SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Aventuri pe doua roti – Cum sa te echipezi pentru excursiile cu bicicleta?

De : Malvina - Categorii : Inedite , Noutati

Iubim vara si modul in care ne simtim in acest minunat anotimp si mai mult decat atat, iubim faptul ca spiritul de aventura creste la cote maxime, ceea ce inseamna ca suntem mai dornici sa incercam lucuri noi si chiar si sa descoperim locuri minunate! In acest anotimp calduros renuntam de asemenea la unele obiceiuri si facem unele schimbari, printre care trebuie sa mentionam si faptul ca odata ce vreme este frumoasa, deplasarile noastre la job sau in diverse alte locatii le realizam cu bicicleta, vehiculul ideal de vara care nu doar ca ne ofera mai mult libertate si lejeritate in miscare, ci vine la pachet cu o serie notabila de beneficii asupra sanatatii noastre fizice si psihice.

Daca sunteti si pasionati de plimbari cu bicictela si vara va place sa va aventurati in locuri inedite pe doua roti, cu siguranta stiti cat de important este sa fiti echipat corespunzator pentru astfel de escapade, sau cel putin aveti o idee clara ca se pot intampla incidente in excursia dumneavoastra, motiv pentru care trebuie sa fiti pregatiti pentru orice situatie!

In acest sens, daca va doriti aventuri pe doua roti, in urmatoarele randuri va vom detalia cum sa va echipati corespunzator pentru a face fata oricarei provocari in drum spre destinatia dumneavoastra:

Modelul de bicicleta reprezinta un aspect foarte important

Cand ne dorim aventuri cu bicicleta, cu siguranta ne gandim la locuri inedite, in natura, motiv pentru care o bicicleta de oras nu este potrivita pentru astfel de drumuri, ci trebuie sa optam pentru o bicicleta MTB, care este special conceputa pentru diverse tipuri de terenuri, asfalt, drum pietruit sau drum de munte. Insa daca preferam doar plimbarile line, in jurul orasului, sa descoperim imprejurimile apropiate, o bicicleta de oras este ideala pentru astfel de plimbari, cat si pentru deplasarea zilnica la job.

Echipamentul si casca – articolele esentiale

Pe langa achizitionarea bicicletei potrivite pentru excursiile planificate, echipamentul de bicicleta si casca reprezinta articolele esentiale pentru a circula in siguranta. Echipamentul de bicicleta este realizat in asa fel incat sa nu ne incurce la pedalat, din materiale de calitate si se regaseste in diverse articole vestimentare astfel incat sa ne simtim confortabil atat pe vreme caniculara cat si in alte conditii meteo. Iar rolul castii, este evident, acela de a ne proteja cutia craniana in cazul unui accident mai grav!

Luminile de bicicleta

Accesoriile de bicictela care ne tin in siguranta in trafic sunt obligatorii, iar aici intra categoric si aceste lumini bicicleta, faruri si stopuri, lanterne LED, lumin LED pentru spite sau chiar si kit fir luminos El Wire pentru tuning roti bicicleta, accesorii luminoase care au menirea de a ne face vizivili in trafic, atat pe timp de noapte, cat si pe timp de zi!

Gentile de bicicleta – dimensiuni diverse in functie de nevoie

Chiar si cand circulam cu bicicleta avem nevoie de un spatiu sigur in care sa ne depozitam lucrurile de valoare si alte articole esentiale de calatorie, iar aceste genti si borsete bicicleta reprezinta alegerile ideale in acest sens! O borseta de bicicleta are dimensiunile ideale pentru a va depozita telefonul, portofelul, o mini trusa de prim ajutor si cateva alte mici articole esentiale in plimbarile dumneavoastra. Pe cand o geanta bicicleta, cu montare pe portagaj si de o capacitate mult mai mare, este ideala pentru cateva haine de schimb, cateva alimente si sticle de apa si orice alte produse care va sunt necesare atunci cand plecati in excursie cu bicicleta.

Asadar, odata ce v-ati achizitionat bicicleta potrivita pentru locurile pe care doriti sa le vizitati pe doua roti si ati ales echipamentul si articolele esentiale, puteti porni la drum avand certitudinea ca sunteti echipat corespunzator si riscurile sunt categoric minime! Iar daca sunteti in cautare de biciclete si accesorii biciclete, magazinul online Glowmania.ro va intampina cu o gama diversificata de astfel de produse pe care le puteti achizitiona la cele mai bune preturi din online!

Related posts

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare