Cadouri pentru fetite, inspirate in functie de varsta

De : Malvina - Categorii : Inedite

Cadouri pentru fetite inspirate in functie de varsta

Cadourile, indiferent de natura lor, reprezinta unele dintre micile bucurii ale vietii, iar reactia celor mici este nepretuita atunci cand ii surprindem cu darurile mult asteptate! Fie ca este vorba despre o jucarie, un joc pe care il poate juca impreuna cu familia sau prietenii, sau chiar bicicleta la care viseaza de ceva vreme, este cert faptul ca vom reusi sa le aducem un zambet larg pe fata atunci vor primi in dar exact ceea ce isi doresc! Si pentru ca se apropie sarbatorile de , unde Mos Nicolae si Mos Craciun sunt atat de asteptati de catre cei mici, cateva idei de cadouri inedite vor veni in ajutorul multor parinti si bunici.

Este cert faptul ca jucariile pentru fetitele de 2 ani nu sunt potrivite si pentru fetitele de 5 ani, cat nici cele de 5 ani, pentru fetitele de 10 ani, motiv pentru care trebuie sa fim mai atenti si mai inspirati atunci cand suntem in cautarea jucariilor pentru fete. Ne dorim sa le oferim daruri care sa le starneasta entuziasmul, sa le ajute sa se dezvolte si sa fie evident, ceea ce isi doresc. Nu este intotdeauna usor sa avem idei de cadouri unice si deosebite pentru fetite, insa in urmatoarele randuri vom prezenta cateva idei de cadouri pentru fete in functie de varsta.

Cum alegem astfel cadoul potrivit pentru fetita noastra?

Cu toate ca am crede ca este usor sa facem o astfel de achizitie, inainte de toate trebuie sa fim putin atenti la cateva aspecte precum: ce ii este potrivit varstei, ce isi doreste sa invete nou, ce le pasioneaza si nu in ultimul rand, bugetul pe care ne permitem sa il alocam pentru un astfel de cadou.

Varsta

Probabil cel mai important aspect in alegera cadoului potrivit pentru fetita noastra il reprezinta varsta. La fel ca toate produsele destinate bebelusilor si copiilor, jucariile si jocurile sunt de asemenea categorisite pe varste, astfel incat parintii si nu numai, sa poata face alegerile potrivite in acest sens.

Noutatea

Copiii se plictisesc foarte repede de un lucru, iar jucariile nu sunt o exceptie! Tocmai din acest motiv, daca ne dorim un cadou care sa ii incite, trebuie sa facem o alegere mai indrazneata in acest sens si sa optam pentru un cadou mai neasteptat, dar totodata util si interesant pentru acestia!

Hobby-ul

Daca fetita noastra este pasionata de citit, vom face o alegere sigura in aceasta sfera, iar daca este pasionata de creatie, un set creativ de bijuterii sau origami reprezinta o alegere inspirata in acest sens.

Bugetul

Chiar daca am crede ca acest aspect nu este atat de important, un buget bine stabilit ne va ajuta sa facem o alegere inspirata si chibzuita, fara a avea astfel cheltuieli inutile pe obiecte nedorite sau nefolositoare.

Asadar, odata stabilite aceste aspecte, iata cateva idei de cadouri pentru fetite potrivite in functie de varsta si preferintele lor:

Idei de cadouri pentru fetite sub varsta de 2 ani

Bebelusii sunt atat de draguti si de carismatici, incat bucuria lor este molipsitoare. In alegerea unor cadouri potrivite fetitele noastre care se regasesc in aceasta categorie de varsta trebuie sa fim atenti la cateva aspecte: aceste jucarii trebuie sa fie sigure, sa fie realizate din materiale rezistente si non-toxice, sa nu aiba piese foarte mici pe care cei mici le pot inghiti, sa fie interacitve, cu sunete si lumini si nu in ultimul rand, sa le starneasta atentie si sa ii ajute pe partea de dezvoltare. Astfel, cateva idei de cadouri reprezentative in acest sens am enumere: jucariile zornaitoare, salteluta de joaca, cuburile moi sau centrul de activitati.

Jucarie educationala

Idei de cadouri pentru fetite de 3-5 ani

Aceasta categorie de varsta este una a descoperilor legate de ceea ce le pasioneaza pe micile printese, si fie ca vorbim aici de pasiuni creative sau o inclinatie inspre sfera culinara sau cea de infrumusetare, pentru toate fetitele se gaseste cadoul potrivit! La aceasta categorie de varsta putem opta pentru jucarii din lemn, precum jocuri Montessori de indemanare, un joc complex de constructie din cuburi din lemn, sau jucarii precum seturile de constructii pe diverse teme, jucarii senzoriale precum nisip kinetic sau puzzle, un joc educativ prin care poate invata literele sau o papusa frumoasa si interactiva.

Nisip Kinetic

Idei de cadouri pentru fetite de 5-7 ani

Mult mai independente si mai ferme in alegerile si pasiunile lor, fetitele care se incadreaza in aceasta categorie de varsta vor sti exact ce isi doresc sa primeasca cadou, insa daca iti doresti sa le surprinzi totusi cu un cadou aniversar sau un dar frumos din partea Mosului, poti opta pentru set inedit de constructie potrivit varstei lor, pentru o bucatarie din lemn echipata complet sau chiar pentru o trotineta.

Bucatarie din lemn

Idei de cadouri pentru fetite de 7-10 ani

Pe masura ca varsta este mai mare, preferintele fetitelor sunt mult mai specifice si la aceasta varsta putem observa inclinatii clare catre sfera creatiei, a dorintei de a invata mereu lucruri noi sau chiar inspre sfera sporturilor. Pentru fetitele cuprinse in aceasta categorie de varsta iti recomandam cadouri precum: tablita 3D pentru desen, jocuri educative, trambulina sau o bicicleta frumoasa si colorata exact asa cu si-o doreste.

Diversitatea jucariilor, a jocurilor si accesoriilor pentru copii este foarte mare si de cele mai multe ori alegerea unui cadou potrivit pentru fetite poate fi o misiune coplesitoare chiar si pentru parinti, insa daca luam in considerare cateva aspecte cheie precum varsta si preferintele fetitelor noastre, cu siguranta vom putea face cateva alegeri inspirate si inedite in acest sens!

Related posts

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare