Brad artificial sau brad natural?

De : Diana - Categorii : Inedite

Brad artificial sau brad natural?

Brazii sunt de nelipsit când vine vorba de Crăciun. În fiecare casă se poate regăsi câte un brad fie artificial fie natural sau măcar o ghirlandă din brad. Brazii artificiali au devenit din ce în ce mai utilizați, de la an la an. Într-adevăr, mirosul de brad natural conferă o atmosferă autentică care te duce cu gândul la Crăciunul de altă dată, din copilărie. Însă, un brad artificial te va convinge să renunți la obiceiul de a tăia brazii naturali, protejând astfel natura. Dacă totuși îți dorești un brad natural și locuiești la casa atunci poți alege varianta de a planta unul în curte.

brad artificial

De ce să alegi un brad artificial?

Cum ziceam mai sus, alegând un brad artificial vei proteja natura descurajând tăierea brazilor. Pe lângă acest aspect, un brad artificial va fi mult mai econom deoarece platești achiziția lui o singură dată după care îl poți folosi anual pentru foarte mult timp datorită rezistenței prin care se remarcă. Banii cheltuiți anual cu achiziția unui brad natural pot fi foarte bine redistribuiți spre alte tipuri de cheltuieli cum ar fi cadourile de Crăciun, decorațiuni, etc.

Un alt avantaj al bradului artificial este faptul că vei scăpa de curățenia de după sărbători. Brazii naturali vor lasă în urma lor acele uscate comparativ cu brazii artificiali care vor fi doar despodobiți și bagați în cutie. Pe lângă aceste avantaje care sunt destul de convingătoare, brazii artificiali mai vin la pachet cu alte cateva avantaje în funcție de tipul de brad ales, cum ar fi brazii cu fibră optică.

brad artificial des

Tipuri de brad artificial

Brazii artificiali cu ace 3D sau 2D fac parte din categoria brazilor premium datorită aspectului bogat pe care îl au. Celor din jur le va fi foarte greu să își dea seama că un astfel de brad nu este natural. Crengile dese îi conferă aspectul de plin iar în combinație cu decorațiunile va rezulta un decor spectaculos.

brad cu fibra

Brazii cu fibră optică sau LED-uri sunt o alternativă de brad destul de căutată în rândul clienților. Faptul că vin deja echipați cu lumini vă scapă de cheltuiala cu instalațiile pentru brad. Pe lângă acest lucru, luminile deja incorporate sunt astfel aranjate încât să ofere un aspect uniform comparativ cu instalațiile clasice.

brad cu varfuri albe

Brazii cu vârfuri albe fac și ei parte din preferințele cumpărătorilor. Aspectul ușor nins le conferă un plus de eleganță și autenticitate.

Utilizând un brad artificial te vei convinge că ai făcut alegerea potrivită! Nu numai că te vei bucura de el în fiecare an dar vei economisi si bani. Cu decorațiunile atent alese vei obține un decor de poveste care va fi perfect pentru sesiuni foto cu tema Crăciunului. Crengile brazilor artificiali sunt în general flexibile, acest aspect fiind un alt avantaj al lor. Astfel poți aranja crengile dupa bunul plac. Acele de brad artificial nu vor înțepa comparativ cu acele de brad natural, fiind mult mai sigur pentru copii.

Intră în categoria de BRAZI ARTIFICIALI și alege bradul care te încântă cel mai tare.

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare