stop inteligent care proiectează un culoar de siguranță, ajutându-i pe participanții la trafic să aprecieze mult mai bine zona în care vă aflați.

Din categoria accesoriilor esențiale face parte și claxonul. Când vine vorba de plimbări în oraș, s-ar putea să fie necesar să utilizați claxonul mai des decât ați fi crezut. Un pericol apărut imediat poate fi evitat dacă utilizați și semnalizarea sonoră. Claxonul este foarte practic și atunci când pista de biciclete traversează zone pietonale, făcându-vă simțită prezența.

Decorarea bicicletei

După ce ați achiziționat toate accesoriile necesare pentru siguranța în trafic, puteți trece la accesoriile decorative pentru bicicletă, dacă doriți să ieșiți în evidență. În categoria noastră de accesorii pentru biciclete veți găsi o gamă variată de accesorii la cele mai bune prețuri.

Spițele roților pot fi decorate cu ornamente care vor lumina în diverse culori și modele, oferind un efect vizual spectaculos atunci când vă deplasați. O altă alternativă de decorare a bicicletei o reprezintă firele El Wire care vă permit să decorați întreaga bicicletă, având atât rol decorativ cât și de semnalizare a bicicletei în trafic. Gama diversificată de accesorii pentru biciclete vă permite să decorați bicicleta într-un mod cât mai original și adaptat personalității dumneavoastră. 

  

Utilizarea bicicletei în viața de zi cu zi

Ritmul alert reprezintă una din principalele probleme ale zilelor noastre. Majoritatea oamenilor aleg autoturismul ca mijloc principal de transport ajungând astfel la o viață sedentară, care în timp se va resimți asupra organismului.

Pe lângă beneficiile pe care le aduce asupra sănătății, utilizarea unei biciclete vă ajută să economisiți atât bani cât și timp. Achiziționarea și întreținerea unei biciclete este de regulă, mult mai ieftină decât cea a unei mașini. Pe lângă acest aspect, utilizând o bicicletă nu va mai fi necesar să stați în trafic și puteți uita complet de problema locurilor de parcare.

O bicicletă poate fi atât practică în viața de zi cu zi cât și ceea ce aveți nevoie pentru câteva ore de adrenalină. Dacă sunteți un împătimit al aventurilor și trăirilor la limită atunci puteți achiziționa o bicicletă de munte care își va face treaba atât în ieșirile în natura cât și în viața de zi cu zi.

Sursă foto: glowmania.ro

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare