SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Cum alegem mobilierul de gradina?

De : Malvina - Categorii : Inedite , Noutati

Pe masura ce vremea se incalzeste, este timpul sa ne ocupam putin si de spatiul exterior al locuintei noastre si sa pregatim corespunzator locul pentru ca in sezoanele ce urmeaza sa putem profita din plin de vremea frumoasa si de compania celor dragi. Cu toate ca ne ocupam rearanjarea spatiului verde, curatarea si pregatirea plantelor, daca ne dorim si un spatiu in care ne relaxam, trebuie sa facem cateva achizitii specifice in acest sens si priuntre acestea se numara evident si mobilierul de gradina.

Mobilier de gradina

Acest mobilier de gradina, cunoscut si sub denumirea de mobilier de terasa este special conceput pentru a fi amplasat in exterior, fiind rezistent la intemperii si la conditii mai dure. Mobilierul de exterior aduce confort si functionalitate in spatiul in care este amplasat, insa inainte de a face o achizitie in acest sens, trebuie sa ne gandim la modul in care dorim pe viitor sa utilizam acest spatiu, ne dorim sa putem lua si masa afara, sa ne relaxam in jurul focului sau sa gazduim si mici intalniri intime alaturi de familie sau de prietenii apropiati. In acest sens, pentru a face cea mai buna alegere in materie de mobilier de gradina, in urmatoarele randuri va vom indruma inspre cea mai buna si mai potrivita pentru optine pentru nevoile si preferintele dumneavoastra.

Selectia materialelor

Cand facem cumparaturi de mobile de exterior, este recomandat sa ne indreptam atentia inspre materiale si piese usor de intretinut, care completeaza in acelasi timp si aspectul si peisajul spatiului exterior al locuintei dumneavoastra. Legat de materialele din care pot fi fabricate piesele de mobilier de gradina, exista cateva optiuni:

  • lemn natural – robust, confortabil, insa necesita intretinere regulata si tratamente de conservare pentru protectie impotriva intemperiilor si a razelor UV. Exista de altfel si tipuri de lemn mai putin pretentioase precum: sequoia, tec, cedru sau chiparos.

  • ratan si rachita – materialele naturale precum ratanul si rachita ofera un aspect casual si confortabil pentru gradina dumneavoastra, insa in timp pot avea nevoie de reconditionari, deoarece nu sunt foarte rezistente la conditii climatice dure. Insa adapostite corespunzator pot rezista ani buni de folosinta, deoarece au un finisaj de rasina care le ofera un plus de rezistenta.

  • otel si fier forjat – ambele materiale sunt extrem de robuste, insa au nevoie de ajustari pe partea de cofort (perne). Excelente pentru exterior, insa in timp ruginesc si pentru acest aspect este nevoie de reconsitionarea si tratamente periodice.

  • aluminiu, plastic sau pvc – mobilierul realizat din aceste materiale este usor, rezistent la rugina, ieftin si usor de intretinut, insa peste iarna trebuie depozitat , iar in caz de furtuni sau vant puternic trebuie ancorate bine sau adapostite.

Asigurarea calitatii

Cand faceti cumparaturi in acest segment, nu presupuneti ca pretul este cel mai bun indicator al calitatii. Exista alti indicatori care va pot asigura calitatea mobilierului de gradina si anume: lemnul sa fie slefuit fin si sa nu prezinte defecte; metalele vopsite sa aiba un finisaj unisor; rachita nu ar trebui sa se destrame sau sa fie infasurata lejer pe cadru, ci sa aiba articulatii stranse si bine adaptate; suturile metalice ar trebuie sa fie netede; metalul sa nu aiba zone goale, nevopsite sau mai rau, pete de rugina; scaunele sa nu se clatine sau sa se flexeze prea mult.

*In plus, politica de retur si schimbul produselor sunt de asemenea doua aspecte foarte importante in eventualitatea in care piesele sau deteriorat la livrare sau sunt defecte din fabricatie.

Accesorizarea

Pernele si pernutele ofera un confort minunat pentru relaxare si ne inneamna sa ne destindem si sa zabovim mai mult la povesti, in aer liber. In acest sens este recomandat sa achizitionam mobilier gata accesorizat, cu elemente care se potrivesc perfect cu stilul si modelul mobilierului. Este mai complicat sau poate imposibil sa regasim elemente decorative potrivite in cazul in care mobilierul achizitionat nu este accesorizat. Majoritatea tesaturilor concepute pentru a fi utilizate in exterior sunt rezistente, pernele au orificii de ventilatie pentru recircularea aerului, se usuca mult mai repede si nu se decoloreaza repede. Evident, putem aduce elemente decorative suplimentare, care sa ne reprezinte stilul si preferintele si la acest capitol avem libertatea de a ne juca dupa bunul plac si de a alege cele mai originale accesorii, fie ca este vorba despre perne, covoare, o umbrela de gradina sau plante si decoratiuni potrivite acestui spatiu.

Umbrela de gradina

Exista numeroase motive pentru care proprietarii de case ar dori sa investeasca in mobilier de gradina si iata asadar si cateva avantaje notabile in acest sens:

Va ofera o pauza binemeritata – uneori ne dorim putin timp singuri, sa ne reculegem, sa ne deconectam, iar cu un set de mobilier de gradina vom avea un spatiu relaxant in care sa ne bucuram de liniste si de natura.

Face munca de acasa mai interesanta – in ultimii ani foarte multe persoane au lucrat de acasa si stim cu totii cat este de incomod sa stam la birou o zi intreaga, insa mobilierul de exterior ne va oiferi un mod relaxant si confortabil de a lucra, in aer liber si fara nicio distragere.

Va permite sa petreceti timp de calitate cu familie – in aceasta era digitalizata suntem detasati de multe lucruri importante, inclusiv de familia noastra, insa cu ajutorulo unui mobilier de gradin vom putea crea un spatiu adecvat si confortabil in carte intreaga familie se poate relaxa si poate petrece timp semnificativ impreuna.

Ofera un spatiu ideal pentru a gazdui intalniri cu pritenii – puteti folosi mobilierul de gradina si pentru a gazdui mici petreceri sau intalniri cu prietenii dragi, un spatiu ideal de a petrece timp de calitate impreuna, de a va relaxa, savura preparate delicioase si bauturi racoritoare.

Set de mobilier de gradina

Asadar, daca sunteti in cautarea unui mobilier de gradina, speram ca acest material sa va ajute sa faceti cea mai buna alegere in acest sens! Vizitati de astfel si catalogul nostru online de mobilier de gradina pentru a vizualiza ofertele noastre pentru aceasta categorie de produse!

Related posts

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare