SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

7 avantaje notabile ale paturilor de masaj

De : Malvina - Categorii : Noutati

Saloanele si spa-urile sunt locurile ideale pentru relaxare si rasfat, locatii dedicate in prestarea anumitor servicii de ingrijire si infrumusetare. Aceste locatii au o ambianta aparte, confortabila, insa pentru a crea atmosfera perfecta este necesar sa fim atenti la cateva aspecte importante si sa facem achizitii ideale in acest sens. Lumina si sunetele ambientale sunt indispensabile in crearea atmosferei relaxante, iar dotarile salonului sunt cele care ridica stacheta in ceea ce priveste calitatea unui serviciu prestat, pe langa experienta profesionistului, evident! In acest sens, daca detii un salon in care se presteaza si servicii de masaj, de relaxare, terapeutic, anticelulitic sau facial, ai nevoie categoric de paturi masaj de cea mai inalta calitate. Un mobilier calitativ pentru salon trebuie sa satisfaca atat nevoile clientului si in acelasi timp sa bifeze si partea estetica, iar in acest sens, in urmatoarele randuri vom enumera cele mai importanta avantaje ale paturilor de masaj.

Paturi masaj

1. Imbunatateste confortul clientului

Experienta clientului tau incepe din momentul in care intra in salonul tau! Paturile de masaj sunt proiectate ergonomic conturandu-se dupa forma corpului clientului pentru a oferi o experienta extraordinara de masaj. Mai mult decat atat, functiile reglabile ale patului si al accesoriilor complementare vor oferi o terapie unica fiecarui client in parte.

2. Sustine starea de bine a clientului

Mobilierul de calitate lucreaza in mod direct la stare de bine a clientului! Reglata corespunzator, masa de masaj imbunatateste circulatia sanguina si sanatatea articulatiilor persoanei tratate. Mergand dincolo de confort, puteti oferi clientilor cel mai sigur si mai benefic tratament pe un pat de masaj calitativ.

3. Mareste confortul terapeutului

Confortul clientului este pe primul loc, insa la fel de important este si confortul personalului specializat. Daca terapeutul nu are o pozitie confortabila de lucru, nu va putea oferi clientilor servicii de calitate! Pozitiile reglabile ale unui astfel de pat de masaj usureaza mult munca specialistului, oferind asadar terapii benefice pacientului.

4. Tehnica avansata pentru servicii mai bune

De ce sa ramai la echipamente traditionale de salon cand poti opta pentru paturi de masaj moderne? Paturile de salon personalizabile va pot imbunatati mult tehnica de terapie, iar tipurile de masaj precum masajul Shiatsu, masajul thailandez, terapia cu ventuze, aromaterapie, masajul tesuturilor profunse, terapiile prin presopunctura etc. se pot realiza intr-o maniera mult mai calitativa si mai profesionala. Cand terapeutul are libertatea de a ajusta unghiurile, de a contrentra si aplica presiune precisa pe punctele dorit, experienta de masaj este peste asteptari!

5. Servicii diverse pentru clientii tai

Serviciile diverse atrag o clientela mult mai mare si automat venituri in plus! Avand versatilitate si caracteristici moderne, o singura piese de echipament de salon poate oferi o varietate de servicii. Terapii faciale, corporale, ritualuri de aromaterapie, terapii de exfoliere, masaj cu pietre friebinti, servicii de cosmetica si multe alte servicii se pot realiza pe aceste echipamente moderne pentru saloanele de ingrijire si infrumusetare.

6. Dotari moderne pentru salonul tau

Activand in domeniul infrumusetarii, estetica si atractivitatea salonului nu trebuie ignorata, deoarece acesta este primul aspect pe care il observa clientii tai! Inainte de a testa serviciile tale, clientul isi face o prima impresie dupa modul in care este aranjat si decorat salonul! In acest sens, astazi avem posibilitatea de a alege echipamente pentru salon cu functionalitati extra si care confera salonului tau o atmosfera moderna.

7. Optiuni diverse, durabile si potrivite pentru bugetul tau

Ai crede ca paturile moderne de masaj sunt comercializate la sume foarte mari, insa nu este cazul, deoarece ai optiuni pentru orice buget! Investind intr-un pat de masaj de calitate, realizat din materiale rezistente si accesorizat potrivit, vei putea beneficia de avantajele lui pe o durata mare de timp. Poti cumpara paturi de masaj care se contureaza pe corp, flexibile, ergonomice, reglabile complet personalizabile.

Masaj

Cum sa alegi patul de masaj perfect pentru salonul tau?

Acum ca am prezentat cele mai importante avantaje ale utilizarii unui pat de masaj modern, trebuie doar sa faceti o selectie si sa le alegeti pe cele mai potrivite pentru salonul pe care il detii! Iata asadar ce sa faci alegerea cea mai bune:

Stabileste de la inceput un buget – In primul rand, trebuie sa decizi cat de mult vrei s ainvestesti in mobilierul salonului tau, aspect care te va ajuta sa restrangia aria de cautari si sa faci alegeri specifice in acest sens!

Ia in considerare spatiul – Paturile de masaj sunt indispensabile in saloanele de masaj/cosmetica, insa trebuie sa ai in vedere spatiul disponibil. Selecteaza un pat de masaj care se potriveste zonei desemnate, fara a bloga sau ingreuna accesul terapeutului.

Decide stilul – Trebuie sa alegi doar patul de masaj sau acum amenajezi incaperile salonului? Axeaza-te pe un stil reprezentativ, o schema de culori calda pentru a crea ambianta potrivita si fa alegeri inspirate in acest sens.

Gaseste un magazin de incredere – Calitate ar trebuie sa fie primordiala pentru dotarile pe care le alegi pentru salonul tau, iar in acest sens trebuie sa gasesti un magazin de incredere de unde sa faci astfel de achizitii! O descriere detaliata a produselor, imaginile precise si recenzile iti arata credibilitatea magazinului si calitatea articolelor pe care le comercializeaza.

Oferiti cele mai bune servicii pentru clientii vostri! Optati pentru echipamente moderne de salon care va pot imbunatati considerabil atat tehnicile de masaj cat si serviciile de infrumusetare si ingrijire corporala pe care le prestati in cadrul salonului pe care il detineti. Alegeti de la Glowmania.ro diverse modele de paturi de masaj pentru servicii de o calitate extra!

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare