Chat pe WhatsApp
SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Lampile solare – solutia eco-friendly si economica pentru locuinta ta

De : Ioana - Categorii : Inedite

Reda fascinatia serilor de vara cu lampile solare decorative

Lampile solare – solutia eco-friendly si economica pentru locuinta ta

Te numeri printre norocosii care locuiesc la casa sau au o terasa la bloc? Atunci sigur ai un loc preferat unde te retragi in serile de vara sa scapi de toropeala zilei. Uneori curtea, gradina sau terasa este un loc de relaxare doar pentru tine si familia ta, alteori organizezi gratare si petreceri in aer liber, orice ai alege sa faci aceste seri pot fi de neuitat.

Fiind vorba despre o zona importanta din habitatul tau, este necesar sa creezi o ambianta placuta si relaxanta, iar lumina potrivita este cea care te va ajuta sa obtii oaza de relaxare dorita.

Lumina in locurile potrivite va face diferenta in serile relaxante si amuzante de vara, petrecute impreuna cu familia sau prietenii, seri ce vor continua pana in zori.

Stim ca pe langa rolul practic al iluminatului, trebuie sa tii cont si de decor si, desigur, de costuri. Ne dorim sa oferim solutii practice, ecologice si economice pentru problemele tale, de aceea in continuare iti vom povesti despre lampile solare.

Lampi solare LED pentru gradini luminoase - preturi de la 5 lei!

De ce sa alegi iluminatul cu lampi solare?

In ultimii ani, aceste lampile solare sunt tot mai "la moda" si le intalnim in multe curti, gradini si terase. Este minunata o curte sau o terasa luminoasa, insa de multe ori costurile cu energia electrica sunt foarte ridicate si pot deveni o povara.

O solutie economica si, totodata, ecologica de iluminare o reprezinta lampile solare, care ofera un efect deosebit de lumini cand apune soarele. Aceste lampi sunt prietenoase cu bugetul tau, singura investitie necesara fiind achizitionarea lor, neavand nevoie de energie electrica sau de o ingrijire speciala.

Lampile solare sunt solutia eco-friendly si ecologica pentru iluminat

Lampile solare au un mod de functionare foarte simplu: au incorporat un panou solar care capteaza si stocheaza lumina din timpul zilei intr-un acumulator, iar cand se lasa seara, transforma energia solara intr-o lumina placuta! De cele mai multe ori, lampile au incorporat si un senzor de lumina, astfel se aprind singure cand se face intuneric.

Lampi solare suspendate de la 7 lei!

Neavand nevoie de energie electrica, scapi de cablurile aferente si de bataia de cap cu montarea lor (cabluri, stalpi, meseriasi etc.) si vei avea o sursa continua de lumina, chiar si in cazul penelor de curent. Sunt practice si din punct de verede al sigurantei copiilor si animalelor, evitand total riscul unor accidente. De asemena, pot fi amplasate si in locuri izolate, de exemplu la cabane din padure, unde nu este acces la curent electric si energia solara reprezinta o solutie salvatoare.

Odata instalate, pot rezista cativa ani pana sa cedeze acumulatorul din interior, care este usor si rapid de inlocuit. In rest, costurile de intretinere sunt zero pentru lampile solare cu LED.

Lampile solare functioneaza pe baza tehnologiei LED, care lumineaza timp de 8-10 ore, oferind putere mare de iluminare si o durata mare de functionare, pana la zeci de mii de ore.

Cele mai frumoase lampi solare decorative

Si in ce priveste achizitia unei lampi solare beneficiezi de avantaje, preturile acestora incepand de la cativa lei (vezi AICI) si variind in functie de design, de putere si de alte functii speciale.

Un alt mare avantaj al lampilor solare il reprezinta faptul ca majoritatea au o carcasa rezistenta la orice conditii meteo si pot fi utilizate in toate anotimpurile, indiferent de schimbarile meteo. Vara se incarca de la lumina soarelui, in timp ce iarna de la stralucirea zapezii, este suficienta lumina zilei, nu neaparat razele directe ale soarelui.

Lampi solare cu lumina alba

Creaza decoruri speciale cu lampile solare decorative 

Intentionat am lasat la sfarsit aspectul decorativ :)

Sunt atat de multe si diverse modelele de lampi solare, incat poti transforma locuinta ta intr-o adevarata feerie atat ziuam, cat si noaptea.

Cu lampile decorative, cu fixare in pamant sau suspendate, poti avea o atmosfera superba, cu locurile tale preferate evidentiate pe timpul noptii (florile sau tufele ornamentale, piscina, masa, aleea, terasa etc.), iar ziua ai o locuinta impodobita cu obiecte decorative deosebite, din sticla mozaicata, tip ghirlanda sau candele, figurine si felinare si multe alte modele.

Figurine solare decorative

Globuri solare din sticla mozaicata

Dublu rol al lampilor solare - decorativ si practic

Pe LampiSolare.ro gasesti o diversitate de lampi alimentate cu energie solara ce aduc la viata cele mai inedite idei de decor, fiecare lampa avand caracteristici ce o fac deosebita. Figurinele solare alaturi de felinarele solare sunt cele care aduc un plus animatie si personalitate oricarui spatiu, dar ia in considerare si lampile solare anti-insecte care sporesc farmecul si confortul noptilor lungi de vara.

Bucuta-te de nopti linistite de vara cu lampile solare anti-insecte

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare