Chat pe WhatsApp
SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Bradul artificial de Craciun – alegerea isteata

De : Ioana - Categorii : Inedite

Bradul de Craciun – alegerea isteata

In curand intram in luna Sarbatorilor de Iarna si a cadourilor. Craciunul se apropie repede si anul acesta parca pregatirile au inceput mai repede, magazinele sunt pline cu ornamente si decoratiuni de Craciun, iar noi simtim deja emotia celor mai frumoase sarbatori din an.

Oricat de mult ne-am decora casa si oricate ornamente de Craciun ar aparea de la an la an, bradul ramane in centrul atentiei. Insa concepul de pom de Craciun se s-a schimbat in ultimul timp, pe masura ce am devenit mai constienti de ecologie si necesitatea protejarii planetei si de defrisarile extreme, intalnite inclusiv in tara noastra. In special in tarile care nu au o clima propice, brazii pentru Craciun se cultiva pe plantatii, insa sunt la fel plini de pesticide si solul este otravit, nefiind nici pe departe mai protectori cu mediul inconjurator.

Pe masura ce societatea a evoluat, tot mai multi oameni moderni opteaza pentru un brad artificial, dintr-o multime de motive despre care vom povesti in acest articol :)

Arata ca in reviste!

Daca este greu sa gasim un brad natural cu ramuri bogate si dese, iar atunci cand il gasim este foarte scump, unul artificial poate avea o forma perfecta. Vi s-a intamplat sa visati la un brad ca in reviste, insa atunci cand il terminati de impodobit sa nu semene deloc? Un brad artificial poate fi mult mai bogat in ramuri, fiind totodata si mai usor de impodobit. In plus, ramurile si acele lui pot arata foarte natural, avand o culoare verde exact ca un brad natural.

Iar pentru cei care s-au saturat de clasicul brad verde de Craciun, exista brazi moderni, de culoare alba, cu ramuri ninse ori chiar colorate multicolor.

O investitie pe termen lung + economie de timp si bani

Pentru ca avem o multime de cadouri de Craciun de cumparat, sa putem face economii la pom este o adevarata reusita. Si cum altfel putem face asta mai simplu decat investind o singura data in principalul element decorativ de Craciun?

Un brad artificial poate costa la fel sau putin mai mult decat unul natural, insa il veti refolosi multi ani in viitor. Faceti un mic calcul si veti vedea ca suma cheltuita in fiecare an cu un brad natural este chiar semnificativa, multe peste achizitionarea unuia artificial. Si ce bine ca nu veti mai fi nevoit sa cautati anual, prin piete si magazine, pomul perfect pentru Craciun, stand linistit ca il aveti deja acasa ;)

Un brad artificial isi pastreaza forma, isi pastreaza vie culoarea si nu are nevoie de nici o ingrire speciala, Doar depozitati-l corespunzator si bucurati-va de el si Craciunul viitor si celalalt si celalalt...

Exact pomul de Craciun de care ai nevoie!

Printre avantajele practice ale unui brad artificial se numara varietatea de dimensiuni disponibile pe piata, de la brazii micuti pana la la cei peste 2 metri.

In functie de locul unde il veti aseza, de tipul de locuinta (casa sau apartament) sau birou unde va fi atentia principala, bradul trebuie sa se incadreze perfect. Este important sa masurati sau sa apreciati corect spatiul si dimensiunea bradului.

Daca respectati inaltimea, restul va fi simplu. Montarea se poate face rapid de catre o singura persoana si, mai important, crengile pot fi aranjate exact cum doriti, deschise larg sau mai restranse, pentru a se potrivi in locul avut la dispozitie.

Iar cand se termina Sarbatorile si va saturati de brad, il demontati si il impachetati usor, va ocupa putin spatiu si va fi in siguranta pana Craciunul viitor.

Pur si simplu practic!

V-ati saturat de acele de brad ce se imprastie in toata incaperea si care apar si la cateva luni dupa Craciun?

Crengile unui brad artificial sunt pline de ace, ce au o culoare si un aspect natural. Marele avantaj al acestora este ca isi pastreaza forma si nu lasa deloc ace in urma, indiferent de cate ori veti trece pe langa el.

Majoritatea pomilor artificiali de Craciun sunt realizati din PVC, cea mai buna alegere deoarece nu se deformeaza sau topesc de la caldura beculetelor din instalatie, isi pastreaza culoarea si este dificil sa ia foc.



Optand pentru un brad artificial salvati mai mult decat un copac netaiat si scutiti multa bataie de cap in anii urmatori.

Daca avantajele amintite mai sus v-au facut curiosi sau v-au convins, vedeti AICI oferta noastra online. Bradul perfect poate ajunge la dvs chiar maine :) 

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare