SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Aromaterapie si Wellness – Echilibru fizic si psihic in confortul casei!

De : Malvina - Categorii : Noutati

Suntem mereu ocupati, stresati, cu mii de ganduri si lucruri de rezolvat, aspecte care ne afecteaza destul de mult si pe care le resimtit tot mai intens in ultima perioada. Suntem intr-o alergatura continua si parca timpul nu ne mai este suficient pentru a duce la bun sfarsit ceea ce ne propunem in agenda zilnica, motiv pentru care prea rar avem un moment de respiro, un moment in care sa ne adunam gandurile, sa respiram adanc si sa ne linistim. Dupa cate o zi incarcata, odata ce ajunge acasa, in confortul propriu, tot ce ne dorim este sa ne relaxam si sa ne deconectam de la cotidian. Fiecare persoana are tabieturile ei si ritualul propriu de ingrijire, un hobby pe care il practica cu drag de fiecare data cand are ocazia si mai mult decat atat, modalitati diferite prin care sa isi mentina sanatatea psihica si fizica.

Aromaterapie si Wellness

In acest sens, daca doriti sa creati o atmosfera relaxanta in locuinta dumneavoastra, o ambianta potrivita pentru starea dumneavoastra de spirit si care sa va ajute in diferitele afectiuni cu care poate va confruntati ocazional, va propunem sa descoperiti categoria noastra de aromaterapie si wellness unde veti regasi diverse difuziare de aromaterapie si produse ideale pentru rasfat in confortul propriei locuinte. Asadar, in urmatoarele randuri va vom prezenta cateva produse ideale pentru mentinerea sanattatii si a starii de bine. Iata despre ce produse este vorba:

Sare de baie Himalaya – acest produs este ideal pentru detoxifierea organismului, avand in acelasi timp si un rol ideal pentru relaxare. Pregatirea unei bai cu sare de Himalaya este foarte benefica din multe aspecte si anume: adjuvant eficient in tratamentul afectiunilor respiratorii, un agent important in ameliorarea simptomelor specifice de raceala, un produs natural ideal pentru hidratarea, catifelarea si regenerarea pielii si nu in ultimul rand, un produs cu un efect relaxant uimitor.

Pistol de masaj multifunctionalpozitia indelungata in sezut, incordarea, stresul si oboseala le resimtim pe toate la nivel fizic, aspecte care duc inevitabil la dureri musculare si disconfort crescut. In acest sens si din nevoia acuta a unui masaj relaxant si benefic, va propunem achizitionarea unui pistol de masaj multifunctional, un dispozitiv ideal pentru combaterea durerilor musculare si a durerilor de spate. Mai mult decat atat, acest pistol de masaj are efecte benefice si asupra pielii ajutant asadar la tonifiere si la diminuarea celulitei. Dispozitivul de masaj este prevazut cu 4 capete interschimbabile astfel sa le puteti utiliza in functie de zonele problematice pentru a avea cele mai bune rezultate.

Difuzor ultrasunete aromaterapieUnul dintre cele mai popularea si indragite aparate pentru relaxare si stare de bine este difuzorul cu ultrasunete pentru aromaterapie. In acest aparat putem dilua uleiuri esentiale atat pentru purificarea aerului din incaperi, cat si pentru a combate anumite simptome si afectiuni.Un astfel de aparat este ideal pentru a combate iritatia sinusala si a hidrata mucoasa, pentru tusea uscata, pentru hidratarea pielii si pentru umidificarea aerului, oferind totodata un parfum subtil si placut in incamerile in care este pus in functiune. Cu uleiurile potrivite diluate in difuzorul de aromaterapie ne putem intari imnunitatea si feri de posibile raceli, putem reduce semnificativ nivelul de stres si imbunatati calitatea somnului. In plus, pentru persoanele care fac Yoga sau mediteaza, acest aparat creaza ambianta ideala printr-o lumina difuza si un moris placut in incapere.

Purificator de aerPersoanele care traiesc in mediul urban resimt tot mai mult efectele nocive ale poluarii si din aceasta cauza se confrunta cu diverse afectiuni respiratorii pe care este tot mai greu s ale tina sub control sau sa le combata. In acest sens, un purificator de aer este exact aparatul de care aveti nevoie pentru ionizarea aerului, acasa, la birou sau in alte locatii in care va petreceti perioade semnificative de timp. Acest purificator are 4 nivele de filtrare separate si fiecare are o functie importanta si anume:

  • un pre-filtru opreste particulele mai mari cum ar fi praful, parul si alte mizerii;

  • un filtru HEPA ce elimina bacteriile, virusurile, ciupercile si alte particule invizibile pentru om;

  • un filtru de carbune activ elimina formaldehida, benzenul, xilenele, hidrocarburile volatile si mirosurile neplacute inclusiv fumul de tigara;

  • un filtru catalizator la rece neutralizeaza monoxidul de carbon, formaldehida, benzenul, hidrogenul sulfurat, amoniacul.

In plus acest dispozitiv dispune de ionizator de aer care genereaza ioni negativi care au rolul de a purifica aerul de alergeni, fiind asadar ideal pentru persoanele care se confrunta cu alergii.

Va propunem sa atingeti relaxarea si starea de bine de care aveti atat nevoie cu produse specifice nevoilor dumneavoastra, iar de la Glowmania.ro puteti alege sare naturala Hinalaya ideale pantru bai detoxifiante si relaxante, difuzoare perfecte pentru aromaterapie in confortul casei si purificatoare de aer pentru a produce aer curat biologic pentru intreaga familie.

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare