Chat pe WhatsApp
SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Ceara pentru epilat - epilare acasa ca la salon

De : Diana - Categorii : Inedite

Ceara epilat

Când vine vorba de epilare, cea mai eficientă metodă este epilarea cu ceară. Într-adevăr, tehnica epilării cu ceară poate fi dureroasă uneori dar este mult mai eficientă decât utilizarea epilatorului sau a lamei. Epilarea cu ceară oferă o piele fină și delicată pentru mult timp și poate fi realizată cu ușurință chiar și acasă dacă aveți toate cele necesare.

kit epilare

Cum mă epilez cu ceară acasă?

În cazul epilării cu ceară, este necesar să curățați foarte bine pielea înainte de a aplica ceara. Puteți utiliza un gel exfoliant pentru o curățare cât mai optimă. Epilarea cu ceară se realizează în general în saloane dar poate fi utilizată și acasă fără probleme, procedeul de epilare fiind ușor de învățat.

Pentru început ceara trebuie încălzită. Dacă alegeți varianta epilării cu rezerve atunci aveți nevoie de un încălzitor pentru ceară tip mono sau duo. Pentru ceara tip perle este necesar un încălzitor cu decantor. După ce ați încălzit ceara aplicați-o pe porțiunea de piele de pe care doriți să îndepărtați părul, aplicarea se face în sensul creșterii firelor de păr.

     incalzitor ceara                                      decantor ceara

După ce ați întins ceara, aplicați peste o bandă de hârtie concepută special pentru epilat. Pentru a o îndepărta, trebuie să frecați ușor banda pentru epilat (în sensul creșterii firelor de păr) iar apoi să executați mișcări rapide în sensul invers al creșterii firelor. În cazul în care au mai ramas fire de păr nu vă recomandăm să mai aplicați un strat de ceara dar puteți utiliza penseta pentru îndepărtarea lor. Când procesul de epilare a ajuns la final, utilizați un ulei sau gel calmant care să hidrateze și să protejeze pielea.

Top 5 beneficii ale epilării cu ceară

  1. Firele de păr nu vor mai crește la fel de repede și dese – prin epilarea cu ceară părul este tras direct de la rădăcină ceea ce face ca procesul de creștere să dureze mai mult comparativ cu epilarea cu lama care taie doar firul de păr de pe suprafața pielii.

  2. Pielea va fi mai fină și mai strălucitoare – prin epilarea cu ceară, la nivel celular beneficiem de o exfoliere care va lăsa pielea mult mai fină și mai strălucitoare.

  3. Reduce riscul de inflamație a pielii – atât frecarea naturală a pielii cât și frecarea de lama de ras poate duce la inflamația cronică a pielii în timp.

  4. Șansele de îngroșare a firelor de păr se vor reduce semnificativ – tehnica epilării cu ceară trebuie executată corect pentru a evita firele de păr care cresc sub piele. Prin epilare, firele de păr sunt predispuse la îngroșare dar există o soluție și pentru această problemă, exfolierea și hidratarea fiind de mare ajutor.

  5. Adio tăieturi și zgârieturi – vă puteți lua adio de la tăieturile cauzate de lama care pot să lase urme pe piele.

Click AICI și ia-ți produsele de care ai nevoie pentru epilare!

Sursă foto: glowmania.ro / coloradosprings.momcollective.com

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare