Iluminare terasa: cum sa creezi un spatiu exterior atragator?

De : Malvina - Categorii : Noutati

Niciodata nu este prea tarziu sa ne ocupam de proiectele de amenajare pe care le amanam din diverse motive, iar daca toama ne mai ofera totusi cateva zile cu soare, putem profita din plin de acest prilej si sa demaram proiectul exterior de amenajare al terasei astfel incat sa includem partea de iluminat mult dorita! Iluminarea exteriorului este un proiect care necesita sa ne punem putin imaginatia la contributie, sa fim atenti ca articolele de iluminat pe care le alegem sa se potriveasca cu intreg decorul exterior si mai mult decat atat, rolul lor functional sa fie eficient, iar legat de partea estetica, sa fie exact asa cum ne dorim, sa puna in valoare locurile preferate din curte, gradina sau terasa, sau plantele ornamentale deosebite. In acest sens, terasa casei este probabil unul dintre locurile noastre preferate, in care petrecem timp de calitate alaturi de familie si de prietenii apropiati sau in care ne relaxam de fiecare data cand avem ocazia, iar pentru acest spatiu exista corpuri de iluminat specifice. Proiectul de iluminat exterior terasa casei este unul interesant, iar odata finalizat, va poate oferi o atmosfera minunata, exact asa cum v-ati imaginat sau dorit.

Iluminat exterior

Cum alegem corpurile de iluminat pentru terasa?

Luminile pentru terasa exterioara sunt indispensabile pentru acest spatiu al locuintei si chiar si la acest capitol trebuie sa facem alegeri inspirate, sa achizitionam si montam corpuri de iluminat exterior pentru terasa care se potrivesc perfect cu stilul decorativ ales si reprezentat prin piesele de mobilier, ornamente si celelalte elemente decorative pe care le-am indragit, ales si inclus in spatiul exterior al casei, decoratiuni care ne reprezinta gusturile si preferintele.

Idei de iluminare a terasei

Diversitatea acestori corpuri de iluminat pentru exterior este foarte variata si cu siguranta vom putea face cele mai potrivite alegeri in acest sens, iar in urmatoarele randuri va vom prezenta cateva optiuni deosebite de corpuri de iluminat exterior pe care le puteti achizitiona din magazinul nostru online.

Lumanari Led pentru o atmosfera intima

Daca ales sa ne amenajam un coltisor mic de relaxare, o terasa de dimensiuni reduse, insa ideala pentru nevoile noastre, partea de iluminat pentru acest spatiu se poate realiza foarte usor, fara a fi nevoie de achizitii scumpe, iar in acest sens, va propunem sa optati pentru lumanari LED, o selectie de decoratiuni luminoase ideale atat pentru interior, cat si pentru exterior. De diferite dimensiuni si in forme diverse, aceste lumari Led va vor ajuta sa creati o atmosfera feerica pe terasa casei.

Lumanari LED

Iluminarea terasei cu ghirlande luminoase

Pentru o atmosfera romantica, diafana si care poate crea cu usurinta o ambianta de poveste, alegerea ideala in acest sens este reprezentata de aceste ghirlande luminoase. Multicolore sau intr-o sigura culoare calda sau rece, de diferite dimesiuni si lungimi, aceste ghirlande pot imprejmui frumos terasa, acoperisul ei, balustradele, pot fi montate pe perete sau in moduri care mai de care mai interesante astfel incat viziunea dumneavoastra sa devina realitate, iar cadrul nocturn sa fie scaldat in luminite deosebite.

Ghirlande luminoase

Iluminarea terasei cu lampi soare

Printre alegerile de top ale proprietarilor de case pentru iluminatul exterior se numara aceste lampi solare, corpuri de iluminat care se incarca cu energie solara, fara a fi nevoie de proiecte complicate si de o sursa externa de energie. Din aceasta categorie puteti opta fie pentru aplici sau reflectoare solare cu montare pe perete sau lampi solare de tip stalpisor cu montare in pamant, optiuni clasice cu care nu veti da niciodata gres, fie pentru corpuri de iluminat mai deosebite precum ghirlande solare, felinare sau alte decoratiuni solare in configuratii dragalase de animalute, pitici de gradina sau alte forme simpatice prin care va puteti personaliza acest spatiu exterior.

Lampi solare

Iluminarea terasei cu corpuri de iluminat LED

De tip vintage, modele clasice sau moderne, corpurile de iluminat exterior cu LED reprezinta cea mai comuna, eficienta si rentabila optiune pentru iluminarea teraselor, al curtilor sau al fatadelor caselor si nu numai. Diversitatea corpurilor de iluminat cu LED este foarte mare si putem face astfel alegeri inspirate in acest sens, alegeri care sa completeze perfect decorul exterior si chiar sa il puna mai bine in valoare. La acest capitol va intampinam cu cele mai deosebite corpuri de iluminat exterior cu LED: aplici de perete, lampi de perete, felinare, corpuri de iluminat cu picior, stalpi de gradina si multe alte produse moderne, minimaliste si perfecte pentru exteriorul casei.

Iluminat exterior

Terasa casei noastre reprezinta un loc drag in care ne relaxam, destindem si deconectam de la cotidian, un loc de intalnire cu familia sau prietenii de suflet, spatiul preferat in zilele lungi de vara si nu numai, deoarece in timpul sarbatorilor de Craciun, terasa este decorata festiv, cu glirlande de Craciun, brad impodobit si mosi Craciuni, reni si oameni de zapada simpatici. In acest sens, iluminarea terasei este un proiect important, iar dasca alegeti cu inspiratie corpurile de iluminat potrivite, rezultatul final va fi unul pe masura, iar atmosfera din curtea dumneavoastra va fi de poveste.

Related posts

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare