SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Instalatii de Craciun pentru un decor de vis

De : Diana - Categorii : Inedite

Suntem tot mai aproape de cea mai magică perioadă a anului. Pe lângă însemnătatea Crăciunului pe care fiecare îl sărbătorește în felul lui, sărbătorile de iarnă aduc o atmosferă armonioasă, plină de lumină și culoare. Pentru majoritatea oamenilor anotimpul de iarnă înseamnă în primul rând Crăciun și pe urmă iarnă în sine. Și cum de Crăciun trebuie să avem casa decorată într-un anume stil, avem nevoie de o gama întreagă de instalații și decorațiuni. În categoria de INSTALAȚII DE CRĂCIUN - LUMINIȚE ȘI FIGURINE veți găsi tot ce aveți nevoie pentru un decor de poveste.

brad

Decorarea bradului

Când vine vorba de împodobitul bradului avem o gramadă de moduri în care o putem face. Pornind de la clasicele globuri pentru Crăciun și până la cele mai inedite figurine și ornamente, trebuie să fim foarte atenți la combinația de culori pentru a fi cu bun gust. De aceea ar fi bine să avem maxim 2 sau 3 culori predominante. Dacă doriți un decor mult mai colorat atunci puteți adăuga încă 2 culori care să fie complementare. Tot decorul bradului trebuie completat armonios cu o instalație luminoasă care să aducă acel plus de magie decorului. Pentru un brad de efect puteți completa decorul cu flori de bumbac sau conuri.

decor masa

Decorarea mesei de Crăciun

Masa de Crăciun va fi îmbelșugată, de aceea trebuie să găsim un echilibru între spațiul pentru decor și spațiul pentru mâncare. Printre cele mai utilizate decorațiuni pentru masa de Crăciun sunt sfeșnicele cu diverse lumânări și aranjamentele din crenguțe de brad. Alegeți ornamentul în funcție de spațiul pe care îl aveți la dispoziție.

pom decorativ

Decorul locuinței

Pentru a decora locuința trebuie să știm de la început ce vrem pentru a nu o încărca prea tare. Dacă vreți un decor simplist care să nu încarce atunci puteți opta pentru instalații într-o singură culoare precum alb cald sau alb rece iar restul decorațiunilor pot fi din lemn ducând în zona de vintage. Pentru living puteți utiliza ca decor un Pom cu lumini și o instalație tip perdea. Însă, dacă vreți un decor colorat atunci lasați-vă imaginația să zboare și alegeți cele mai inedite decorațiuni. Pentru ușa puteți utiliza o ghirlanda sau o coroniță împodobită realizată din brad natural/artificial.

Când vorbim de decorațiuni exterioare atunci trebuie să alegem produse special concepute pentru a fi utilizate în spații exterioare, mai exact produse cu protecție împotriva ploii, ninsorii, prafului și rezistență la temperaturi scăzute. Instalațiile de Crăciun pentru exterior pot fi utilizate pentru a decora pomii, exteriorul casei sau terasa. Pentru a da un plus de personalitate decorului puteți achiziționa o figurină gonflabilă tip Moș Crăciun sau om de zăpadă.

om de zapada

Evitați aglomerația din magazine și comandați online tot ce aveți nevoie pentru decorul mult visat!

Sursă foto - glowmania.ro

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare