SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Amenajarea exteriorului casei : Idei pentru un decor de sarbatoare

De : Malvina - Categorii : Noutati

Sarbatorile de Craciun sunt magice si pentru multi dintre noi reprezinta perioada preferata din an, pe care o asteptam cu nerabdare si ne bucuram de la mic la mare! Momente speciale petrecute alaturi de cei dragi, cadourile dorite, mese gustoase in familie si evident un decor de poveste, asta inseamna Craciunul pentru noi si an de an incercam sa bifam fiecare aspect de pe lista noastra de Decembrie. Meniul de sarbatori in facem impreuna astfel fiecare sa se bucure de mancarea sau desertul preferat, cadourile le alegem preferential, iar legat de partea de idei de decorat casa de Craciun, cu siguranta ne simtim inspirati si ne dorim sa cream o atmosfera de poveste. Impodobirea bradului este un moment magic pe care il savarsim alaturi de familia noastra frumoasa si totodata ne place sa decoram si celelalte incaperi ale locuintei, insa poate in acest an ne dorim extindem decorul de poveste si in exteriorul casei, iar in acest sens va putem ajuta cu cateva ponturi si idei de decorare a casei in exterior!

https://www.glowmania.ro/148-decoratiuni-craciun

Iata asadar cateva recomandari in procesul de decorare exterioara al casei in spiritul de sarbatoare:

Stabileste un buget pentru decoratinile de Craciun!

Cumparaturile de Craciun sunt destul de costisitoare si mereu apar situatii imprevizibile, iar daca ne dorim sa alocam un buget micut si pentru achizitionarea de decoratiuni de Craciun pentru exterior, este bine sa incepem demersurile din timp in acest sens. Nu trebuie sa optam pentru cele mai scumpe decoratiuni pentru exteriorul casei si mai mult decat atat, putem utiliza chiar ci ornamentele ramase de la frumosul nostru brad de Craciun sau daca ne simtim inspirati si ne plac proiectele DYI, putem realiza personal cateva decoratiuni si ornamente, unice si care nu presupun costuri extra.

Decoratiuni Craciun

Alege ce vrei sa decorezi: intrarea casei, terasa, curtea!

In functie de bugetul alocat, de ornamentele ramase sau create, vom sti exact si cata 'recuzita' avem pentru a decora anumite spatii si locuri din exteriorul casei noastre. In acest sens, usa casei este cu siguranta primordiala si ne dorim ca cei care ne pasesc in prag sa simta spiritul de sarbatoare inca de la intrare. Terasa casei la fel poate fi impodobita cu ghirlande luminoase deosebite, in forme de stelute, turturi de geata sau braduleti, cu jocuri de luminite care stralucesc intens si creeaza o atmosfera cu adevarat festiva.

Glowmania.ro

Alege cromatica potrivita pentru decorarea exteriorului!

Poate combinatia de culori rosu si verde va inspira cel mai mult ideea de Craciun, insa asta nu inseamna ca nu ne putem juca cu nuantele si nu putem crea ceva cu adevarat extraordinar, chiar si pentru exteriorul casei. De la ornamente si pana la instalatii de Craciun, la momentul actual ne putem bucura de o varietate foarte bogata de astfel de articole de Craciun, astfel incat putem alege exact ceea ce ne place, in culoarea preferata sau in nuante complementare decorului exterior deja existent.

Glowmania.ro

Fii creativ sau cauta inspiratie in alte decoruri exterioare festive!

Decorarea exteriorului trebuie sa fie o activitate relaxanta si placuta si poate stiti exact cum vreti sa arate exteriorul casei sau poate aveti nevoie de inspiratie in acest sens, insa tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va lasati imaginatia libera sau sa cautati idei de decorat casa de Craciun, cu siguranta veti gasi si putea realiza decorul mult visat! Decoratiuni unicolore sau o combinatie reusita de 2-3 culori, ghirlande artificiale cu aspect natural de crengute de brad si instalatii luminoase stralucitoare, articole ideale pentru a realiza un décor de poveste in exteriorul casei.

Glowmania.ro

Opteaza pentru un proiector laser, o reprezentatie artistica de luminite!

Ghirlandele luminoase, ornamentele si figurinele de Craciun alese pentru exteriorul casei ne vor oferi spiritul de sarbatoare pe care il indragim atat de tare, insa unele dintre cele mai reprezentative modalitati prin care putem crea o atmosfera cu adevarat magica si unica este prin utilizarea unor proiectoare de Craciun care vor lumina intreaga casa si curte, cu jocuri de luminite miscatoare, in diverse forme caracteristice acestei perioade, stelute, figurine dragalase etc.

Proiector laser Craciun

Asadar, indiferent de viuziunea ta de decor de sarbatoare, ideile tale se pot realiza foarte usor si chiar si fara cheltuieli prea mari, mai ales daca iti plac proiectele personalizate! De la Glowmania.ro puteti alege cele mai frumoase decoratiuni si ornamente de craciun, brazi artificiali cu aspect natural si brazi cu fibra optica, instalatii de Craciun, ghirlande pentru interior si exterior si cadouri pe care sa le asezati sub brad, jucarii pentru copii si articole pentru adulti!

Related posts

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare