SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Bicicleta electrica - pietenoasa cu mediul si economa

De : Diana - Categorii : Inedite

Scapă de aglomerație

Aglomerația din marile orașe ne poate da mari bătăi de cap în diminețile în care ne grăbim să ajungem la muncă. Deși mulți dintre noi preferăm confortul mașinii atunci când trebuie să ne deplasăm, o bicicletă poate reprezenta cea mai bună alternativă de a economisi atât timp cât și bani. Costurile cu întreținerea unei biciclete sunt cu mult mai mici decât costurile pentru întreținerea unei mașini, în plus, o bicicletă nu necesită poliță RCA și nu consumă carburant.

Pentru persoanele care evită deplasările cu bicicleta pe motiv că pedalatul poate fi obositor, există o alternativă și anume o bicicletă electrică. Modul de funcționare al bicicletelor electrice poate fi de două feluri: cu pedalare asistată sau cu putere constantă.

Biciclete electrice

Diferența dintre PEDALARE ASISTATĂ și PUTERE CONSTANTĂ

Bicicletele cu pedalare asistată sunt cea mai bună alternativă când vrei să faci mișcare dar totuși nu vrei să depui un efort maxim. Motorul bicicletei va porni doar atunci când începi să pedalezi iar funcționarea acestuia este condiționată de menținerea pedalelor în mișcare. În general, bicicletele cu pedalare asistată oferă posibilitatea de a regla nivelul de putere raportat la nivelul pedalării. Deși efortul depus nu este unul foarte mare, poate fi amuzant faptul că vei ajunge la o viteză de deplasare destul de mare, de până la 25 km /h.

Bicicletele cu putere constantă asigură deplasarea fără a mai fi necesar să pedalezi, odată activat motorul va funcționa utilizând energia bateriei. O bicicletă cu putere constantă este excelentă când trebuie să parcurgi un drum mai dificil sau trebuie să execuți plecări de pe loc din rampă.

bicicleta cu pedalare asistata

De ce să alegi o bicicletă electrică cu pedalare asistată?

Dacă încă nu ai o bicicletă atunci trebuie să te gândești serios la achiziționarea uneia. Dacă te deplasezi pe rute scurte și vrei să îți eficientizezi timpul atunci o bicicletă te va ajuta să scapi de ambuteaje și să ajungi mult mai repede la destinație. Bicicletele cu pedalare asistată sunt o alternativă excelentă atunci când vrei să faci puțină mișcare dar în același timp nu vrei să te obosești. O bicicletă electrică nu se diferențiază foarte mult de o bicicletă clasică dacă ne raportăm la aspectul acesteia. În principal, singura diferență dintre o bicicletă normală și una asistată electric este prezența motorului care în general este îmbinat cu design-ul bicicletei astfel încât să nu deranjeze vizual.

De ce să alegi totuși o bicicletă asistată electric? În primul rând, este un mijloc de transport foarte practic, te vei strecura ușor pe străduțe evitând aglomerația din trafic. Un al 2-lea aspect care te poate convinge este faptul că vei economisi combustibil și implicit bani, singurele cheltuieli fiind achiziția și eventualele reparații care nu sunt la fel de costisitoare ca reparațiile unei mașini. Este un mijloc de deplasare prietenos cu mediul și te va ajuta să îți menții condiția fizică fără a te obosi prea tare. Orice traseu va fi mult mai ușor de parcurs având un ajutor, deci este excelentă și pentru plimbări pe terenuri accidentate. 

bicicleta electrica

Bicicleta electrică ProCart cu autonomie asistată

Te-ai gândit vreodată că poți achiziționa o bicicletă de munte care să fie asistată electric? Confortabilă și rapidă, va fi opțiunea excelentă atât pentru a merge la job cât și pentru ieșiri în natură. Bicicleta electrică ProCart este echipată cu motor Brushless care oferă asistență la pedalare reducând efortul utilizatorului de a pedala. Motorul electric integrat are o putere de 250W iar autonomia depinde de câteva condiții și anume: pantă și/sau tipul suprafeței traseului, temperatura ambientală, viteză medie, nivelul asistenței motorului, presiunea anvelopelor, greutatea transportata, greutatea utilizatorului și vârsta bateriei.

Cu ajutorul motorului electric se poate ajunge la o viteză de până la 25 km/h. Bicicleta dispune de 5 nivele de asistență la pedalare și este echipată cu schimbător de viteze Shimano de înaltă calitate. Pe ghidonul bicicletei este dispus un ecran LCD de 2.4 inch care afișează nivelul bateriei, indică distanța totală parcursă, viteza maximă, medie și viteza curentă, permite comutarea farului frontal și multe alte funcții care îți vor fi de mare folos atunci cand pleci la drum.

AICI găsești bicicleta electrică ProCart cu autonomie asistată.

Bucură-te de plimbări liniștite și relaxante cu ajutorul tehnologiei. Bicicletele electrice sunt din ce în ce mai utilizate pentru confortul pe care îl oferă și pentru eficientizarea timpului de deplasare în special în orașele aglomerate.

Biciclete electrice

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare