SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

7 Idei de cadouri de Paste pentru copii (fara ciocolata!)

De : Malvina - Categorii : Noutati

Din ce in ce mai multi parinti si bunici cauta idei de cadouri de Paste pentru cei mici, cadouri care sa fie putin mai diferite fata de ouale si iepurasii de ciocolata. Nu ca ar fi ceva in neregula cu ciocolata, insa in vacanta sarbatorilor pascale, copiilor tind sa li se ofere si evident sa consume mult prea multa ciocolata. Este de la sine inteles faptul ca cei mici adora ciocolata si jeleurile, insa se bucura cu adevarat atunci cand primesc jucarii, pentru ca asta inseamna defapt copilaria, inseamna joaca si distractie de cand se trezesc si pana cand se pun la somn!

Jucarii

In acest sens, va impartasim cateva idei de cadouri de Paste fara ciocolata – cadouri pentru copilasi mici, dar si pentru cei marisori. Iata asadar ce puteti alege din catalogul magazinului nostru:

Jucarii de plus

Plusurile sunt adorabile, pufoase, dragalase si adorate de catre cei mici, o jucarie ideala de somn si un prieten de nadejde la gradinita sau in deplasari. Varietate acestor jucarii este uimitoare si putem face cele mai inspirate alegeri in acest sens! Fie ca veti opta pentru o jucarie tematica precum un iepuras de plus interactiv, un catelus sau o pisicuta, animalutul preferat al copilasului, sau pentru plusuri care intruchipeaza personaje din desene animate, cu siguranta este o alegere nemaipomenita iar bucuria celor mici va fi nemarginita.

Jucarii interactive

Jucariile care imita sunete, care redau cantecele vesele si care se misca sunt perfecte pentru cei mici deoarece le capteaza atentia, le promoveaza dezvoltarea si evident, ii distreaza! Jucariile interactive se regasesc intr-o gama variata si pentru diferite varste. Asadar, daca trebuie sa alegeti o jucarie interactiva pentru bebelusi, va propunem sa optati pentru o casuta interactiva multifunctionala, cu figurine animalute, cu pian si diverse cantecele. Pentru baieteii pasionati actiune si scenarii in care sunt supereroi, un avion de politie, cu lumini, efecte sonore si accesorii va fi alegerea perfecta, iar pentru fetite, puteti opta pentru o papusa bebelus interactiva, pe care o va ingriji cu atat drag.

Jucarii din lemn

Una dintre optiunile de top in ceea ce priveste jucariile pentru copii este categoria de jucarii din lemn, o varietate de jucarii atent lucrate, deosebite si mult mai rezistente fata de cele din plastic. De la trenulet din lemn cu forme geometrice de potrivire, joc de pescuit, trusa de scule sau banc de lucru, casuta din lemn pentru papusi si pana la articole precum tablita magnetica sau trusa de pictura si desen, produse care le promoveaza creativitatea si imaginatia, diversitatea jucariilor din lemn este foarte mare.

Jucarii Paste

Jocurile de constructii

Cuburile de construit reprezinta o categorie de jucarii de care se bucura intreaga familie, de la mic la mare, si este o activitate ideala pentru zilele ploioase si nu numai! De la cuburi senzoariale perfecte pentru dezvoltarea bebelusilor, blocuri de constructie cu baza militara sau aventura pe mare si pana la seturi de constructie magnetice, foarte populare in prezent, de la Glowmania.ro puteti alege cele mai interesante jucarii pentru cei mici!

Puzzle si jocuri educative

Pentru copilasii mai mari, care incep si isi doresc tot mai mult sa invete lucruri noi, sa descopere lumea si sa faca activitati educative, va propunem cateva idei de cadouri in acest sens si anume: puzzle origami 3D, joc educativ Primele Litere, joc de societate si logica, joc de cuvinte Bananagrams, microscop educativ sau chiar si telescop astronomic pentru copii.

Jucarii de exterior

Venirea primaverii este un motiv de bucurie si zilele calduroase ne indeamna sa petrecem mai mult timp afara, impreuna cu cei mici. In acest sens, le puteti face o surpriza deosebita de iepuras alegand jucarii de exterior precum: centru de joaca cu tobogan, leagan si cos de baschet, casuta de gradina, set cu poarta pentru fotbal, sau jucarii pentru micutii pasionati de gradinarit. Mai mult decat atat, daca doriti cu adevarat sa ii surprindeti si sa le faceti zilele insorite mai distractive, va propunem sa alegeti o trambulina mare, in care pot sari si incerca trucuri interesante!

Trambulina

Masinuta electrica

Pentru ca ne dorim sa va venim in ajutor cu idei deosebite de cadouri pentru cei mici, am lasat pe final una dintre cele mai interesante optiuni de daruri de la Iepurasul cel Darnic si anume, masinutele electrice. In acest sens, magazinul online Glowmania.ro va intampina cu cele mai frumoase masinute electrice, atat pentru micutele soferite si in special pentru baietei, care adora masinile si ideea de a conduce propriul lor vehicul. In oferta magazinului nostru regasiti o varietate mare de modele de masinute electrice, miniaturi identite ale marcilor populare precum BMW, Bugatti, Mercedes Benz, Ford, Jeep etc., sau masinuta de politie, de pompieri, vehicule agricole, ATV-uri, kartu-uri si motociclete.

Asadar, Glowmania.ro il ajuta pe Iepurasul din acest an sa fie foarte darnic si pe pe langa dulciurele, cei mici vor primi in dar jucarii interesante si jocuri potrivite hobby-urilor lor!

Produse relevante

Related posts

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare