Chat pe WhatsApp
SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Amenajarea curtii – Sfaturi si produse utile pentru un proiect reusit!

De : Malvina - Categorii : Inedite

Pentru fiecare viitor proprietar de casa, curtea este un spatiu caruia ii ofera o atentie deosebita si pentru care realizeaza un proiect detaliat, de la A la Z astfel incat rezultatul final cel dorit, curtea sa fie exact asa cum isi imagineaza, un spatiu practic si un loc de relaxare in zilele frumoase. Amenajarea curtii trebuie gandita in prealabil, deoarece este cam dificil sa facem modificari dupa ce unele aspecte au fost finalizate si tocmai din acest motiv, trebuie sa luam decizii inteligente pentru ca totul sa decurga bine si sa intampinam cat mai putin probleme sau situatii neprevazute. In acest sens, pentru ca totul sa decurga ok, este bine ca inca de la inceput sa stim exact ce ne dorim, cum vizualizam proiectul final, ce buget putem aloca acestui proiect si chiar si stilul in care ne dorim sa amenajam curtea casei noastre.

In acest sens si pentru ca stim ca lucrurile se pot complica rapid daca nu facem alegeri potrivite, in urmatoarele randuri va propunem cateva sfaturi utile de care puteti tine cont in legatura cu acest proiect si mai ales, cateva produse pentru curte si gradina.

Curte si gradina

Delimitati spatiile verzi si cele de trafic

Inca de la inceput este bine sa luam acest aspect in calcul si sa delimitam exact spatiile verzi si cele de trafic, aleile pe care se merge constant. Pentru spatiile verzi putem fie sa avem doar gazon simplu, fie sa realizam si spatii in care sa plantam flori si plante ornamentale, acest aspect ramanand la libera noastra alegere.

ALee

Alegeti tipul de gazon

Cei mai multi proprietari de casa isi doresc si spatii verzi in curtea lor si la momentul actual pot alege gazon natural, sintetic sau mixt, in functie de mai multe aspecte precum tipul solului, clima, preferinta etc. Este bine de stiut ca fiecare tip de gazon are un mod de plantare si intretinere diferit, dar cu siguranta inainte de alege, vom cerceta in amanunt si vom cere parerea specialistilor din domeniu.

Pentru a avea parte de un spatiu verde organizat si delimitat, atunci cand plantam sau asezam rulourile de gazon utilizarea unui separator de gazon de-al lungul aleilor sau al spatiilor cu flori si plante va schimba in totalitate aspectul acestui spatiu. Odata finalizat proiectu 'gazon' totul va fi frumos si aliniat!

Separator gazon

Optati pentru alei practice

Cele mai practice tipuri de alei sunt evident cele din beton! Rezistente, fiabile, usor de curatat, o alee din beton este potrivita indiferent de stilul de amenajere exterioara pencare il dorim in curtea noastra. Aleie simpla din beton turnat, placi din beton asezate pe pamant si imbinate cu pietricele decoratie sau un model mai deosebit de alee se poate realiza cu o matrita pavaj tip caramida, o forma reutilizabila cu care putem crea alei exterioare cu model de pavele tip caramida, conform propriilor preferinte si viziuni.

matrita pavaj tip caramida

Alegeti si cateva plante sau pomisori decorativi

Indiferent ca ne place stilul modern si simplist sau preferam o atmosfera mai colorata, exista plante ornamentale care incadreaza perfect in fiecare stil de amenajare exterioara. Pomisorii si plantele decorative sunt ideala pentru persoanele care prefera simplitatea, iar florile colorate sunt ideale pentru pasionatii de gradiratit din aceasta sfera. Plantate organizat sau in ghivece frumoase, aceste ornamente vii ne vor insufletii si infrumuseta curtea in cel mai simplu mod. Tot legat de organizare, cu ajutorul unui gard decorativ vezi putea crea zone delimitate intre gazon sau alee si micutele spatii cu plante sau pomisori.

Gard decorativ gradina

Nu uitati de iluminatul din curte!

Iluminatul este un aspect important chiar si pentru spatiile exterioare si chiar si aici trebuie sa facem alegeri potrivite si fiabile. Printre cele mai populare produse de iluminat exterior este si aceasta lampa LED de gradina cu senzor de miscare, o lampa destinata spatiului exterior care face fata cu brio conditiilor meteo nefavorabile.O astfel de lampa este prevazuta cu senzor de miscare si de luminca, care recunoaste automat ziua si noaptea, care porneste becurile automat atunci cand detecteaza miscarea iar senzorul crepuscular actioneaza ca si un interupator, in functie de lumina de afara.

Lampa LED de gradina cu senzor de miscare

Cu siguranta preferintele sunt diferite de la persoana la persoana, tocmai din acest motiv am prezentat cateva aspecte universale pentru orice viitor proprietar de locuinta cu spatiu exterior pe care il doreste amenajat. In acest sens, insectiunea noastra de produse pentru curte si gradina puteti gasi exact produsele pe care vi le doriti pentru a va amenaja curtea exact asa cum visati!

Related posts

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare