Chat pe WhatsApp
SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Jucariile din lemn – cadouri ideale de la Iepuras!

De : Malvina - Categorii : Inedite

Sarbatorile de Paste le asteptam cu nerabdare de la mic la mare si in aceasta perioada avem mai multe lucruri de care sa ne bucuram, de renasterea naturii, de culori frumoase si ciripit vesel de pasarele, de ocazia de a ne reuni cu cei dragi si evident, de a la rasfata cu preparate bune specifice acestei sarbatori, iar pentru cei mici, adevarata bucurie este reprezentata de cadourile mult asteptate de la Iepuras.

Iepurasul este la fel de indragit precum Mos Craciun si de fiecare data este asteptat cu nerabdare de catre fiecare copilas in parte, mai ales de catre cei mai marisori care stiu deja ca trebuie sa fie cuminti si ascultatori pentru ca Iepurasul sa le aduca ceea ce isi doresc. Cei mai multi copilasi stiu exact ce isi doresc, insa uneori Iepurasul alege sa ii surprinda si cu altceva, iar aceste jucarii din lemn sunt de departe preferatele lui si el stie prea bine de ce!

Fabricate din lemn, de o calitate exceptionale, pictate in culorii vii non-toxice si destinate tuturor grupelor de varste, aceste jucarii reprezinta una dintre mai bune optiuni de cadou pentru roice copilas in parte, atat de la Iepuras si cat pentru alte ocazii speciale in care ii sarbatorim pe cei mici.

Jucarii din lemn

Jucariile din lemn reprezinta niste achizitii inteligente si acestea vin cu o serie de avantaje notabile printre care merita sa mentionam:

Sunt mult mai sigure

Un aspect de interes mare pentru orice parinte este siguranta, iar in alegerea jucariilor pentru copii ne punem mereu intrebarea daca acestea sunt sigure si nu prezinta niciun pericol atunci cand copilasul se joaca cu ele! In acest sens, jucariile din lemn sunt mult mai sigure fata de alte multe jucarii pe care le regasim pe piata!

Mult mai bune pentru mediul inconjurator

Chiar daca acest aspect nu pare foarte important, este esential de mentionat faptul ca annual producem milioane de tone de deseuri din plastic, printre care jucariile sunt in procest destul de insemnat, motiv pentru jucariile din lemn reprezinta o alegere benefica pentru emdiul inconjurator deoarece acestea se pot reutiliza si recicla!

Utilitate de lunga durata

Spre deosebire de jucariile din plastic, care la un moment dat se pot sparge, jucariile din lemn pot rezista la jocurile energice ale copiilor, deoarece pur si simplu sunt fabricate din materiale mult mai rezistente si fiabile.

Imbunatateste educatia timpurie

Multe jucarii din lemn vin sub forma de puzzle-uri si blocuri de constructie, aspect care ii incurajeaza pe cei mici sa potriveasca, constriasca si sa creeze ceva nou. Stivuirea blocurilor ii avuta pe copilasi sa isi dezvolte abilitatile motorii, imbunatatesc constientizarea numerica , literara, spatiala si abilitatile de rezolvare al unor jocuri specifice varstei lor.

Incurajeaza jocul creativ

Jucariile din plastic vin adesea cu efecte sonore si miscari, insa jucariile din lemn ii incurajeaza pe cei mici sa isi dezvolte propriile abilitati verbale si senzoriale, sa fie mai creativi in jocul lor si sa isi foloseasca mai mult imaginatia.

Promoveaza abilitatile de joaca si lucru in echipa

Joaca si apoi munca in echipa sunt doua aspecte de care se preocupa fiecare parinte in parte pentru copilasii lor, iar jucariile din men promoveaza aceste doua abilitati invatandu-i pe cei mici sa socializeze, atat cu parintii, cu alte persoane apropiate cat si cu alti copilasi.

Reprezinta investitii ieftine pe termen lung

Jucariile din lemn sunt durabile si aproape indestructibile deoarece sunt fabricate din materiale lemnoase bune si rezistente, acest lucru transformandu-le in investitii ieftine pe o perioada lunga de timp. De asemenea, acestea nu necesita baterii sau becuri, deci automat putem economisi bani si pe acest plan.

Odata ce am prezentat beneficiile acestor jucarii din lemn, trebuie sa va amintim de asemenea faptul ca, la fel ca si toate celelalte tipuri de jucarii, acestea sunt categorisite in functie de varsta si putem face astfel cele mai potrivite alegeri pentru copilasii nostri. Iata asadar ce jucarii din lemn puteti achizitiona in functie de varsta:

Pentru categoria de varsta 0-3 ani:

Pentru cei mai micuti copilasi, cele mai reprezentative jucarii din lemn sunt urmatoarele: jucarie de tras sau de impins, masinute sau animalute din lemn cu roti, jucarie multifunctionala sortator forma geografice si cifre, jucarie din lemn pentru stivuire, xilofon, jucarie din lemn cu cilindri si ciocanel, trenulet sau cub din lemn cu activitati.

Jucarii lemn 0-3

Pentru categoria de varsta 3+:

Pentru aceasta categorie de varsta gama de jucarii din lemn este mult mai diversificata si putem face alegeri inspirate precum: puzzle educativ, trenulet din lemn cu cale ferata, jucarie motrica si abac, atelier cu banc de lucru, pista de masini, trusa de medic, stomatologica sau de machiaj, casuta din lemn pentru papusi sau o tablita magnetica cu doua fete pe care poate desena si invata culori, cifre si litere cu ajutorul magnetilor!

Puzzle educativ lemn

Pentru categoria de varsta 5+:

Pentru aceasta categorie de varsta putem face achizitii care sa ii pregateasca incet de scoala si anume: ceas din lemn, jucarie matematica, abac din lemn, joc din lemn cu litere, insa pentru ca totusi sunt copii si joaca este activitate preferata, o alegere inspirata in acest sens este o bucatarie din lemn care vine echipata cu ustensile si cratite, o jucarie pe care orice copil si-o doreste!

Bucatarie copii lemn

Pentru categoria de varsta 6+:

Cu toate ca la aceasta varsta unii copii ai niste pasiuni si hobby-uri bine conturate, exista totusi si cateva jucarii din lemn destinate acestei categorii de varsta si anume: puzzle, joc de echilibru si logica, joc de indemanare, Jenga sau ceva si mai interesant, mai ales pentru baieti, o masa de fotbal, care, cu siguranta reprezinta un cadoul ideal pentru acestia!

Masa de fotbal

Asadar, daca sunteti in cautare de jucarii din lemn frumoase si calitative, pe care sa le puteti achizitiona in functie de varsta si preferintele copilasilor dumneavoastra, magazinul online Glowmania.ro va intampina cu o gama diversificata de astfel de jucarii care pot fi oferite drept cadouri de la Iepurasul de Paste!

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare