Covor puzzle - interactiv si distractiv

De : Diana - Categorii : Inedite

Protejează-ți copilul de frigul de pe podea

Copilului tău îi place mult să se joace pe podea? Dacă răspunsul este da, atunci asigură-te că îl protejezi de podeaua rece care poate cauza probleme de sănătate. O soluție excelentă pentru cei mici o reprezintă covoarele tip puzzle realizate din spumă. Covoarele din spumă sunt fabricate în diverse culori, forme și au o mare varietate de imprimeuri.

Un covor puzzle din spumă va oferi atât protecție copilului cât și multe ore de distracție. Fiind compus din mai multe piese, acestea pot fi folosite atât pentru a realiza un covor cât și pentru a realiza forme precum cub, triunghi sau chiar o căsuță.

În general, acest tip de covor este realizat din spumă moale, EVA, care va asigura o ședere confortabilă indiferent de duritatea podelei. Pe lângă protecția termică pe care o oferă un astfel de covor, cei mici vor fi protejați și împotriva loviturilor în momentele de neatenție sau în primii ani de viață când cei mici își pot pierde repede echilibrul. 

Cu un astfel de covor nu trebuie să vă faceți probleme în privința băuturilor datorită proprietății sale impermeabile, protejând astfel podeaua în cazul în care cel mic își varsă laptele sau băutura din pahar.

covor de spuma

Alege modelul potrivit pentru copilul tău

Încă din primii ani de viață trebuie să îi stimulăm pe cei mici pentru a-și exersa gândirea logică, abilitățile de coordonare mână-ochi și motricitatea. Pe piață există în momentul de față o gamă foarte variată de astfel de covorașe, de la covorașe simple compuse doar din piese viu colorate până la covorașe cu litere, cifre, animale, fructe/legume și altele. Covorașele de acest gen sunt excelente atât pentru acasă cât și pentru grădinițe sau școli.

Pentru copii care se află în primii ani de viață poți alege un covor cu piese colorate, legume/fructe și animale. Astfel, copiii vor învăța foarte ușor să deosebească culorile, legumele, fructele și vor învăța animalele domestice și sălbatice. Cei mici pot inventa o grămadă de jocuri prin așezarea pieselor după bunul plac.

Pentru copiii care se pregătesc să meargă la școală poți alege un covor cu litere și cifre care îi va ajuta pe cei mici să învețe într-un mod distractiv alfabetul și cifrele. Își pot stimula imaginația prin formarea de cuvinte sau pot efectua operațiuni matematice dezvoltandu-și astfel gândirea logică.

În categoria de JUCĂRII INTERACTIVE vei găsi atât covorașe tip puzzle cu diverse modele cât și alte jucării interactive pentru copilul tău.

covor tip puzzle

Sursă foto: glowmania.ro

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare