SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Cand vine mos Craciun si cum pastram magia acestor sarbatori?

De : Malvina - Categorii : Noutati

Sarbatorile de Craciun sunt aparte, trezesc in noi sentimente frumoase si ne teleporteaza in vremea amintirilor de neuitat, in copilarie, cand ne bucuram altfel, de toate! Craciunul este de asemenea si prilejul perfect de a aduna in casa noastra intreaga familie si prietenii dragi, de a petrece timp de calitate impreuna, de a ne cina in tihna in seara de Craciun si de a deschide cadouri, cel mai asteptam moment al acestor sarbatori, atat pentru cei mici si chiar si pentru cei mari. Craciunul inseamna magie, brad artificial frumos impodobit cu decoratiuni de Craciun deosebite, glirlande luminoase, instalatii de Craciun cu sute de luminite colorate, decor de poveste in casa noastra si chiar si in spatiul exterior. Ne dorim sa simtim din plin spiritul de sarbatoare si decorul festiv este de nelipsit in aceasta perioada, insa venirea lui Mos Craciun este momentul culminant, descoperirea cadourilor sub brad, desfacerea lor si bucuria simtita atunci nu se poate compara cu nimic, iar pentru cei mici facem totul ca sa pastram vie traditia de Craciun. Cum putem totusi face acest lucru? In urmatoarele randuri va vom oferi cateva tips-uri despre cum puteti pastra magia Craciunlui, atat pentru bucuria celor mici cat si pentru a retrai si noi emotia copilariei.

Cadouri Mos Craciun

Nu grabiti momentul cadourilor

Au mai ramas cateva zile pana la Craciun, iar legenda spune ca Mos Craciun lasa cadourile sub brand in noapte dintre 24 si 25 Decembrie, deci chiar daca suntem nerabdatori, nu trebuie sa stricam momentul in care, in dimineata de Craciun cei mici descopera cadourile sub brad, iar fericirea lor este molipsitoare. Asadar, atunci cand toata lumea doarme, fiti ajutorul lui Mos Craciun si asezati cadourile sub brad, frumos impachetate, iar apoi dimineata traiti impreuna cu ei emotia acesti moment deosebit.

Alegeti din timp cadourile si incercati sa tineti cont de dorintele celor dragi

Sa ii surprindem pe cei dragi nu este intotdeauna usor, insa daca ne mobilizam din timp chiar putem face cateva alegeri inspirate in materie de cadouri. Cei mici scriu adesea scrisori Mosului in care noteaza tot ce isi doresc, jucarii, jocuri creative si multe alte lucuri pe care acestia le gasesc interesante si le doresc de Craciun. Iar legat de cadourile pentru parteneri, parinti, frati sau prieteni apropiati, fie ii putem intreba direct sa isi doresc, daca asa procedam deobicei, fie ne putem baza putin pe intuitie si pe ceea ce stim ca prefera si sa alegem astfel cadouri reprezentative.

Pastratii vii traditiile preferate

Chiar daca traim in alte vremuri si multe traditii nu se mai pastreaza, cu siguranta fiecare dintre noi avem cateva obiceiuri ramase de la bunicii nostri dragi sau de la parinti si pe care ne dorim sa la insuflam si copiilor nostri. Asadar, fie ca este vorba despre de impobobirea bradului, mersul cu colinda sau coptul de cozonaci si biscuiti, aceasta traditie care ne ofera o stare atat de buna, trebuie pastrata si dusa mai departe, din generatie in generatie.

Traditii Craciun

Abordati traditii noi

Poate Craciunul acesta doriti sa faceti ceva nou, inedit si cine stie ce puteti descoperi, tocmai din acest motiv este bine sa fim mai deschisi, sa incercam si alte traditii care ne-ar putea surprinde placut! Fie o reteta noua, un proiect de decoratiuni handmade sau un calendar personalizat de Craciun pe care il putem realiza impreuna cu cei mici, orice ni se pare interesant si credem ca merita incercat!

Oferiti-va un moment de respiro si bucurati-va de sarbatorile de iarna

Suntem mereu pe fuga, iar in preajma sarbatorilor de Craciun suntem si mai stresati, cu o lista mare de sarcini de dus la bun sfarsit si astfel uitam sa ne mai bcuuram de ceea ce inseamna cu adevarat aceste minunate sarbatori. In acest sens, trebuie sa incetinim putin ritmul, sa ne oferim un moment de respiro si sa ne bucuram putin mai mult de viata si de zilele ce urmeaza, de magia acestor sarbatori de Craciun pe care le asteptam cu nerabdare, an de an. Frumusetea Craciunului consta in momentele petrecute alaturi de cei dragi, in placerea de a impodobi bradul si de a decora casuta noastra draga, in primirea copilasilor cu colinda si in oferirea de cadouri care aduc atata bucurie, aspecte care definesc propriu-zis aceste sarbatori.

Moment Craciun

Asadar, pastrati vii traditiile de Craciun, nu grabiti oferirea de cadouri si bucurati-va impreuna cu familia de frumusetea acestor sarbatori atat de minunate, de magia unui Craciun de poveste!

Related posts

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare