Chat pe WhatsApp
SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Decoruri originale cu tablourile canvas fosforescente

De : Diana - Categorii : Inedite

TABLOU CANVAS FOSFORESCENT MISTERUL PADURII

Decoruri originale cu tablourile canvas fosforescente

Fiecare avem un loc unde ne simtim acasa. Oricare ar fi acest loc special, cu cat il vom decora mai personalizat, cu atat il vom simti mai tare ca fiind “al nostru”.

Tablourile sunt accesoriile cele mai potrivite atunci cand vrem sa ne decoram locuinta si evidentiaza cel mai bine personalitatea si gusturile noastre.

Tablourile pot infatisa lucruri care ne pasioneaza si intereseaza sau pot fi personalizate cu chipurile persoanelor dragi si cu amintiri frumoase din vacante sau de la evenimente speciale.

TABLOU FOSFORESCENT REGELE LEU

Tablourile canvas sunt alternativa moderna si mai putin costisitoare a tablourilor clasice. Mai exact sunt tablouri cu panza canvas pe care se tiparesc absolut orice imagini.

Poti crea o opera de arta pe un banal perete gol cu un singur tablou canvas sau alege sa indraznesti mai mult si sa alcatuiesti un puzzlen original cu imaginile favorite. Singurul lucru de care trebuie sa tii cont este ca acestea sa alcatuiasca un intreg unitar.

SET TABLOU FOSFORESCENT TROPICAL SUNSET, 3 PIESE, CANVAS

Iar daca iti doresti ca tabloul sa fie cel mai interesant obiect decorativ din locuinta ta iti recomandam un tablou fosforescent! Te asiguram ca vei obtine un efect WOW si te va incanta in fiecare zi... si noapte ;)

TABLOU CANVAS FOSFORESCENT LUNA

Ce este deosebit la un tablou fosforescent?

Ziua te vei bucura de imaginea ta favorita, printata la o calitate foarte buna pe panza canvas, care la intuneric va lumina fosforescent, ramanand luminoasa pana la opt ore. Acest tablou va fi tratat cu un lac inovator care cu cat va fi mai mult expus la lumina, cu atat va absorbi mai multa energie si va lumina mai mult.

TABLOU CANVAS FOSFORESCENT MANHATTAN

Un tablou fosforescent va completa decorul oricarei incaperi din locuinta ta, cu atat mai mult cu cat iti punem la dispozitie sute de imagini din care sa alegi si sa te inspiri. Mai mult, realizam tablouri personalizate, cu fotografiile dragi tie, la aceeasi calitate superioara.

TABLOU FOSFORESCENT PERSONALIZABIL

In acets articol poti vedea o mica parte din aceste minunate tablouri canvas fosforescente. Pentru intreaga oferta de pe site-ul nostru intra AICI.

TABLOU CANVAS FOSFORESCENT LUP ALB

TABLOU CANVAS FOSFORESCENT LUP ALB

TABLOU CANVAS FOSFORESCENT APUS ROSU, 40X20 CM

TABLOU FOSFORESCENT FEMEIE NUD, 40X60CM, CANVAS

TABLOU FOSFORESCENT FOTBAL

TABLOU FOSFORESCENT PERSONALIZABIL

TABLOU CANVAS FOSFORESCENT TROPICAL ISLAND, 40X20 CM

TABLOU CANVAS FOSFORESCENT BARCA PE MARE, 30X30 CM

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare