Chat pe WhatsApp

Capcane eficiente impotriva insectelor si a daunatorilor

De : Malvina - Categorii : Inedite

Ne confruntam constant cu problema insectelor si a daunatorilor, mai ales in sezoanele calde, chiar daca locuim la casa sau la bloc si nu este intotdeauna usor sa eliminam aceste vietati sau solutiile si metodele de care ne folosim nu sunt practice si nici eficiente. Pe toate acestea cheltuim sume semnificative de bani si in final nu avem rezultatele dorite, motiv pentru care trebuie sa o luam de la capat si sa incercam alte optiuni, in speranta ca vor functiona.

Daca in trecut nu aveam foarte multe optiuni la care sa apelam pentru a rezolva problema insectelor si ne foloseam solutii toxice si capcane improvizate cu lipici care de cele mai multe ori erau inutile, in prezent avem o varietate de capcane eficiente prin care sa indepartam insectele si daunatorii din casa noastra sau din gradina. Fie ca avem o ivazie de muste, tantari sau paianjeni, sau ne confruntam cu problema rozatoarelor care ne strica gradina si ne mananca tot ce am sadit, exista cate o rezolvare pentru toate si in urmatoarele randuri, va vom prezenta unele dintre dintre cele mai eficiente capcane si aparate cu ultrasunete impotriva daunatorilor.

Alarma anti rozatoare

Iata asadar care sunt cele mai bune accesorii, aparate si capcane prin care putem rezolva aceasta treaba:

Plasa anti-insecte

Una dintre dintre cele mai accesibile solutii anti-insecte este plasa magnetica anti insecte pentru usa sau plasa cu montare e geam, o modalitate eficienta si rentabila de a tine departe de casa ta insectele precum muste, tantari sau albine. Foarte usor de montat, atat pe geamuri cat si pe usi, aceste plase va vor oferi nopti linistite si zile fara deranj pentru intreaga familie!

Lampa UV anti-insecte

Aceasta lampa UV antiinsecte este foarte eficienta si elimima cu succes tantarii, muste, molii siu alte insecte zburatoare deranjante. Acest aparat nu este daunator persoanelor si poate fi utilizat cu incredere in case, localuri, fabrici, depozite si spitale.

Aparatele antiinsecte UV

Aceasta capcana electrica antiinsecte este de departe cea mai buna alegere pentru oricine! Cu tuburi mari de lumina UV, cu raza de actiune diferita, in functie de nevoile noastre ( de la 50m si aparate profesionale cu raza de actiune de 350mp) si cu optiunea de a putea fi pozitionata atat pe o suprafata plana cat si suspendata, capcana electrica va elimina garantat insectele din spatiul in care o utilizati.

Alarmele anti-insecte si daunatoare

Spre deosebire de aparatele UV impotriva insectelor, alarme functioneaza prin emiterea de ultrasunete care alunga insectele sau rozatoarele pe o distanta specifica in functie de aparatul in sine.

Ultrasunetele emise de aceste alarme nu sunt sesizate de urechea umana si afecteaza doar insectele sau rozatoarele. Nu sunt daunatoare pentru oameni, animale sau pasari si spre deosebite de alte metode de combatere al acestor invazii, sunt cu mult superioare. Aceste aparate nu polueaza mediul, au o durata de viata foarte lunga, nu necesita intretinere, au un consum minim de energie, iar punerea in functiune nu necesita calificare sau instuctiuni complicate, fiind pur si simplu conectata la priza. Asadar, atat o alarma anti rozatoare cat si un aparat cu ultrasunete anti paianjeni va vor oferi protectia de care aveti nevoie, indiferent unde instalati aceste echipamente. Este important de mentionat faptul ca pentru spatiile aglomerate, se recomanda folosirea simultana a mai multor aparete cu ultrasunete pentru a fi eficiente si a acoperi o zona cat mai larga!

Solutiile antipasari

Nu doar insectele si rozatoarele sunt cele care ne creeaza probleme si multi dintre noi ne confruntam si cu aparitia pasarilor care fie ne fac mizerie, fie ne strica florile sau rasadurile, motiv pentru care trebuie sa gasim solutii eficiente care sa le tina departe de locuinta si gradina noastra. In acest sens, o sperietoare pentru pasari si o banda cu tepi anti pasari te vor ajuta sa remediezi aceasta situatie neplacuta.

Asadar, daca sunteti in cautarea de solutii eficiente prin care sa eliminati problema insectelor, a rozatoarelor si chiar si a pasarilor, va propunem sa alegeti cu incredere aparatele si capcanele de care aveti nevoie din magazinul online Glowmania.ro!



Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare