Ceasul de mana – o poveste despre personalitatea ta

De : Diana - Categorii : Inedite

Ceasuri de mana barbatesti

Ceasul de mana – o poveste despre personalitatea ta

Ceasul de mana este unul din accesoriile preferate de barbati si cu siguranta detaliul ce iese cel mai mult in evidenta intr-o tinuta. In materie de accesorii fashion, barbatii au mai putine optiuni decat femeile, de aceea ceasul pe care il poarta un barbat trebuie sa reflecte personalitatea si trasaturile sale intru totul, indiferent de stilul ales sau de tinuta.

Sigur ca, in primul rand, ceasul are rolul de a masura timpul, iar prezenta lui pe mana purtatorului arata ca acesta este preocupat de notiunea timpului, pretuindu-l si valorificandu-l.

Alege cu grija ceasul potrivit si acesta va completa perfect tinuta ta, accetuand-o si emanand incredere si siguranta. Vorbind despre personalitatea purtatorului, atunci cand esti in cautarea unui ceas de mana, moda de moment ramane pe locul doi, mai important fiind trasaturile si preferintelele barbatului ce va purta ceasul.

Ca reguli generale putem vorbi doar despre faptul ca, la fel ca orice alt accesoriu, si ceasul trebuie sa se potriveasca cu restul tinutei si cu celelalte accesorii purtate de obicei, pentru ca totul sa formeze un aspect unitar ingrijit. De exemplu, o tinuta simpla va fi cu succes completata de un ceas sofisticat, in timp ce unul simplu se va potrivi in aproape orice situatie, ideea e sa fie nici prea simplu, nici prea extravagant.

Un alt aspect de luat in seama este constitutia barbatului. Mai exact, pe o mana subtire, fina va fi potrivit un ceas mai fin, in timp ce unul mare, cu o curea mai lata va iesi frumos in evidenta pe o incheietura mai groasa.

Oferta existenta pe piata pentru ceasurile masculine de mana este foarte variata, aspect ce reprezinta atat un avantaj, cat si un dezavantaj deoarece poate crea confuzie.

Recent am primit ceasurile masculine Megir de care suntem tare incantati si vrem sa iti povestim si tie despre aceste accesorii ;)

Acum am ales doar 3 modele, iar toate ceasurile Megir le gasesti AICI.

CEAS BARBATESC, CUREA METALICA, CALENDAR, NEGRU, MEGIR CHRONOMETER 2011

CEAS BARBATESC SPORT, CRONOMETRU, DATA, CUREA SILICON, MEGIR

CEAS BARBATESC QUARTZ, CLASIC, AURIU, INDICATOARE FOSFORESCENTE, PIELE, MEGIR



Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare