Chat pe WhatsApp

Amenajeaza-ti curtea cu nisip si pietricele luminoase!

De : Ioana - Categorii : Inedite

Amenajata cu imaginatie si inspiratie, o curte poate fi transformata intr-un loc minunat, destinat relaxarii, indiferent cat de mica este suprafata ei.

In prezent exista numeroase modalitati si idei de amenajare si decorare a curtii.

Curtea ta poate arata fabulos!

In acest articol iti vom povesti despre amenajarea curtii folosind nisip si pietricele luminoase.

O curte decorata cu nisip si pietricele fosforescente va fi un spatiu cu adevarat deosebit, personalizat exact pe gustul tau. Ziua vor colora spatiul ca niste pietricele obisnuite, seara luminand chiar in mai multe culori! Asadar, aceste elementele fosforescente sunt ideale pentru evidentierea unei alei, unui colt special, a piscinei sau a locului pentru luat masa.

Pe tot parcursul zilei acestea se vor incarca de la lumina soarelui, iar la lasarea intunericului devin fosforescente, oferind o lumina deosebita spatiului din jur. La inceput nisipul si pietricelele vor avea o lumina mai puternica, ca urmare a expunerii la soare, lumina care va scadea in intensitate pe masura ce vor trece orele. Astfel, la ivirea zorilor isi pierd luminozitatea si sunt gata sa se reincarce din nou!

Culorile cel mai des folosite sunt albastru si verde, intrucat acestea se vad mai bine pe parcursul noptii. Insa poti indrazni si sa optezi pentru nisip si pietricele in nuante de roz, galben, portocaliu, turcoaz sau chiar multicolore, acestea luminand la fel de frumos.

Pe langa partea decorativa, nisipul si pietricelele reprezinta o solutie practica, in ce priveste iluminarea curtii tale. Stim ca uneori iluminatul curtii poate avea costuri destul de ridicate, acesta fiind al doilea motiv pentru care iti propunem sa decorezi cu nisip si pietricele fosforescente, ca varianta de economisire si reducere a acestor costuri. 

Mai jos iti lasam cateva idei de proiecte cu nisip si pietricele fosforescente :)

Alee decorata cu pietricele luminoase

Pietricele glow fosforescente verzi

Nisipul fosforescent cu granulatie mare lumineaza superb in noapte

O curte de vis cu pietricele luminoase

Related posts

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare