SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Jucarii de exterior – Distractie garantata pentru cei mici!

De : Malvina - Categorii : Inedite , Noutati

Vacanta de vara este cea mai frumoasa, in special pentru cei mici, care i-au o pauza binemeritata de la gradinita sau scoala si pot face exact ceea ce le place mai mult, adica sa se joace! Vara este cel mai asteptat anotimp, iar vreme frumoasa ne indeamna sa petrecem mai mult timp in aer liber, aspect pe care copilasii il adora, iubesc sa se joace in parc, in curte, sa se plimbe cu bicicleta, sa coloreze cu creta, sa se joace la nisip, sa faca baie la piscina si pur si simplu sa se distreze afara cat e ziua de lunga.

Cu toate ca iubesc joaca afara, cei mici se plictisesc foarte repede, vor mereu sa se joace altceva, alte jocuri, cu alte jucarii, iar noi parintii trebuie sa gasim diverse modalitati si activitati prin care sa ii tinem mai mult timp ocupati si prinsi in joaca lor. Iar unele dintre cele mai reprezentative produse prin care ii putem tine ocupati pe cei mici, intr-un mod distractiv si captivant, sunt aceste jucarii de exterior ideale pentru joaca in aer liber, acasa sau in vacanta!

Jucarii de exterior

In acest sens, va propunem cateva jucarii de exterior ideale pentru joaca afara, produse de care cei mici vor fi incantati. Iata despre ce jucarii vorbim:

Casuta de joaca 3 in 1

Parcul de joaca este unul dintre locurile pe care copii le adora, iar propunerea de a avea un topogan sau o casuta de joaca chiar in curtea lor, cu siguranta ii v-a incanta foarte tare. In acest sens, va propunem sa va indreptate atentia inspre o casuta de joaca 3 in 1, un ansamblu distractiv cu casuta, gradina si topogan pe care copii il vor adora. Colorata, asemenea unei casute din desenele animate, de inaltimi ideale pentru cei mici, din materiale sigure si rezistente, o astfel de casuta este ideala pentru orice copilas.

Masuta cu bancute de picnic

La fel cum pentru noi alegem un set de mobilier pentru terasa sau curte, aceasta masuta cu bancute de picnic reprezinta o achizitie perfecta pentru cei mici. Sa manance afara, sa savureze o gustare delicioasa, sa deseneze, sa picteze, sa faca un puzzle sau pur si simplu sa socializeze si se joace cu alti copilasi avand o 'piesa de mobilier' ideala pentru ei.

Setul de gradinarit

Sa intreprinda activitati pe care le fac adultii este o placere pentru cei mici, iar daca au si uneltele potrivite, vor fi super incantati! Iar daca cei mici sunt pasionati de gradinarit, acest carucior jucarie cu lopata, grebla si stropitoare este setul de jucarii perfect pentru ei. Cu aceasta jucarie vor putea si ei 'ajuta' in gradina, distrandu-se si jucandu-se cu jucariile lor de gradinarit. Pe langa setul de gradinarit, mai putem achizitiona si un set unelte zidarie care la fel ii va tine ocupati pe copilasii pasionati de aceasta meserie.

Cutia pentru nisip si seturile de nisip

Joaca la nisip este una dintre activitatile preferate ale tuturor copilasilor, indiferent de varsta, iar amplasarea unei cutii cu nisip fin in curtea casei si achizitionarea unui set pentru nisip, format din galetusa, lopatica, grebla si diverse forme dragalase, cu care sa se joace si sa construiasca castele si forme in nisip, ii va incanta foarte mult!

Intr-o alta ordine de idei, vara ne intampina si cu zile toride, iar pentru astfel de zile putem alege si cateva jucarii distractive care sa ii racoreasca pe cei mici printre care:

Aspersorul cu apa

Aceasta jucarie este extrem de distractiva si in plus va reusi sa ii racoreasca cu apa pe cei mici, de fiecare data cand trec prin interiorul cercului, aceats avand 12 orificii prin care pulverizeaza apa. Acest aspersor jocuri cu apa se monteaza usor si garanteaza distractie pentru toate zilele de vara!

Pistolul sau pusca cu apa

Ce este mai distractiv decat o batalie cu pistoale cu apa? Fie ca alegem un pistol sau o pusca cu apa pentru fiecare copilas sau chiar membru al familiei, cu siguranta distractia va fi garantata! Aceste jucarii se numara printre preferatele copiilor, iar bataliile cu apa sunt cele mai amuzante.

In concluzie, pentru a avea parte de o vara reusita, distractiva si cu momente de neuitat, puteti alege din magazinul nostru cele mai reprezentative jucarii de exterior, articole destinate disctractie copiilor pe timpul verii!

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare