SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Camping – Momentul ideal pentru relaxare in natura!

De : Malvina - Categorii : Inedite , Noutati

Pe cand unii dintre noi prefera sa isi petreaca zilele de concediu la mare, pe plaja insorita, altii preferam sa ne deconectam de cotidian in mijlocul naturii, sa campam intr-un loc deosebit de unde sa ne bucuram de un peisaj deosebit si de linistea inconjuratoare. Natura este cel mai bun remediu atunci cand suntem stresati, suprasolicitati si avem nevoie de o pauza de la aglomeratia urbana, iar in acest sens ideea de a merge in camping este solutia perfecta la aceste trairi si stari apasatoare. Campingul este o activitate preferata pentru foarte multe persoane si experienta de a dormi in natura, sub cerul liber, inconjurat de sunetele ei minunate, este cu adevarat frumoasa. Fie ca este pentru prima data cand ne hotaram sa mergem in camping sau 'sejururile' noastre in natura sunt nenumarate, cu siguranta stim ca in natura nu putem merge nepregatiti si ca bagajul nostru trebuie sa contina lucrurile esentiale pentru campat, pentru dormit, preparat si luat masa sau explorat. In acest sens si pentru a avea cea mai buna experienta in natura, in urmatoarele randuri va vom ajuta sa va pregatiti bagajul pentru camping astfel incat sa fiti asigurat pe toate planurile.

Camping

Cortul si sacii de dormit

Articolele fara de care nu exista ideea de camping, sunt categoric cortul si sacii de dormit, care reprezinta unele dintre cele mai importante achizitii in acest sens. Putem alege fie un cort pentru doua persoane, fie un cort de familie si de asemenea, pentru fiecare persoana in parte este nevoie de saci de dormit, astfel incat somnul sa fie unul odihnitor. Alegeti un cort care se monteaza usor si rapid si care este potrivit atat pentru camping stationar, pentru trekking sau pentru drumetie de mai multe zile. In materie de saci de dormit, cei mai recomandati sunt sacii de dormit pentru trei anotimpuri, care sa va ofere confort sporit indiferent de temperaturile exterioare.

Setul de masa cu scaune pentru camping sau scaunele pliabile

Pe langa articolele de somn si odihna, avem nevoie si de un set masa cu 4 scaune pentru camping ideal pentru a lua masa, pentru a ne relaxa impreuna cu familia, pentru a ne juca un joc de societate etc. Pliabil, de dimensiuni potrivite pentru a pregati si lua masa in familie, setul de masa este o achizitie necesara pentru excursiile in natura. In cazul in nu aveti spatiu suficient in masina pentru un astfel de set de masa, puteti opta pentru scaune pliabile ideale pentru camping, care ocupa foarte putin spatiu si care de asemenea ne ofera confortul necesar, indiferent ca luam masa, ca pescuim sau ca ne relaxam in jurul focului.

Setul ustensile de camping si tacamuri

Cand suntem in camping, in natura, ne vom prepara si gati toate mesele, deasupra focului sau cu ajutorul aragazului de camping si pentru prepararea mancarurilor si consumarea lor, avem evident nevoie de un set ustensile camping, un set de vase de camping si cate un set tacamuri pentru fiecare persoana in parte. Toate aceste accesorii de camping pentru prepararea si luarea mesei sunt realizate din materiale fiabile, rezistente, sunt de dimensiuni reduse astfel incat sa nu ocupe mult loc in bagajul dumneavoastra, insa isi vor fasce treaba excelent, de fiecare data!

O sursa de lumina corespunzatoare

Locurile de campanare din natura nu sunt iluminate electric, motiv pentru care avem nevoie de o sursa de lumina destul de puternica, rezistenta si fiabila pentru a face fata cu brio serilor pe care le vom petrece in camping. In acest sens, o alegere excelenta este acest felinar extensibil cu LED, ideal pentru excursiile in natura, care are o lumina puternica generata de un LED super luminos cu o durata de functionare de peste 10.0000 de ore.

Un dus solar portabil

Atunci cand mergem in camping, mai ales daca petrecem cateva zile bune in natura, evident simtim nevoia sa facem dus, iar in acest sens, un dus solar portabil pentru camping este ideal pentru acest aspect. Cu o capacitate de 20 de litri, odata umplut cu apa si asezat intr-un loc insorit, acest dus incalzeste apa la o temperatura de 27 de grade in decurs de o ora, iar dupa doua ore de stat in soare, apa poate atinge temperatura de 40 de grade.

Mai mult decat atat, pentru foarte multi oameni, ideea de camping presupune mai mult decat pur si simplu relaxare in natura, inseamna de asemenea si explorarea si descoperirea unor locuri inedite, iar in acest sens, pentru drumetiile pe care ne dorim sa le facem, avem nevoie de cateva lucruri esentiale si anume:

  • Un kit de supravietuire multifunctional format din 12 accesorii indispensabile precum: card de supravietuire multifunctional, busola, cutit, lanterna LED, lanterna mica de semnal, fluier de urgenta, fierastrau cu sfoara, silex, farfurie pentru aprinderea cremenei, clip pentru sticla de apa, carcasa compacte si patura termica.

  • Un bat de trekking si crampoane incaltaminte sunt accesoriile indispensabile in drumetiile pe care le veti face in natura, mai ales daca terenul nu este unul circulabil sau mergeti in zone mai putin accesibile.

  • Un cort de salvare termic si un sac de dormit termic ar trebui sa se regaseasca de asemenea in ghiozdanul nostru de drumetie, deoarece situatiile neprevazute se pot ivi in orice moment si mai bine campam la loc sigur, pana ne putem intoarce la locul de baza sau pana ajutoarele vor ajunge la noi.

Related posts

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare