SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Cortul pavilion – o achizitie avantajoasa pentru orice proprietar de casa!

De : Malvina - Categorii : Inedite

Zilele de vara sunt minunate si de la primele semne de vreme frumoasa ne dorim sa petrecem cat mai mult timp afara, la aer curat, inconjurati de verdeata, flori colorate si de tot ceea ce ne ofera natura! Sezoanele calde sunt minunate si parca ne trezesc la viata, ne fac sa ne dorim sa fim mai activi, mai implicati in diveste activitati si categoric, sa ne relaxam mai mult si sa ne bucuram de viata.

Relaxarea este ceva dupa care tanjim mereu, deconectarea de la cotidian si stres este tot ce ne dorim, iar norocosii proprietari de casa pot profita din plin de spatiul exterior pe care il detin pentru a-si amenaja un locusor ideal si confortabil in care sa se destinda si destreseze in fiecare zi, dupa job, dupa cate o zi obositoare.

In acest sens, pentru spatiul exterior, curtea sau gradina casei noastre, putem face cateva achizitii notabile care sa ne ofere confortul si relaxarea de care avem nevoie si la momentul actual, pe piata regasim o diversitate foarte mare de mobilier, accesorii si decoratiuni de exterior pe care le putem alege fix in functie de preferintele si nevoile noastre. Cu toate acestea, un cort de gradina este una dintre cele mai reprezentative achizitii pe care o putem face pentru acest proiect de exterior si in urmatoarele randuri va vom prezenta cateva avantaje ale acestui cort pavilion:

Cort de gradina

Este versatil

Unul dintre cele mai mari avantaje ale corturilor de gradina este versatilitatea lor, faptul ca le putem monta exact acolo unde avem nevoie de ele, le putem muta cu usurinta si pot fi utile pentru o varietate de situatii. In acest sens, proprietarii pot utiliza un astfel de cort de gradina pentru o zona de luat masa in aer liber, pentru relaxare sau poate fi utilizat chiar si pentru amenajarea unei zone de joaca pentru copii.

Ne protejeaza de soare si posibile precipitatii neasteptate

Cel mai important avantaj al corturilor de gradina este faptul ca ne ofera un spatiu umbros si ne protejeaza impotriva razelor de soare arzatoare si impotriva umor eventuale precipitatii neasteptate care sunt destul de comune in timpul sezoanelor calde. Acoperisul din panza, impermeabil, ne poate proteja de soare si ploi usoare de vara, iar peretii cortului pot fi prinsi astfel incat sa avem protectie pana in pamant, sau pot fi strasi pentru ca aerul sa circule si sa se creeze brize racoroase in zilele toride.

Este usor de configurat

Pe langa faptul ca este versatil, un astfel de cort de gradina este foarte usor de instalat, fara a fi nevoie de ajutor extra sau de accesorii extra achizitionate separat, deoarece acesta are inclus in pachet tot ce este nevoie pentru o montare facila si rapida. De asemenea, montarea unui astfel de cort nu necesita niciun echipament si il putem instala cu usurinta de unul singur, numai in eventualitatea in care copertina este mare veti avea nevoie de asistenta unei o a doua persoane.

Este usor de transportat

Un alt beneficiu al corturilor de gradina este faptul ca sunt usor de transportat exact acolo unde avem nevoie de el. Cadrul usor si faptul ca nu sunt o strucftura fixa, fac posibila mutarea corturilor in gradina, in curte sau chiar si daca plecam in camping sau la plaja. Se poate demonta usor, copertina se poate plia la dimensiuni mici si se transporta in portbagajul masinii fara a ocupa mult spatiu, iar la destinatie se remonteaza usor si rapid.

Foarte usor de intretinut

Aceste corturi pavilion sunt de asemenea si usor de intretinut si rezista cu brio timp indelungat, oferindu-ne umbra veri la rand! In plus, nu au nevoie de vopsire pentru a-si mentine aspectul si nici de investitii extra in viitor. Cu toate acestea, in timpul sezoanelor reci este recomandat ca aceste corturi de gradina sa fie depozitate intr-un loc uscat.

In concluzie, avantajele unui cort de gradina sunt multiple si pentru proprietarii de casa cu gradina acesta reprezinta o achizitie care le va aduce numai de castigat, le va oferi un loc relaxand, protejat de soare arzator si ploi de vara si in plus, se poate transporta oriunde unde este nevoie de el!

Related posts

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare