SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Cadouri pentru sportivi – 6 idei creative si practice

De : Malvina - Categorii : Noutati

Indiferent de pasiunile si preferintele celor dragi, de ocaziile care celebreaza reusitele lor, ne dorim sa ii surprindem placut cu anumite cadouri reprezentative, care sa ii incante, si mai mult decat atat, sa le fie folositoare si sa le sustina hobby-urile. In gasca noastra de prieteni avem cu siguranta si oameni pasionati de sport, care au un stil de viata sanatos, o dieta echilibrata si fac miscare regulat, iar pentru acestia incercam sa gasim cadouri care sa le sustina pasiunea pentru sport, cadouri reprezentative pentru sportivi! In alegerea cadourilor pentru cei dragi, nu sunt putine cazurile cand ramanem in pana de idei sau pur si simplu avem impresia am epuizat toate optiunile bune, insa cand vine vorba despre idei de cadouri pentru sportivi, avem posibilitatea de a face cateva alegeri inspirate in acest sens! In cautarea noastra de cadouri pentru amicii nostri care asu un stil de viata sanatos si extrem de activ, sectiunea de sport si fitness este locul unde cu siguranta vom gasi cadouri pentru barbatii sportivi si pentru femeile care se atreneaza din greu pentru a avea o silueta si o tinuta de invidiat.

Cum sa alegi cadoul potrivit pentru sportivi?

Chiar si la acest capitol, preferintele pot varia de la persoana la persoana si este bine sa stim inca de la inceput ce fel de activitate sportiva prefera, ce tip de muschi isi doreste sa lucreze in mod special, daca doreste sa slabeasca sau sa se tonifieze, daca se antreneaza acasa sau la sala de fitness, daca prefera activitatine in aer liber sau cele de interior, foarte multe aspecte decisive in alegerea cadourilor potrivite pentru acestia. Asadar, in urmatoarele randuri, va vom prezenta cateva idei de cadouri prin care sa ii surprindeti placut cu un cadou care li se potriveste perfect.

Idei de cadouri inspirate pentru barbati sportivi

Va propunem in urmatoarele randuri cateva optiuni perfecte pentru barbatii sportivi, aparate ideale prin care isi pot face exercitiile in confortul casei sau chiar si in deplasare, ramand astfel mereu in forma maxima, fara a rata nicio sedinta de fitness.

Placa flotari

  • Placa pentru flotari – Acest aparat multifunctional este cadoul perfect pentru barbatii sportivi, deoarece cu ajutorul lui isi pot lucra intens muschii bratelor si ai trunchiului. Aceasta placa de flotari ofera 10 combinatii de pozitii ale manerului adaptate cresterii intensitatii exercitiilor pentru partea superioara a corpului. Astfel, culoare rosu este pentru muschii pectorali, galben pentru tricepsi, albastru pentru muschii umerilor iar verde pentru trapez si dorsalul mare.

  • Scara antrenament reglabila – Un astfel de aparat de miscare este ideal pentru toate tipurile de sportivi, fiind o modalitate perfecta pentru a practica echilibrul, coordonarea, agilitatea si pentru a ne incalzi musculatura inainte de workout-ul propriu-zis. Scara antrenament reglabila este perfecta atat pentru barbati, cat si pentru femei si fiecare isi poate face incalzirea in functie de intensitatea si durata dorita, putand fi asadar fie o modalitate de incalzire, fie in atrenament intreg.

  • Dispozitiv intindere muschi picioare – acest accesoriu este excelent si util in diverse sporturi, si este ideal pentru intinderea si decontracturarea muschilor de la picioare si coapse. Acest dispozitiv intindere muschi picioare dispune de 6 niveluri de reglare la fiecare dintre cele 3 brate si astfel fiecare utilizator il poate adapta nevoilor si preferintelor personale.

Idei de cadouri pentru femei sportive

Daca am facut o selectie in materie de cadouri potrivite pentru barbatii care au o viata activa si practica diverse sporturi, acum vom alege cateva cadouri si pentru femeile care se mentin in forma prin sport si diete sanatoase.

Saltea yoga

  • Saltea Yoga – acasa, la sala, in curte sau chiar si in vacanta, o saltea yoga este ideala pentru orice femeie care iubeste sa faca sport. Este perfecta pentru antrenamentele zilnice la sol, sporturi precum yoga, pilates, aerobic, exercitii de tonifiere sau stretching. Mai mult decat atat, este accesoriul ideal si pentru sedintele de meditatie, dupa terminarea exercitiilor fizice, atunci cand vrem sa ne reconectam cu sinele interior, sa ne detasam de cotidian si sa ne relaxam atat mintea cat si trupul.

  • Dispozitiv fitness cu 4 benzi elastice – Acest expander este foarte eficient si reprezinta un instrument grozav pentru prelucrarea musculaturii intregului corp, de la muschii de la picioare, abdominalii sau chiar si munchii bratelor. Un astfel de dispozitiv fitness 4 benzi elastice este excelent atat pentru amatori, cat si pentru profesionisti si este ideal pentr incalzirea precum si realizarea exercitiilor generale de tonifiere.

  • Aparat masaj talie hula hoop - Femeile isi doresc o talie de invidiat si fac sacrificii mari pentru a avea un abdomen perfect, iar in acest sens, un aparat masaj talie hula hoop este cadoul perfect pentru orice femeie. Dispozitivul forteaza muschii abdomenului, al spatelui si al feselor, crescand eficacitatea exercitiilor si masand in acelasi timp si talia. Antrenament si masaj simultan, exact ceea ce ne dorim!

Asadar, daca sunteti in cautare de cadouri pentru sportivi, prietenii vostri care sunt pasionati de un stil de viata activ si sanatos, magazinul online Glowmania.ro va intampina cu cateva idei perfecte de cadouri pentru acestia. Aparate si accesorii ideale pentru executarea eficienta a exercitiilor de fitness, pentru tonifierea musculaturii si pentru scaderea in centrimentrii acolo unde isi doresc forme de invidiat! Alegeti cadouri grozave pentru sportivii din viata dumneavoastra!

Related posts

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare