SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Jucarii pentru cadoul de Craciun

De : Diana - Categorii : Inedite

Ajută-l pe Moș Crăciun să pregătească cadourile

Lista pentru Moș Crăciun a fost deschisă? Cei mici pot fi foarte inventivi uneori dar când vine vorba de cadourile pe care le primesc de la Moș Crăciun cu siguranță lista cuprinde și jucării. Ei bine, Moș Crăciun are nevoie de ajutor în această perioadă aglomerată iar părinții sunt cei mai în măsură să îi ofere ajutorul. De la jucării de pluș până la jucării de dimensiuni mari, dorințele copiilor pot fi foarte surprinzătoare.

Cadouri de Craciun

Top 5 cele mai căutate jucării

Bucătărie pentru copii. Atunci când sunt mici, copiii sunt foarte atrași de ceea ce face mama lor în bucătărie datorită timpului petrecut alături de ea în acel loc. Indiferent că este vorba de fetițe sau băieți, cu siguranță încântarea va fi maximă dacă vor avea propria bucătărie în care să gătească. Copiii își pot descoperii de mici pasiunea de a găti iar pe lângă distracție vor învăța alimente, rețete și altele.

Bucatarie pentru copii

Căsuțe pentru păpuși. Familia de păpuși are nevoie de o căsuță în care să își desfășoare activitățile. Când vine vorba de căsuță pentru păpuși, fetițele sunt cele care își doresc un asemenea cadou. Imaginația lor va fi pusă în mișcare atunci când vor amenaja casa păpușilor după bunul plac.

Casuta papusi

Set de construcții. Seturile de contrucții se găsesc pe piață într-o gamă foarte variată de forme, modele și culori. Pentru un plus de noutate au apărut seturile pentru construcție magnetice care oferă mult mai multe posibilități de construcție comparativ cu seturile clasice din lemn. Libertatea de creație nu va fi îngrădită deloc cu un set magnetic, posibilitatea de conectare a elementelor fiind mult mai variată.

Set constructii

Jucării de pluș. Indiferent de vârstă, o jucărie de pluș va fi bine-venită. Pentru un plus de divertisment poți alege o jucărie care să emită sunete și să facă diverse mișcări precum să își miște urechile sau să danseze. Jucăriile de pluș vor rămâne mereu un cadou potrivit pentru orice vârstă.

Ren de plus

Jucării interactive. Din această categorie de jucării nu puteau să lipsească POP-IT-urile și spinnerele. Întreg globul a fost împânzit cu acest tip de jucării care sunt atât interactive cât și antistres. De aceea, atât POP-IT-urile cât și spinnerele sunt jucării potrivite pentru orice vârstă. Diversitatea de forme și culori fac ca aceste 2 jucării să transforme distracția într-o adevărată colecție, cei mici devenind pasionați de colecționarea a cât mai multor POP-IT-uri sau spinnere. Printre jucăriile interactive mai găsim și cuburile cu activități educative și bancurile de lucru.

Spinner

În categoria de JUCĂRII COPII MICI ȘI MARI vei găsi o gamă variată de jucării pentru copii de toate vârstele. Ajută-l pe Moș Crăciun să pregătească coșul de cumpărături pentru copilul tău. 

Sursă foto: glowmania.ro

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare