SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Avantajele intrerupatoarelor smart touch

De : Malvina - Categorii : Inedite , Noutati

Stiinta si tehnologia sunt in continua dezvoltare, iar in acest sens, intrerupatoarele smart touch au facut progrese mari in ceea ce priveste fiabilitatea, stabilitatea, siguranta in utilizare si functionare si durabilitatea, iar costurile acestor dispozitive inteligente au ajuns la un prag favorizat de catre toti utilizatorii si impatimitii de astfel de gadgeturi inteligente. Aceste intrerupatoare smart touch au devenit din ce in ce mai populare in casele moderne datorita usurintei in utilizare, a confortului si a capacitatilor de economisire a energiei electrice. Aceste dispozitive ofera o alternativa moderna si eleganta la intrerupatoarele traditionale si se regasesc de asemenea intr-o varietate de tipuri si design-uri pentru a se potrivi diferitelor nevoi si preferinte.

Intrerupatoare smart touch

Intrerupatoarelor tactile sunt descrise ca fiind un tip de comutatoare tactile rezistive si capacitive, dispozitive cu senzor capacitativ de antingere care a devenit curentul principal al tehnologiei de detectare a atingerii umane. Un astfel de intrerupator smart cu senzor capacitiv poate patrunde mai mult de 20 de mm din invelisul materialului izolator, poate detecta cu precizie si eficienta atingerea umana si poate asigura stabilitate, sensibilitate, fiabilitate, avand in acelasi timp capacitatea de a fi rezistent la apa si puternic la anti-interferenta.

Pentru a intelege mai bine importanta si utiliattea acestor intrerupatoare smart touch, in urmatoarele randuri va vom enumera cele mai importante avantaje ale acestor dispozitive inteligente. Iata asadar ce trebuie sa stiti despre aceste intrerupatoare smart:

Avantaje:

Instalare usoara – in design standard de comutator de perete, acest tip de intrerupator se poate utiliza in instalatiile electrice vechi, fara a fi nevoie sa schimbati sau sa inlocuiti becurile, avand asadar schema de conectare similara cu intrerupatoarele clasice.

Aplicabilitate variata – pot fi conectate la becuri obisnuite, fluorescente, becuri cu economisire a energiei, cu incandescenta sau chiar si la spoturi si becuri cu halogen.

Rezistenta la intemperii – fabricate cu functie de protectie impotriva starilor atmosferice neprielnice, cu performante sigure si fiabile.

Auto-stingere – cand reteaua electrica se defecteaza si revine in functiune, intrerupatorul se opreste automat pentru a evita risipa de energie electrica.

Functionalitate mare – aceste intrerupatoare smart pot functiona normal chiar si in conditiile unui proiect de tensiune larga de 180-250V.

Economie de energie – aceste comutatoare inteligente tactile va pot ajuta sa economisiti energie, asigurandu-va ca luminile si dispozitivele din locuinta nu sunt lasate aprinse inutil.

Control de la distanta – un intrerupator smart cu telecomanda fara fir sau un intrerupator smart touch Wifi poate fi actionat de la distanta, indiferent ca este despartit de un perete sau se afla in alta incapere.

Neinterferenta intre dispozitive – chiar daca sunt de acelasi model, intrerupatoarele nu se vor interfera intre ele.

Versatilitate in utilizare – intrerupatoarele smart touch pot fi utilizate cu succes in locuinte personale, in birouri, fabrici, hoteluri si localuri.

Design modular elegant – intrerupatoarele smart touch vin intr-o gama larga de stiluri si finisaje pentru a se potrivi in diverse decoruri interioare, fie ele traditionale, minimaliste sau elegante.

Intrerupatoarele tactile inteligente ofera o serie notabila de avantaje care le fac o optiunie atractiva pentru orice proprietar de casa si nu numai. Asadar, indiferent daca doriti o modalitate hands-free de a va controla iluminare, o modalitate de a economisi energie electrica sau o alternativa eleganta si convenabila la comutatoarele traditionale, in magazinul online Glowmania.ro cu siguranta exista un intrerupator smart touch potrivit nevoilor dumneavoastra. Va intampinam cu o gama variata de intrrupatoare inteligente tactile perfecte pentru locuinta sau afacerea dumneavoastra!

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare