Lenjeria intima fosforescenta – Un atfel de cadou pentru perechea ta!

De : Malvina - Categorii : Inedite

Mereu ne dorim sa ne surprindem persoana iubita si sa ii daruim cele mai deosebite cadouri, atat in zilele obisnuite si mai ales cand este o ocazie speciala. Mici atenti care sa o faca sa se simta speciala si apreciata, cadouri pe care sa i le daruiesti fara vreun motiv anume, ci pur si simplu sa o rasfeti. Orice gest romantic facem pentru perechea noastra inseamna mult si foarte usor si simplu reusim sa le facem ziua mai buna. Nu este foarte complicat sa ne surprindem iubita, insa uneori pur si simplu nu suntem inspirati in alegerea unui cadou reprezentativ sau ne dorim si altceva inafara de flori, ciocolata, parfum sau o iesire intima si romantica la cina. In acest sens si mai ales pentru ca se apropie atatea evenimente dedicate femeilor, daca va doriti un cadou inedit, neasteptam si care sa le faca sa se simta sexi si perfecte exact asa cum sunt, o lenjerie intima fosforescenta reprezinta o alegere ideala in acest sens, ceva cu adevarat deosebit si unic de care cu siguranta se va bucura.

Lenjerie intima fosforescenta Glowmania

Lenjeria intima este un cadou mai neobisnuit, insa orice femeie isi doreste sa se simta dorita si apreciata de catre sotul, logodnicul sau iubitul ei, iar prin oferirea unei lenjerii delicate, realizata din materiale calitative si cu un design senzual, cu siguranta va simti aceste sentimente din partea dumneavoastra, O lenjerie intima senzuala poate schimba in totalitatea atitudinea unei femei, se va simti provocatoare, puternica si in stare sa cucereasca lumea si mai ales, sexi in ochii dumneavoastra!

Daca intr-adevar va doriti ceva special pentru persoana iubita cu care sa o surprindeti de Ziua Indragostitilor sau de Ziua Femeii, iata de ce o lenjerie intima fosforescenta reprezinta cadoul ideal pentru femeia iubita:

Body dantela fosforescent Glowmania

Este realizata din materiale de cea mai inalta calitate si se simt divin pe piele!

Lenjeria intima fosforescenta este cu adevarat deosebita, insa mai intai de toate, in confectionarea ei s-a pus accent pe calitate si astfel s-au ales astfel cele mai bune si deosebite materiale pentru ca piesele finale sa fie impresionante, rezistente si cu adevarat unice. O astfel de lenjerie fosforescenta este confecionata din sifon crepon elastic de calitate premium, cu dantela diafana si in design-uri care mai de care mai senzuale.

In lumina zilei arata ca o lenjerie normala, insa in intuneric este cu adevarat speciala!

In lumina naturala a zilei sau in lumina artificiala, aceasta lenjerie arata ca una normala, insa adevaratul efect wow al acestei lenjerii intime il vom descoperi in intuneric. Insertiile delicate din dantela stralucesc in intuneric intr-o nuanta intensa de verde punand in evidenta formele senzuale ale corpului.

Chilot si Top dantela fosforescent Glowmania

In alb pur si inocent pe timp zi si verde senzual in noapte!

Toate piesele de lenjerie sunt realizate din materiale in culoarea alba, parand astfel o lenjerie intima simpla si inocenta, insa odata ce lumina este stinsa, totul se schimba, lenjeria lumineaza in noapte intr-o nuanta puternica de verde fosforescent si devine astfel un adevarat spectacol senzual.

Aceste piese de lenjerie intima sunt potrivite pentru orice femeie!

Pentru ca fiecare femeie este unica in felul ei, insa toata au in comun faptul ca isi doresc sa isi exploreze mai mult senzualitatea si sa se simta confortabil cu corpul lor, aceasta lenjerie intima va avea acest efect asupra lor si mai mult decat atat, putem alege piesele reprezentative acestora. In functie de preferintele lor si de ceea ce poarta deobicei putem alege fie un set frumos format din chilot tanga si top din dantela sau un body din dantela fosforescenta, impresionant, in care sa se simta ca o adevarata zeita.

Alege asadar sa o surprinzi cu un cadou cu adevarat special, o lenjerie intima fosforescenta care sa ii confirme faptul ca o apreciezi si o iubesti exact asa cum este!

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare