Aparate UV antiinsecte - pentru seri linistite de vara

De : Diana - Categorii : Inedite , Noutati

Cauți o metodă de a scăpa de insectele care îți cauzează discomfort seara când vrei să te relaxezi în grădină sau pe terasă? Deți suntem în plin sezon al țânțarilor și muștelor, ne putem bucura de mese liniștite utilizând un aparat UV antiinsecte. Un astfel de aparat este alegerea excelentă dacă te-ai săturat de soluțiile chimice care au doar efect temporar. Aparatele antiinsecte care utilizează tuburi UV pot fi folosite fără nicio problemă atât pe terase cât și în spații interioare precum localuri, pensiuni, restaurante, etc.

aparat anti tantari

Cum funcționează aparatele UV antiinsecte?

Cu siguranță ai observant tendința insectelor de a se aduna în jurul surselor de lumină. Ei bine, aparatele cu lumină UV pornesc de la acest principiu de a atrage insectele în zona neoanelor aflate sub tensiune care le vor electrocuta și elimina instant. Nu utilizează substanțe chimice, deci pot fi folosite în permanență în prezența personalului uman sau al animalelor de companie. Tuburile UV sunt înconjurate de un grilaj care nu permite atingerea neoanelor fiind astfel un aparat sigur atât pentru adulți cât și pentru copii și animale de companie.

aparat pentru insecte

Avantajele utilizării unui aparat UV antiinsecte

Cea mai avantajosă alegere pentru a scăpa de insectele nedorite este un aparat cu tuburi UV care te va convinge din primele momente că ai făcut alegerea potrivită. Dacă ar fi să enumerăm câteva avantaje ale aparatelor UV antiinsecte putem menționa ca prim avantaj faptul că nu utilizeazî substanțe toxice, deci poate fi utilizat în prezența oamenilor sau animalelor de companie avand parte de protecție permanent. Comparativ cu spray-urile sau alte soluții chimice, acest dispozitiv va elimina insectele permanent fără a fi nevoie să părăsești încăperea pentru o perioadă. Cu un astfel de aparat nu vei mai fi nevoit să îți întrerupi activitatea.

aparat UV antiinsecte

Ușor de luat cu tine. Varietatea de modele existente pe piață îți dau posibilitatea de a alege aparatul care se pliază cel mai bine pe nevoile tale. Aparatele antiinsecte pot fi folosite atât în spații interioare cât și exterioare, astfel în interior poți folosi un aparat antiinsecte de dimensiuni mai mari pe care să îl suspenzi de tavan iar în exterior poți utiliza un aparat antiinsecte de dimensiuni mici care se alimentează cu baterii și poate fi transportat ușor oriunde.

Cum alegem aparatul UV potrivit?

Înainte de a alege aparatul trebuie să știm exact ce suprafață are locul în care dorim să îl amplasăm pentru o eficiență cât mai ridicată. Astfel, aparatul trebuie să fie suficient de puternic pentru a acoperi suprafața necesară.

După ce am stabilit suprafața în care vrem să amplasăm aparatul trebuie să luăm în calcul decorul locului. În acest sens, design-ul aparatul antiinsecte trebuie să fie unul care să nu iasă prea tare în evidență încadrându-se pe cât posibil în decorul încăperii. Alegerea unui design potrivit nu va fi o problemă datorită varietății modelelelor existente pe piață.

dispozitiv anti insecte

Cât de sigur este un astfel de aparat?

În general, aparatele de acest fel sunt prevăzute cu un grilaj în jurul tuburilor UV special conceput pentru a nu permite atingerea neoanelor fiind astfel foarte sigure. Cu toate că în mod normal neoanele nu pot fi atinse de către oameni sau animalele de companie, trebuie să avem o atenție sporită asupra copiilor pentru a nu atinge neoanele cu diverse obiecte.

Datorită faptului că aparatul nu emană substanțe nocive îl face cea mai bună și sigură alternativă de a scăpa de insectele care ne perturbă activitatea. Intră în categoria de  APARATE UV ANTI ȚÂNȚARI & ANTIINSECTE pentru a vedea produsele noastre antiinsecte.

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare